Best Lake Nature Adventures

Laadukkaiden luontoelämysten moniosaaja palveluksessasi!

Virkistäytyminen luonnossa kokouksen ohessa, työhyvinvointi ja- virkistyspäivien ohjelmat tai vaikkapa illallinen nuotiolla – järjestämme toivomaanne ohjelmaa Lahden seudun luonnossa ammattitaitoisesti ja vastuullisesti. Meille on tärkeää, että asiakkaamme viihtyvät ja rentoutuvat kanssamme.

Salpausselkä Geopark partner

Best Lake Nature Adventures on Salpauselkä Geopark -yhteistyökumppani. Voit varata meiltä opastettuja retkiä Salpauselkä Geopark kohteisiin. Yrityksemme toimii vastuullisesti ja toteutamme Sustainable Travel Finland ohjelman periaatteita. Olemme myös Metsähallituksen yhteistyöyritys.

Varaa tästä

Esimerkkejä suosikkiohjelmistamme

Joko kokeilitte melontaa?

Koe järviluonto rauhallisella Salajärven salat -melontaretkellämme Liikuntakeskus Paulahdessa. Kolmen tunnin retkellä pidetään taukoa sopivassa paikassa ja nautitaan eväistä. Retkelle tarvitset hieman aiempaa melontakokemusta, sillä aloitamme retken heti melomalla. Jos ryhmällänne ei ole aiempaa kokemusta melomisesta, ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva aloituspaketti. Hinta alkaen 79 €/hlö, 2-6 hlöä.

Metsämieli®kävelyt

Metsämieli-kävely tasapainottaa mieltä ja kehoa! Metsämieli-menetelmässä luonnon suomia, itsestään syntyviä terveysvaikutuksia tehostetaan tietoisilla harjoitteilla, joilla kehitetään tavoitteellisesti oman mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja. Hinta alkaen 55€/hlö, minimi 6 hlöä.

Varaa tästä

Salpausselkä Geopark -retket

Geopark-retki Pirunpesälle

Koe yksi Salpausselkä Geoparkin jylhimmistä kohteista opastetulla retkellämme. Pirunpesä on komea jääkauden sulamisvesien muodostama kalliohalkeama Hollolassa, Pirunpesän luonnonsuojelualueella. Retki on myynnissä verkkokaupassamme minimi kahden hengen ryhmille – kysy tarjousta suuremmille ryhmille.

Lisää retkestä

Vastuullisia luontokokemuksia

Best Lake Nature Adventures toimii vastuullisesti luontoa kunnioittaen ja paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa toimien. Toimijan järjestämillä elämysretkillä toimitaan luonnossa sen erityispiirteet ja herkkyyden huomioiden ja niistä asiakkaille kertoen. Toiminnassa hyödynnetään alueen muiden yritysten palveluita muun muassa tarjoiluiden ja kuljetusten osalta.

Best Lake Nature Adventures yritykselle on laadittu kestävän kehityksen ohjelma, jossa asetetut toimenpiteet ja tavoitteet ohjaavat toimintaa. Ohjelmaan kuuluvat mm. seuraavat laatukriteerit:

  • Retket toteutetaan Lahden seudun luontokohteissa, joissa hyödynnetään valmiita reitistöjä ja rakenteita
  • Osalle retkistä pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla ja ryhmäasiakkaita kehoitetaan hyödyntämään myös kimppakyytejä
  • Tarjoiluissa pyritään minimoimaan ruokahävikki ja käyttämään kestoastioita tai kierrätettävä kertakäyttöastioita
  • Tarjoilut hankitaan lähialueen catering- ja leipomomyymälöistä hyödyntäen sesongin raaka-aineita ja luonnon omia antimia
  • Yhteistyötä tehdään alueen muiden matkailu- ja ohjelmapalveluyrityksien kanssa tavoitteena edistää alueen taloudellista hyvinvointia