100 syytä lomailla Lahden seudulla -
odotetuinta syyskivaa lapsiperheille!

Syysviikonloppujen kivat reissut ja syysloma, niitä jokainen meistä odottaa – perheen pienimmät tietysti etunenässä. Lomaan liittyy lupaus ilon hetkistä, vapauden tunteesta sekä rennosta yhdessäolosta. Kun näihin yhdistetään Etelä-Suomen kaunein järviluonto ja hapekkaan raitis ulkoilma, syntyy jotain ainutkertaista. Me Lahden seudulla kutsumme sitä syyskivaksi.

Syysloma Lahden seudulla on mutkatonta lähimatkailua parhaimmillaan. Se on ratkiriemukasta tekemistä, näkemistä ja kokemista kelistä ja kokoonpanosta riippumatta. Kestipä lomanne viikonlopun tai koko viikon, meillä se hujahtaa hetkessä. Ja jättää samalla koko joukon lämpimiä muistoja kaikille.

Ennen reppujen pakkaamista on hyvä miettiä, mitä haluatte lomallanne tehdä: innostutaanko teidän perheessä luontoretkistä, liikuntatouhuista, kulttuurikokemuksista vai kenties näistä kaikista? Tutustu Lahden seudun tarjontaan ja varaa syksyn odotetuin loma jo tänään!

ODOTETUIMMAN SYYSLOMASEN AINEKSET OVAT TÄSSÄ

 
Pajulahti

Ylös, ulos ja liikkeelle

Kuka on teidän perheen mestari fatbikeilyssä, kiipeilyssä, pakopelimysteerin ratkomisessa...? Lahden seudulla riittää liikunnan riemua – taatusti kivaa jokaiselle!

 
Just ja Hups

Kulttuurielämyksiä kaikille

Äiti, mulla on kulttuurinnälkä! Huoli pois: meillä menussa on teatteria, museoita ja hauskoja koko perheen nähtävyyksiä koko perheelle.

 
Ilvesreitti

Nyt mennään metsään

Salpausselän ainutlaatuiset harjut ja eteläisen Suomen upeimmat järvet tarjoavat ikimuistoisia luontoelämyksiä perheen pienille ja suurille samoojille.

 
Aarresaari Mauri Kunnas

Tienoo tapahtumia tulvillaan

Syyskuukausinakin Lahden seudulla tapahtuu joka viikko ja aamusta iltaan. Kurkkaa linkin takaa tämän syksyn tärppilista!

 
EU-logot

Talvimatkailun elämysekosysteemin kehittäminen -hanke sai EU:n aluekehitysrahastolta maakunnan kehittämisrahaa.