Matkailuneuvonta

MATKAILUNEUVONTA | VisitLahti

VISITLAHTI INFO on matkailuneuvonta palvelee katutasossa Kauppakeskus Trion  sisäänkäynnin vieressä, Vesijärvenkadun ja Aleksanterinkadun kulmassa. Toimipisteestämme löydät kartat, matkailuesitteet sekä tapahtumatiedot koko Lahden seudun alueelta.  Meidät löydät myös sosiaalisesta mediasta. Tervetuloa Lahden seudulle.

Yhteystiedot

Puhelinumero: +358 (0)300 472 222
Sähköposti: info (at) lahtiregion.fi
Käyntiosoite: Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti
Aukioloaika
Ma-pe 10-17
La 9-16
Sunnuntaisin suljettu

 

NÄKYVYYS TRIOSSA

 

Vitriinit
Trion Aleksanterinkadun puoleisessa, keskimmäisen sisäänkäynnin tuulikaapissa oleva vitriini on varattavissa kauttamme. Vitriiniin tuleva sisältö ei saa kilpailla Trion kauppiaiden tuotteiden kanssa. Vitriinin saa varata pääsääntöisesti kahdeksi viikoksi kerrallaan.
Vitriinin mitat: 8000*3000*800 mm

Varattavissa on myös Aleksanterinkadun puoleisen, itäisen sisäänkäynnin pienempi vitriini, pääsääntöisesti aina kuukaudeksi kerrallaan.
Vitriinin mitat: 4150*2800*700 mm

Varaukset osoitteesta info (at) lahtiregion.fi

Screenit
INFOssa on kaksi näyttöä pääikkunassa, Vesijärvenkadulle päin. Screenit ovat paikallisten tapahtumien markkinointia varten. Aineisto png. tai jpg. -muodossa (1080*1920 px. 72 dpi / RGB) osoitteeseen: info (at) lahtiregion.fi

Satelliittipiste tapahtumien järjestämiseen TRIOssa
Liikuteltava ”työpiste”, joka on sukunäköinen INFOn ilmeen kanssa. Käytössänne esimerkiksi tapahtumainfojen aikaan, joita voi järjestää Päijänne- ja Vesijärvi-aukioilla.
Trion näkyvyyttä ja varauksia koskevat tiedustelut:

info (at) lahtiregion.fi
p. 0207 281 750

VISITLAHTI SOMESSA

 

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Facebook RUS
VKontakte
Weibo