Itä-Hämeeseen ulkoilemaan

Vietä päivä Sysmässä tai Hartolassa, löydät kaikkea ulkoilmasta nauttimiseen ja herkutteluun. Tai miltä kuulostaisi yön yli reissu tai viikonlopun talvilomanen. Purnun laskettelurinteet houkuttelevat laskettelemaan ja Itä-Hämeen mainiot ladut sujuttelemaan suksilla. Kaiken kruunaa hyvä ruoka.

Kohteena: Sysmä tai Hartola tai molemmat
Kesto: 4-8 tuntia tai pari päivää

#1 Aloita aamu piristävällä kahvihetkellä Sysmässä

tai Hartolassa

#2 Lähde ladulle tai rinteeseen

Hiihtokeskus Purnu

Hartolan Vuorenkylässä sijaitseva Purnu takaa vauhdikkaan päivän ulkoilmassa – kolme rinnettä, street ja uutuutena lastenrinteen miniparkki, jossa voi harjoitella turvallisesti. Suksivuokraamo ja hiihtokoulu. Ravintolaa pyörittää Vuorenkylän suositun Kivibaarin yrittäjä Sampsa Ahonen – päivittäin keittolounas ja annokset listalta sekä kahvilatuotteet. Katso viikottaiset aukioloajat linkistä. Osoite: Tohtaantie 68.

Katso aukioloajat tästä

#3 Lounaalle

#4 Iltapäivän ulkoiluun

Sysmän tekojäärata

Sysmän yhtenäiskoululla on maksuton tekojäärata, joka on yleisökäytössä arkisin klo 14-21, lauantaisin ja sunnuntaisin perhevuoro klo 10-13. Koulujen talvilomalla 28.2.-6.3. 2022 jää on yleisessä käytössä klo 9-21. Pukukoppi avoinna klo 7-21. Osoite: Väihkyläntie 9, Sysmä.

Lue lisää

Lisävinkkejä:

Jää yöksi ja vietä toinenkin ulkoilupäivä.

Majoitu Hartolassa mökeissä tai Gasthaus-Camping Koskenniemessä.
Huom! Koronatilanteesta jKoskenniemessä ei ole tällä hetkellä ravintolapalveluita.

Majoitu Hotelli Uotissa tai Camping Sysmässä Sysmän keskustassa , Majatalo-Gasthaus Kivitatissa Päijätsalossa, Ilola Innissä Suopellossa, Villa Himpulassa tai Tervalepikon torppien mökeissä. Kaikki mökit Sysmässä.

Kotiin viemiset Sysmän Kässä- ja koristekaupasta, joka on paikallisten käsityöläisten yhteinen myymälä.

Ulkoilureitit löydät kootusti Visit Lahden sivuilta.