100 syytä lomailla Lahden seudulla -
odotetuinta kesäkivaa lapsiperheille!

Kesäviikonloppujen kivat reissut ja ihanan pitkä kesäloma, niitä jokainen meistä odottaa – perheen pienimmät tietysti etunenässä. Lomaan liittyy lupaus ilon hetkistä, vapauden tunteesta sekä rennosta yhdessäolosta. Kun näihin yhdistetään Etelä-Suomen kaunein järviluonto ja hapekkaan raitis ulkoilma, syntyy jotain ainutkertaista. Me Lahden seudulla kutsumme sitä kesäkivaksi.

Ennen reppujen pakkaamista on hyvä miettiä, mitä haluatte lomallanne tehdä: innostutaanko teidän perheessä luontoretkistä, liikuntatouhuista, kulttuurikokemuksista vai kenties näistä kaikista? Tutustu Lahden seudun tarjontaan ja varaa kesän odotetuin loma jo tänään!

ODOTETUIMMAN KESÄLOMAN AINEKSET OVAT TÄSSÄ

 
Heinolan Juustopolku

Nyt mennään metsään

Salpausselän ainutlaatuiset harjut ja eteläisen Suomen upeimmat järvet tarjoavat ikimuistoisia luontoelämyksiä perheen pienille ja suurille samoojille.

 
Liikuntakeskus Pajulahti Seikkailupuisto Pajukettu

Ylös, ulos ja liikkeelle

Kuka on teidän perheen mestari fatbikeilyssä, suppailussa tai tramppahyppelyssä? Lahden seudulla riittää liikunnan riemua – taatusti kivaa jokaiselle!

 
Heinolan Lintutarha

Kulttuurielämyksiä ja hauskimpia perhekohteita

Äiti, mulla on kulttuurinnälkä! Huoli pois: meillä menussa  museoita, kotieläinpuistoja ja hauskoja koko perheen nähtävyyksiä koko perheelle.

 
EU-logot

Talvimatkailun elämysekosysteemin kehittäminen -hanke on saanut EU:n aluekehitysrahastolta maakunnan kehittämisrahaa.