Onnea arvontaan!

Kiitos. Olet nyt mukana loistavien Kongressimessu-palkintojemme arvonnassa.

Kurkkaa alta kesäiset vinkkimme – vielä ehdit varata kollegoillesi vaikkapa virkistyspäivän Lahden seudulla ennen kesälomia.

Ylellinen yö Lehmonkärki Resortin HAASIssa

Järvi-Suomi -luksusta parhaasta päästä! HAASI Mirror House -majoiturakennusten seinät ovat täyskorkeita peilaavia laseja ja ne on rakennettu järvessä olevan laiturirakenteen päälle. Astuessasi sisään huoneeseen, eteesi aukeaa upea järvimaisema. HAASI:n hintaan sisältyy aina ulkoporealtaan käyttö, aamutakit ja -tossut, vuodenajoittain vaihtuvan harrastevälineen käyttö, saunomismahdollisuus sekä pullo kuohuviiniä.

Lisää Haaseista

Kesäinen elämysmenu Pajulahden Rantasaunoilla

Liikuntakeskus Pajulahden modernit rantasaunat ja upein järvinäkymin varustettu takkahuone tarjoavat mainiot puitteet illanviettoihin. Saunoille on olemassa oma elämysmenu, joka maistuu ihanalta saunan päälle.

Katso elämysmenu tästä

Savusaunan lämpöä ja kynttiläillallinen Vierumäellä

Vierumäen Mustalammen rannalla sijaitsee kaksi tunnelmallista tilausravintolaa savusaunoineen. Kalliokammin ja Karhunpesän illalliskokemuksen kruunaavat kynttilänvalossa nautittu elämyskokin paikan päällä valmistama menu.

Kammin sauna- ja elämyspaketti

Ilta Piano Paviljongin terassilla

Päiväkokous Sibeliustalossa ja illalla kesäkauden avaus Piano Paviljongin terassilla Lahden satamassa. Kuulostaa mainiolta idealta. Paviljongin sisätiloihin mahtuu 50 vierasta ja 200 neliömetrin terassille toiset 50 vierasta ihastelemaan upeaa Vesijärvelle laskevaa aurinkoa.

Lisää Piano Paviljongista

Ajankohtaista juuri nyt

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva on nyt avattu

Salpausselkä Geoparkista tuli UNESCO-kohde

Voimmeko olla avuksi?

Visit Lahden maksuttomat ja puolueettomat palvelut auttavat sinut alkuun tapahtumasi järjestelyissä. Ideoimme tapahtumallesi sopivat kohteet ja oheispalvelut, järjestämme tutustumiskäynnit, kilpailutamme ja teemme ennakkovaraukset kohteisiin. Lisämaksusta saat meiltä koko paketin – hoidamme ammattitaidolla keskitetyt majoitusvaraukset ja kiintiönhallinnan, rekisreröintipalvelut ja maksuliikenteen.

Lisää palveluistamme