Ostoksia outleteista putiikkeihin

Houkuttelevat erikoisliikkeet ja hyvinvarustellut kauppakeskukset tekevät Lahdesta erinomaisen shoppailukohteen. Kauppatorin ympärille on muodostunut putiikkikeskittymiä, joista löydät myös paikallisten pienmerkkien design-tuotteita. Kaupungin muotoiluosaaminen näkyy lahtelaisina sisustustuotteina, koruina ja käsitöinä. Herkkusuiden kannattaa vierailla seudun maatilatoreilla, tilamyymälöissä, panimoissa ja leipomoissa.

OIKOPOLUT OSTOKSILLE

 
Petit St Louis

Putiikit ja lifestyleliikkeet

Paikallisten pienmerkkien design-tuotteita, vaatteita, asusteita ja tyyliä kotiin.

 
Finnmari

Outletmyymälät

Finnmarin sisustajan taivas, Luhta Tower, Orimattilan Megamyyntiareena, Zalekua lapsille, Isku. Katso kaikki tehtaanmyymälät täältä.

 
Trio

Ostoskeskukset

Kauppakeskukset Trio, Karisma, Valo, Orimattilan Kehräämö ja monet muut. Löydä kaikki saman katon alta.

 
Maria Drockila

Käsityö ja design

Maria Drockilan kynttilät, Pro Puun puuseppien design, DoNutsin  valmistuvat korut ja monet muut uniikit käsityöt. Ihania tuliaisia kotiinviemisiksi!

 

Aitoja makuja

Viipurilaisen Puhti-kaura, Kahiwan kahvit, Teerenpelin siiderit ja viskit, Kanavan Panimo, Sinuhen leivonnaiset, Merosen makkarat. Ai ai, mitä herkkuja!

 

SUOSITTUJA MATKAMUISTOJA LAHDESTA

 
Lahti-heijastin

Marianne Valolan Lahti-heijastin

Suosittua heijastinta saa ostaa esimerkiksi Lahden museokaupoista ja sataman Ulpukasta. Tiesitkö, että heijastimesta löytyy myös tyylikäs Hollola-versio?

 
Pro Puu

Suomalaista designia Pro Puusta

Pro Puusta Lahden satamasta löydät taatusti uniikkia ja tyylikästä, suomalaista puumuotoilua. Laajasta valikoimasta löytyy laadukkaita käyttö- ja koriste-esineitä.

 
museokauppa

Lahden Museokaupat

Lahden historiallisen museon, taidemuseon, hiihtomuseon sekä radio- ja tv-museon museokaupoista löytyy paljon hauskoja Lahti-aiheisia matkamuistoja kotiinviemisiksi.

 

BLOGGAAJIEN VINKIT

 

Lahti Laav - lue
Support Your Local - lue
Nuija ja Tosimuija - lue
Sisustuskauppoja ja kahviloita - lue
Neulanvartija - lue
Perfect Weekend in Lahti - lue