100 syytä lomailla Lahden seudulla -
odotetuinta talvikivaa lapsiperheille!

Talviviikonloppujen kivat reissut ja hiihtoloma, niitä jokainen meistä odottaa – perheen pienimmät tietysti etunenässä. Lomaan liittyy lupaus ilon hetkistä, vapauden tunteesta sekä rennosta yhdessäolosta. Kun näihin yhdistetään Etelä-Suomen kaunein järviluonto ja hapekkaan raitis ulkoilma, syntyy jotain ainutkertaista. Me Lahden seudulla kutsumme sitä talvikivaksi.

Talviloma Lahden seudulla on mutkatonta lähimatkailua parhaimmillaan. Se on ratkiriemukasta tekemistä, näkemistä ja kokemista kelistä ja kokoonpanosta riippumatta. Kestipä lomanne viikonlopun tai koko viikon, meillä se hujahtaa hetkessä. Ja jättää samalla koko joukon lämpimiä muistoja kaikille.

Ennen reppujen pakkaamista on hyvä miettiä, mitä haluatte lomallanne tehdä: innostutaanko teidän perheessä luontoretkistä, liikuntatouhuista, kulttuurikokemuksista vai kenties näistä kaikista? Tutustu Lahden seudun tarjontaan ja varaa talven odotetuin loma jo tänään!

ODOTETUIMMAN TALVILOMASEN AINEKSET OVAT TÄSSÄ

 
Hiihto

Ylös, ulos ja liikkeelle

Kuka on teidän perheen mestari fatbikeilyssä, skimbailussa tai tramppahyppelyssä? Lahden seudulla riittää liikunnan riemua – taatusti kivaa jokaiselle!

 
Just ja Hups

Kulttuurielämyksiä kaikille

Äiti, mulla on kulttuurinnälkä! Huoli pois: meillä menussa on teatteria, museoita ja hauskoja koko perheen nähtävyyksiä koko perheelle.

 
Vaellustalli Toreson issikka

Nyt mennään metsään

Salpausselän ainutlaatuiset harjut ja eteläisen Suomen upeimmat järvet tarjoavat ikimuistoisia luontoelämyksiä perheen pienille ja suurille samoojille.

 
Aarresaari Mauri Kunnas

Tienoo tapahtumia tulvillaan

Talvikuukausinakin Lahden seudulla tapahtuu joka viikko ja aamusta iltaan. Kurkkaa linkin takaa tämän syksyn tärppilista!

 

VOITA VIERUMÄEN LAHJAKORTTI!

 
Osallistu arvontaan. Voita Vierumäen lahjakortti.

Kerro meille, mikä on teidän perheelle parasta talvikivaa!

Arvomme 16.2.2020 mennessä vastanneiden kesken 100 euron lahjakortin Vierumäelle.

 

 

 
EU-logot

Talvimatkailun elämysekosysteemin kehittäminen -hanke on saanut EU:n aluekehitysrahastolta maakunnan kehittämisrahaa.