Opastetut kesäkierrokset

Kesäkierrokset on nyt kierretty kesän 2022 osalta. Kiitos kaikille opastuksiin osallistuneille ja tervetuloa taas kierroksille kesällä 2023.

Lahden seudun oppaiden kesäkierrokset palaavat kesällä 2023

Kierroksille ei ole ennakkoilmoittautumista vaan voit tulla paikanpäälle suoraan. Tulethan ajoissa paikalle, jotta kierros voi alkaa ajallaan. Kierroksen hinta 10 €/hlö. Maksu käteisellä ellei opaskuvauksen kohdalla ole mainittu MobilePay:tä tai korttimaksua käteisen lisäksi. Varaathan mukaan tasarahan.

Huomioittehan! Muutokset mahdollisia. Kävelykierrokset järjestetään, jos on yksikin osallistuja ellei kuvauksessa erikseen mainintaa säävarauksesta.

Lataa kesäkierroskalenteri tästä

Asikkala-oppaiden kesäkierrokset jatkuvat kesällä 2023

Lähde vaikkapa kävelykierrokselle Vääksyn kanavalle, neiti Norrlinin matkaan tai Pulkkilanharjun luontopolulle. Kierroksia järjestetään myös Padasjoella ja Heinolassa.
Kierrosten hinta 10 €/hlö. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa. Maksu käteisellä, MobilePayllä tai voit ostaa lipun ennakkoon www.doerz.com/asikkalaoppaat. Kierroksille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Katso kesäkierrokset tästä

Opastettuja retkiä Salpausselkä Geopark -alueelle

Aurinkovuoren valloitus, Pyhän Olavin Rantaraitti ja mahtava Pirunkirkko – muun muassa nämä ovat aiheina Salpausselkä UNESCO Global Geopark -teemaopastuksissa kesällä 2022. Lähde oppaan kanssa tutustumaan Geopark-alueen mahtaviin maisemiin! Kuulet samalla kohteisiin liittyviä tarinoita ja saatat oppia ripauksen geologiaakin.

Opastetut geopark-retket

Ylläpidämme kierroslistausta Etelä-Suomen Sanomien Menoinfon kautta saamamme syötteen avulla. Julkaisemme tietoja toimituksellisen käytäntömme mukaisesti.