Tekemistä koko perheelle

Lahden seutu on täynnä edullista ajanvietettä lapsiperheille. Launeen perhepuisto Lahdessa ja monipuoliset sisäleikkipaikat ja uimahallit ovat käytössä ympäri vuoden. Kesäaikaan lasten suosikkeja ovat muun muassa hurjat seikkailuradat Pajulahdessa, suloiset eläimet seudun kotieläinpuistoissa, Launeen perhepuiston skeittipaikat ja tuhansien norsujen kokoelma Willa Fantissa. 

KIVAA TEKEMISTÄ KOKO PERHEELLE

 
Sisäleikki

Hauskoja sisäleikkipaikkoja perheen pienimmille

Kun ulkona jyllää koiranilma, on kiva suunnata sisäleikkipuistoon purkamaan energiaa.

 
Ladeo

Kiipeilyä, trampoliineja ja liikuntaa sisäliikuntapuistoissa

Hohtokeilaa, parkouria, trampoliineja, kiipeilyä ja paljon muuta hauskaa sisäliikuntaa. Katso vinkit kivoista paikoista täältä.

 
Mastola

Kiehtovia museoita

Esimerkiksi Radio- ja tv-museo Mastola tarjoaa lapsille paljon mukavaa katseltavaa ja puuhaa. Hiihtomuseossa taas pääset kokeilemaan mäkikotkan siipiäsi Mäkihyppysimulaattorissa.

 
Perhepuisto

Kivoja koko perheen nähtävyyksiä

Willa Fantti tuhansine norsuhahmoineen, Puksu-kaupunkijuna, Pajulahden Seikkailupuisto, Launeen Perhepuisto. Eikä tässä vielä kaikki. Kokosimme parhaat vinkit yhteen - lue lisää ja ihastu.

 

Retkiä luontoon

Lahden seutu on ulkoilijan ihmemaa, joka tarjoaa luonnon ystäville kansallispuiston, lukuisia luonnonsuojelualueita ja reittejä monen mittaiselle retkelle.

 
Heinolan lintutarha

Pelastettuja lintuja ja suloisia kotieläimiä

Lahden seudun kotieläinpuistot ja Heinolan lintutarha ovat eläinystävän must-kohteita. Tule ihailemaan pehmoisia alpakoita, suloisia possuja ja värikkäitä lintuja.