Odotetuinta talvikivaa lapsiperheille!

Talviloma on asia, jota jokainen meistä odottaa – perheen pienimmät tietysti etunenässä. Hiihtolomaan liittyy lupaus ilon hetkistä, vapauden tunteesta sekä rennosta yhdessäolosta. Kun näihin yhdistetään Etelä-Suomen kaunein järviluonto ja hapekkaan raitis ulkoilma, syntyy jotain ainutkertaista. Me Lahden seudulla kutsumme sitä talvikivaksi.

Hiihtoloma Lahden seudulla on mutkatonta lähimatkailua parhaimmillaan. Se on ratkiriemukasta tekemistä, näkemistä ja kokemista kelistä ja kokoonpanosta riippumatta. Kestipä talvilomanne viikonlopun tai koko viikon, meillä se hujahtaa hetkessä. Ja jättää samalla koko joukon lämpimiä muistoja kaikille.

Ennen reppujen pakkaamista on hyvä miettiä, mitä haluatte lomallanne tehdä: innostutaanko teidän perheessä luontoretkistä, liikuntatouhuista, kulttuurikokemuksista vai kenties näistä kaikista? Tutustu Lahden seudun tarjontaan ja varaa talven odotetuin loma jo tänään!

ODOTETUIMMAN TALVILOMAN AINEKSET OVAT TÄSSÄ

 
Hiihtäjä

Ylös, ulos ja liikkeelle

Kuka on teidän perheen mestari lumikengillä, luistimilla, laudalla...? Lahden seudulla riittää talviliikunnan riemua – taatusti kivaa jokaiselle!

 
Tuhkimo

Kulttuurielämyksiä kaikille

Äiti, mulla on kulttuurinnälkä! Huoli pois: meillä menussa on teatteria, museoita ja tapahtumia koko perheelle.

 
Toreson

Nyt mennään talvimetsään

Salpausselän ainutlaatuiset harjut ja eteläisen Suomen upeimmat järvet tarjoavat ikimuistoisia luontoelämyksiä perheen pienille ja suurille samoojille.

 
Salpausselän kisat

Tienoo tapahtumia tulvillaan

Talvikuukausina Lahden seudulla tapahtuu kelillä kuin kelillä ja aamusta iltaan. Kurkkaa linkin takaa tämän talven tärppilista!