100 syytä lomailla Lahden seudulla -
odotetuinta kesäkivaa lapsiperheille!

Kesäloma on asia, jota jokainen meistä odottaa – perheen pienimmät tietysti etunenässä. Lomaan liittyy lupaus ilon hetkistä, vapauden tunteesta sekä rennosta yhdessäolosta. Kun näihin yhdistetään Etelä-Suomen kaunein järviluonto ja hapekkaan raitis ulkoilma, syntyy jotain ainutkertaista. Me Lahden seudulla kutsumme sitä kesäkivaksi.

Kesäloma Lahden seudulla on mutkatonta lähimatkailua parhaimmillaan. Se on ratkiriemukasta tekemistä, näkemistä ja kokemista kelistä ja kokoonpanosta riippumatta. Kestipä lomanne viikonlopun tai koko viikon, meillä se hujahtaa hetkessä. Ja jättää samalla koko joukon lämpimiä muistoja kaikille.

Ennen reppujen pakkaamista on hyvä miettiä, mitä haluatte lomallanne tehdä: innostutaanko teidän perheessä luontoretkistä, liikuntatouhuista, kulttuurikokemuksista vai kenties näistä kaikista? Tutustu Lahden seudun tarjontaan ja varaa kesän odotetuin loma jo tänään!

ODOTETUIMMAN KESÄLOMAN AINEKSET OVAT TÄSSÄ

 
Pajulahti

Ylös, ulos ja liikkeelle

Kuka on teidän perheen mestari fatbikeilyssä, kiipeilyssä, pakopelimysteerin ratkomisessa...? Lahden seudulla riittää liikunnan riemua – taatusti kivaa jokaiselle!

 
Heinolan kesäteatteri Pokka pitää

Kulttuurielämyksiä kaikille

Äiti, mulla on kulttuurinnälkä! Huoli pois: meillä menussa on teatteria, museoita ja hauskoja koko perheen nähtävyyksiä koko perheelle.

 
Ilvesreitti

Nyt mennään metsään

Salpausselän ainutlaatuiset harjut ja eteläisen Suomen upeimmat järvet tarjoavat ikimuistoisia luontoelämyksiä perheen pienille ja suurille samoojille.

 
Tivoli Seiterä

Tienoo tapahtumia tulvillaan

Kesäkuukausina Lahden seudulla tapahtuu joka viikko ja aamusta iltaan. Kurkkaa linkin takaa tämän kesän tärppilista!

 

VOITA MEET&GREET VALTTERI BOTTAKSEN KANSSA!

 
Kilpailu

Kilpailu on päättynyt - kiitos osallistujille!

Arvomme Meet&Greet -paketin, joka sisältää henkilökohtaisen tapaamisen F1-kuski Valtteri Bottaksen kanssa, yhden yön majoituksen Liikuntakeskus Pajulahdessa sekä liput Pajulahden Seikkailupuistoon kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle.

Meet&Greet -paketin voittaja on Anne-Mari Lohjalta. ONNEA! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.