Falling Leaves Lahdesta on muodostunut Suomen (sora)pyöräilykauden perinteinen päätöstapahtuma. Osana NGS-sarjan viidettä peräkkäistä kautta, toivotamme sinut tervetulleeksi vuonna 2024 kokemaan upeat Itä-hämäläiset reitit kaikilla matkoilla!
Alkavan ruskan värien kauneus ajaessasi hienoja sorateitä Lahden seudun järvimaisemissa. Reitti tarjoaa luonnonkauniita sorateitä peltojen ja metsien ympäröimänä ja sisältää mukavan määrän haastavampaa metsätietäkin. 50, 100 , 145 ja 180 km:n matkat tarjoavat vaihtoehtoja niin harrastajille kuin kokeneillekin ajajille .
Tapahtuma toivottaa kaikki eritasoiset ja -kuntoiset ajajat tervetulleiksi mukaan!
Falling Leaves on sekä kilpailu, kuntoajo että sosiaalinen tapahtuma. Ajamme osittain yleisillä teillä ja pyydämme osallistujia noudattamaan liikennesääntöjä. Yksityisille tieosuuksille ja reiteille meillä on tapahtumapäivän ajaksi maanomistajan lupa . Pyydämme, että näitä tieosuuksia tai reittejä ei jaeta tai käytetä ennen tapahtumaa tai sen jälkeen.

Rekisteröityminen sisältää:
Osallistuminen tapahtumaan
1-3 ruoka- ja juoma-huoltopistettä (matkasta riippuen)
GPX-reitin lataukset ja merkitty 50 km reitti
Ajanotto
Tapahtuman jälkeinen ruokabuffet ja juomalippu (lisääthän ruokavaliotoiveesi ilmoittautumiseen)
Ajon jälkeen sauna ja järviuinti
Osallistuminen Warmup Ride -lämmittelyajoon edellisenä iltana (valinnainen – ilmainen rekisteröinti)
Ilmoittautumisen lykkäysoikeus (viimeistään viikko ennen tapahtumaa)
Tapahtumavalokuvia tapahtuman jälkeen

Rekisteröinnit voidaan maksaa verkossa luotto-/pankkikortilla, ApplePaylla tai vaihtoehtoisilla tavoilla, kuten Edenred, Smartum tai Sportti Passi / ePassi. Jos sinulla on kysyttävää – tutustu rekisteröinnin usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä: contact@nordicgravel.com tapahtumassamme ympäristöä ja huomioimme muut ajajat.