Opastetut kesäkierrokset

Kesällä 2023 pääsee jälleen tutustumaan Lahden seudun nähtävyyksiin ja kiehtoviin tarinoihin opastetuilla kierroksilla.

Lahden seudun oppaiden kesäkierrokset 2023

Kierroksille ei ole ennakkoilmoittautumista vaan voit tulla paikanpäälle suoraan. Tulethan ajoissa paikalle, jotta kierros voi alkaa ajallaan. Kierroksen hinta 10 €/hlö. Maksu käteisellä ellei opaskuvauksen kohdalla ole mainittu MobilePay:tä tai korttimaksua käteisen lisäksi. Varaathan mukaan tasarahan.

Huomioittehan! Muutokset mahdollisia. Kävelykierrokset järjestetään, jos on yksikin osallistuja ellei kuvauksessa erikseen mainintaa säävarauksesta.

Lataa kesäkalenteri tästä

Asikkala-oppaiden kesäkierrokset 2023

Kierroksen hinta 10€/hlö. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa. Maksu käteisellä tai MobilePaylla. Liput ostettavissa myös ennakkoon www.doerz.com/asikkalaoppaat

Lataa kesäkalenteri tästä

Opastettuja retkiä Salpausselkä Geopark -alueelle

Aurinkovuoren valloitus, Pyhän Olavin Rantaraitti ja mahtava Pirunkirkko – siinä muutamia tärppejä Salpausselkä UNESCO Global Geopark -teemaopastuksista, joita on tarjolla tilauksesta pienryhmille. Lähde oppaan kanssa tutustumaan Geopark-alueen mahtaviin maisemiin! Kuulet samalla kohteisiin liittyviä tarinoita ja saatat oppia ripauksen geologiaakin.

Vinkki! Kesällä 2023 on tarjolla myös yleisökierroksia Geopark-kohteisiin. Yksi alueen suosituimmista kohteista on esittelyssä Pulkkilanharjun luontopolulla -kierroksella. Lue lisää kierroksesta Lahden seudun oppaiden kesäkalenterista.

Opastetut geopark-retket

Ylläpidämme kierroslistausta Etelä-Suomen Sanomien Menoinfon kautta saamamme syötteen avulla. Julkaisemme tietoja toimituksellisen käytäntömme mukaisesti.