Kokoonnutaan brunssille

Brunssi tarkoittaa kiireettömyyttä, yhdessä syömistä, nautiskelua ja suussa sulavia makuja. Kun etsit viikonloppubrunssia, tässä suosittelumme!

Viinikahvila Olavi

Olavin brunssi katetaan aina sunnuntaisin klo 11-16 väliselle ajalle. Brunssi koostetaan herkullisista raaka-aineista ja se sisältää sekä alkupala- että jälkkäribuffan. Pääruokana Olavin oma herkullinen valitsemasi brunssi-Flätti, joka on saatavana myös gluteenittomana.

 
Boho Kitchen & Cafe

Boho Kitchen & Cafe

Boho Kitchen & Cafessa Lahden Mukkulassa on monipuolinen ja runsas buffet täynnä autenttisia Välimeren makuja. Brunssi on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin. Tarkistathan vielä ajankohdat facebookista.

 

Asemapäällikkö

Asemapäällikkö on viehättävä kahvila kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa talossa. Brunssit ovat erittäin suosittuja ja täyttyvät nopeasti -seuraa ilmoittelua Facebookissa.

 

Casseli

Kävely sataman kupeeseen ja Casselin todella runsas brunssi toimii kiireettöminä lauantaipäivinä täydellisesti. Brunssi  katetaan lauantaisin 12-16. Tustustu menuun Casselin Facebook-sivuilla

 

Café Charlotta

Raikkaus ja suussa sulavat maut kuvaavat hyvin Café Charlotan brunssia, joka on tarjolla joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Tarkista päivät facebookista. Matkalaisille oiva valinta sijaintinsa vuoksi.

 

Ekokahvila Mea Manna - luomua!

Kaupunkikylä-yhteisön luotsaaman  luomuravintola MeaMannan brunssi katetaan taas. Tarkista brunssipäivät MeaMannan facebook-sivulta.

 

 

Ravintola Roux

Rouxin brunssit saavat teemansa sesonkien mukaan. Sunnuntaibrunssit jatkuvat aina 25.11.2018 asti klo 12.00- 17.00 Isänpäivänä ei brunssia vaan isänpäivälounas.

 

 

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

'Seuriksella' saat todella upean hotellibrunssin kaikkine paikallisherkkuineen. Täällä voisi viettää useamman tunnin viikonloppuaamuisin. Solo-aamiainen on loistava tapa aloittaa uusi päivä.