Talvikivaa luonnon helmassa

Lumikengät jalkaan – kyllä se hanki kantaa! Lahden seudun ainutlaatuinen järviluonto on upea ilmestys heti ensi näkemältä, tarkemmin tutustumalla se lumoaa pauloihinsa jokaisen ikään ja retkeilykokemukseen katsomatta. Näissä maisemissa mieli lepää ja arjen aherrus unohtuu, luonnollisesti.

KUN METSÄÄN HALUAT MENNÄ NYT

 
Fatbike

Suuntaa metsään fatbikella

Nauti talvisesta metsästä fatbiken selässä koko perheen voimin. Lasten pyörät saatavilla tuumakoossa 20'' tai 24''. Halutessasi voit varata myös opastetun pyöräretken.

HINTA alk. 65 € / perhe
2 aikuista + 1 lapsi

 
Toreson

Minisafari issikan selässä Vierumäellä

Koko perheen 20 minuutin minisafari, jolloin perheen pienimmät ratsastavat taluttajien avustamina ja aikuiset ratsastavat tai kävelevät mukana. Minisafarit ovat ikärajattomia.

HINTA alk. 20 € / hlö

 
Lumikengät

Talven hiljaisuus -lumikenkäretki

Nauti luonnon hiljaisuudesta lumikenkäillen. Reitin varrella tutkimme metsän elämää talvella - mitä tapahtuu kuusen kätköissä ja lumihangen alla? Sis. luonto-oppaan palvelut, lumikengät ja lämpimän juoman. Kesto 2 h.

HINTA alk. 99 € / perhe
2 aikuista + 2 lasta

 
Lapakisto

Patikkaretki Lapakistoon

Lapakisto on Lahden suurin luonnonsuojelualue, josta löytyy vaihtelevaa metsämaastoa,
kalliojyrkänteitä, soita ja lampia. Retken varrella pysähdymme pitämään taukoa ja nauttimaan retkieväitä. Retken kesto on 3 tuntia.

HINTA alk. 59 € / hlö

 
Lumiukko

Leikit lumessa

Tämän opastetun retken juju on perinteiset lumileikit. Rakennamme lumilinnan tai poteron lumitilanteesta riippuen ja kokeilemme millaista on levätä niissä. Retken lopuksi nautimme retkieväistä. Retken kesto noin kolme tuntia.

HINTA alk. 95 € / perhe
2 aikuista + 2 lasta

 
Yli-Kaitala

Aktiivipäivä ja saunadisco
Yli-Kaitalassa Iitissä

Päivän ohjelmassa on mäenlaskua ja pilkkiretki tai lumenveistokilpailu ja nuotioruokailu Kipinä-kodassa. Illalla Karaoke-disco Sammalsaunassa ja ulkoporeammeella perheen kesken. Hauskaa!

HINTA 810 € / perhe
4 hlöä

 
Pilkki

Pilkkiretkelle

Oletko aina halunnut päästä kairaamaan ja kuulla, kuinka jää narskuu? Kivan järvenjääretken hintaan kuuluu tietysti eväshetki kuuman juoman kera.

HINTA alk. 49 € / hlö

 
Yli-Kaitala

Riemua lumesta ja poroista Yli-Kaitalassa

Viikonloppupaketti sisältää mökkimajoituksen ja ohjelmaa kahdelle päivälle. Ohjelmaan kuuluu Pororetki Lemmenkallion porotilalle, ruokailu Kipinä-kodassa sekä opastettu Lumenveisto-koulu.

HINTA alk. 660 € / 2 yötä
4 hlöä

 
Best Lake Nature Adventures

Sinisen hetken retki

Suuntaamme metsään illan jo hämärtyessä. Aistit herkistyvät illan pimentyessä ja hiljaisessa metsässä on hyvä rauhoittua kuuntelemaan luonnon ääniä. On jännää liikkua otsalamppujen kanssa ja istua tulilla hiljaisen metsän ympäröimänä!

HINTA alk. 55 € / hlö