MXGP Finland KymiRing siirtyy vuoteen 2021

Motocrossin MM-sarjan Suomen osakilpailu MXGP Finland on siirretty koronapandemian vuoksi vuodelle 2021. KymiRingille MM -osakilpailuita varten rakennettavalla radalla ajetaan motocrossin kuninkuusluokan, MXGP:n, lisäksi MX2-, EMX250-, EMX125- ja EMX 2t -luokkien kilpailut.

Tapahtuma tarjoaa motocrossin, moottoriurheilun ja action sports-urheilun ystäville yhteisöllisen tapahtuman, joka kerää median välityksellä katsojia yli 200 eri maasta. Paikan päälle KymiRingille odotetaan viikonlopun aikana yhteensä 20 000 katsojaa.

Lue lisää MXGP:stä >>

Visit Lahti kokosi sinulle vinkkejä MXGP-reissusi suunnittelua varten. Lue lisää majoitusvaihtoehdoista, liikenneyhteyksistä sekä muista aktiviteeteista alueella.

MAJOITUS

 

Olemme olemme koonneet tietoa majoitusvaihtoehdoista 100 km säteellä KymiRingistä. Majoitusvarausten tilanne vaihtelee, joten majoitusta kannattaa aina kysellä suoraan kohteista.

Majoitus Lahden seudulla

Lahden seudulta löytyy majoitusvaihtoehtoja kaikista kategorioista, aina tasokkaista hotelleista edullisempiin hostelleihin, B&B-paikkoihin ja järvenrantamökkeihin.

 

Camping-alueet Lahden seudulla

Täältä löydät kätevät leirintäalueet teltta- ja matkailuautomajoitukseen.

 
AirBnB

Yksityismajoitus

Varaa yksityismajoitus esimerkiksi AirBnB:n kautta.

 

Nuku hyvin Kouvolan seudulla

Kouvolan keskusta sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä KymiRingiltä.

 

SAAPUMINEN KYMIRINGILLE

 

KymiRing sijaitsee Iitin Tillolassa. Lähimmät kaupungit ovat Lahti ja Kouvola - ajomatka Lahteen on 45 minuuttia ja Kouvolaan 15 minuuttia.

Osoite KymiRingille: Kymentie 748, Kausala

 

Lähin kylä, Iitin Kausala, sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä.

MENOVINKIT LAHDESSA

 

Syö ja juo Lahdessa

Kurkkaa vinkit kivoista ruokaravintoloista, kahviloista ja illanviettopaikoista Lahdessa.

 

Aktiviteetit Lahden seudulla

Mitäpä jos yhdistäisit MotoGP-viikonloppuun annoksen puhdasta luontoa ja aktiviteetteja? Vaikkapa ohjattu fatbike-retki tai illallisristeily kimmeltävälle Päijänteelle?

 

Suomen Moottoripyörämuseo

Nähtävillä yli 100 moottoripyörää ja niihin liittyvää historiallista rekvisiittaa! Museon löydät Niemen satamasta, vain 5 minuutin päässä Lahden keskustasta. Museon yhteydessä toimii Pohjoismaiden ainoa Ace Corner -ravintola.

 

MENOVINKIT KOUVOLASSA

 

Syö ja juo Kouvolassa

Tuliko nälkä? Ei hätää, meiltä löytyy siihen helpotusta. Kouvolan ravintolat, kahvilat ja illanviettopaikat löydät täältä.

 

Aktiviteetit Kouvolan seudulla

Kouvolassa luonto on lähellä. Tee vaikkapa luontoretki Repoveden kansallispuistoon tai rentoudu Mustilan Arboretumissa.

 

Suunnittele matkasi Kouvolaan

Bongaa täältä parhaat tärpit Kouvolan nähtävyyksistä, tapahtumista ja kulttuurimenoista!

 

 

NÄHTÄVYYDET ALUEELLA

 

Lahden satama

Vesijärven satama on oikea kesäolohuone runsaine ravintoloineen, kahviloineen ja terasseineen. Täältä hyppäät myös järviristeilyn kyytiin ja tutustut moderniin puuarkkitehtuuriin Sibeliustalossa ja Puuarkkitehtuuripuistossa.

 
Urheilukeskus

Lahden Urheilukeskus

Lahden Urheilukeskus on nähtävä myös kesällä. Suurmäen Näkötornista avautuu upeat maisemat yli kaupungin, Hiihtomuseon Mäkihyppysimulaattorissa pääset testaamaan mäkikotkan siipiäsi ja Maauimalassa taas viilennät MotoGP-tunnelmia.

 
Vääksyn kanava Asikkala

Nähtävyyksiä Lahden seudulla

Vääksyn kuvauksellinen kanava ja sitä ympäröivä ihana Vanha Vääksy tarjoavat tekemistä vaikka koko päiväksi. Heinolasta hyppäät vaikkapa Kimolan kanava -risteilylle, Hollolan keskiaikaisella kirkonkylällä taas menneeseen aikaan.

 

 

Verlan käsityöläiskylä Kouvolassa

UNESCOn Maailmanperintökohde Verla on uniikki kohde, joka toimii entisessä Verlan puuhiomossa ja paperitehtaassa. Alueella pääset tutustumaan lähesä 30 eri kohteeseen tehdasmuseosta patruunan pytinkiin ja myllymakasiiniin. 

 

Tykkimäen huvipuisto Kouvolassa

Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto tarjoaa melkein 40 erilaista laitetta ja hauskaa viihdettä koko perheelle. Puiston yhteydessä toimii myös vesipuisto sekä sisäliikunta-areena Tykkimäki Actionpark.

 

Repoveden kansallispuisto

Repovedeltä löytyy yli 40 kilometriä eri tasoisia reittejä kaiken tasoisille luonnossa liikkujille. Puiston kolme sisäänkäyntiä sijaitsevat Lapinsalmessa, Tervajärellä and Saarijärvellä.

 

 

FAQ - HYVÄ TIETÄÄ

 


Yhteistyössä Visit Lahden kanssa: