Kiuasniemi

Yrityshuvilat Villa Jolla ja minikylpylä Villa Sauna Padasjoella, Päijänteen rannalla.

20 henkilöä
14 vuodepaikkaa

Kiuasniemi Company Experience on suunnattu luonnonrauhaa ja erittäin korkeatasoista palvelua arvostaville yritysasiakkaille. Sijaitsemme Padasjoella, Päijänteen rannassa vastapäätä kansallispuistoa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Tule ja koe korkeatasoiset majoitus- ja kokouspalvelut upealla paikalla, innostava aktiviteetti sekä maittava lähiruokamenu!

Tilavat huvilat on varusteltu korkeimmalle tasolle ja täyttävät vaativimmankin kokoustajan toiveet. Rentoudu minikylpylä Villa Saunan ylellisessä kylpy- ja saunaosastossa! Huviloilla on iso yksityinen ranta- ja laiturialue kansallispuiston rajalla.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Kiuasniemi Villa Jolla

Villa Jolla

Tasokkaasta huvilasta löytyy viisi makuuhuonetta ja vuodepaikat 10 hengelle. Huvila sopii 20 hengen kokouksiin.

Kiuasniemi Villas Villa Jolla

Villa Sauna

Villa Saunan oivalliset tilaratkaisut viihdyttävät isompaakin saunaseuruetta: tyylikäs saunaosasto sopii 12 henkilön ryhmille ja majoitustilat löytyvät neljälle yöpyjälle.

Kiuasniemi Marina

Kiuasniemi Marina

Padasjoen satamasta löytyy viihtyisä kesäravintola Kiuasniemi Marina, joka sopii 50 hengen kokouksiin ja 60 hengen illallisiin.

Kiuasniemi Villas Kelvenne-retki

Oheispalvelut

Päijänteen kansallispuisto tarjoaa upeat puitteet erilaisille luontoaktiviteeteille. Miltä kuulostaisi veneretki Kelventeen harjusaarella ja ruokailu nuotion äärellä pienen patikoinnin päälle? Järjestämme tilauksesta myös esimerkiksi risteilyitä, kalastusretkiä ja huskysafareita.

Kokouspaketit

xx

Lue lisää

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Villa Jolla & Villa Sauna 1 270 20 20 30 30
Kiuasniemi Marina 1 200 35 50 60 60