Kokoonnutaan brunssille

Brunssi tarkoittaa kiireettömyyttä, yhdessä syömistä, nautiskelua ja suussa sulavia makuja. Kun etsit viikonloppubrunssia, tässä suosittelumme!

Asemapäällikkö

Asemapäällikkö on viehättävä kahvila kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa talossa. Brunssit ovat erittäin suosittuja ja täyttyvät nopeasti -seuraa ilmoittelua Facebookissa.

 

Café Charlotta

Raikkaus ja suussa sulavat maut kuvaavat hyvin Café Charlotan brunssia, joka on tarjolla joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Tarkista päivät facebookista. Matkalaisille oiva valinta sijaintinsa vuoksi.

 

Ekokahvila Mea Manna - luomua!

Kaupunkikylä-yhteisön luotsaaman  luomuravintola MeaMannan vegaanibrunssi katetaan taas. Kevään 2019 brunssipäivät 26.1., 16.2., 23.3., 13.4. ja 12.5. Lue lisää MeaMannan facebook-sivulta.

 

 

Ravintola Roux

Rouxin brunssit saavat teemansa sesonkien mukaan. Blinibrunssit ovat tarjolla 6.1-31.3.2019 klo 12.00- 17.00.

Runsas noutopöytä on täynnä blineille sopivia herkkuja. Blinejä saa pyynnöstä myös gluteenittomana.

 

 

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

'Seuriksella' saat todella upean hotellibrunssin kaikkine paikallisherkkuineen. Täällä voisi viettää useamman tunnin viikonloppuaamuisin. Solo-aamiainen on loistava tapa aloittaa uusi päivä.

 

Messilän Kartanon brunssi

Messilän Kartanon maittava brunssi tarjoaa täydellisen aloituksen viikonlopulle. Brunssi on tarjolla viikonloppuisin Kartanoravintolassa kello 11.30-15.00.

Brunssille ei oteta pöytävarauksia.