Syyskivaa luonnon helmassa

Lahden seudun ainutlaatuinen järviluonto on upea ilmestys heti ensi näkemältä, tarkemmin tutustumalla se lumoaa pauloihinsa jokaisen ikään ja retkeilykokemukseen katsomatta. Näissä maisemissa mieli lepää ja arjen aherrus unohtuu, luonnollisesti.

KUN METSÄÄN HALUAT MENNÄ NYT

 
Fatbike

Suuntaa metsään fatbikella

Nauti vehreästä metsästä fatbiken selässä koko perheen voimin. Lasten pyörät saatavilla tuumakoossa 20'' tai 24''. Halutessasi voit varata myös opastetun pyöräretken.

HINTA alk. 65 € / perhe
2 aikuista + 1 lapsi

 
Toreson

Minisafari issikan selässä Vierumäellä

Koko perheen 20 minuutin minisafari, jolloin perheen pienimmät ratsastavat taluttajien avustamina ja aikuiset ratsastavat tai kävelevät mukana. Minisafarit ovat ikärajattomia.

HINTA alk. 20 € / hlö

 
Lakinsaari

Veneretki Yli-Kaitalasta Kilkkilän Farmille

Yli-Kaitalan Lomamökit Iitissä vie veneretkelle Kilkkilän farmille strutseja, poroja, kaneja ja aaseja ihailemaan. Matkalla Kilkkilään nähdään myös esi-historiallisia kalliomaalauksia. Paluumatkalla grillataan makkaraa ja etsitään aarretta Lakinsaaressa.

HINTA 540 €/6 hlöä
Kesto 3-4h. Sis. venekuljetukset ja makkaranpaiston, nokipannukahvit ja pillimehut sekä aarteen etsinnän. Ei sisällä lippuja Kilkkilän Farmille.

 
Kelvenne

Retki Päijänteen kansallispuistoon

Nauti kesyttämättöman luonnon kauneudesta veneretkellä Kelventeen kauniille harjusaarelle. Saaren halki kulkee koko perheelle sopiva vaellusreitti. Kelventeen laguunimaiset hiekkarannat houkuttelevat pulahtamaan Päijänteen aaltoihin.

HINTA alk. 75 € / hlö

VARAA TÄSTÄ

 
Immilän myllykahvila

Pyöräretki maalaismaisemaan

Pyöräretki idyllisessä maalaismaisemassa luonto-oppaan kanssa. Retken kohokohta ja eväshetken paikka ovat Immilän myllykahvila ja myllykosket. Kolmen tunnin retken hintaan sisältyy pyörät ja opastus.

HINTA alk. 69 €/hlö

 

ALISA, 9, RAPORTOI KELVENTEELTÄ

 
Retkipaikka.fi

Tällainen oli lasten kalastusviikonloppu Kelventeellä

Lue 9-vuotiaan Alisan kiva juttu telttaretkestä Päijänteen kansallispuistossa.

 

RETKEILIJÄN TOP9 -KOHTEET