Kesän 2020 MotoGP™-kisat peruttu koronapandemian vuoksi

Kansainväliset ratamoottoripyöräilyn MM-kilpailuoikeudet omistava espanjalainen Dorna Sports on yhdessä ratayhtiö KymiRing Oy:n, ja tapahtumayhtiö Lahti Events Oy:n kanssa päättänyt perua Suomessa heinäkuuksi suunnitellut MotoGP™-kisat.
Ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan Suomen osakilpailu ajetaan KymiRingillä kesällä 2021. Lue lisää täältä >>

***

Lue lisää MotoGP:stä >>
Osta MotoGP-liput tästä >>

Visit Lahti kokosi sinulle vinkkejä MotoGP-reissusi suunnittelua varten. Lue lisää majoitusvaihtoehdoista, liikenneyhteyksistä sekä muista aktiviteeteista alueella.

MAJOITUS

 

Olemme olemme koonneet tietoa majoitusvaihtoehdoista 100 km säteellä KymiRingistä. Majoitusvarausten tilanne vaihtelee, joten majoitusta kannattaa aina kysellä suoraan kohteista.

Majoitus Lahden seudulla

Lahden seudulta löytyy majoitusvaihtoehtoja kaikista kategorioista, aina tasokkaista hotelleista edullisempiin hostelleihin, B&B-paikkoihin ja järvenrantamökkeihin.

 
Yli-Kaitala pop up camping KymiRing MotoGP

Pop up -camping -alueet myynnissä nyt

Lahden seudulla on nyt varattavissa useita pop up -leirintäalueita niin matkailuautoille ja -vaunuille kuin telttailijoillekin.

 

Camping-alueet Lahden seudulla

Täältä löydät kätevät leirintäalueet teltta- ja matkailuautomajoitukseen.

 
AirBnB

Yksityismajoitus

Paikalliset iittiläiset tarjoavat majoitusta MotoGP-viikonlopun ajaksi. Kurkkaa ja varaa omasi esimerkiksi  AirBnB:stä.

 

Nuku hyvin Kouvolan seudulla

Kouvolan keskusta sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä KymiRingiltä.

 
Leikari Kotka

Merellinen Kotka

Kotkaan ja sen lähikaupunki Haminaan ajaa vain tunnin verran  KymiRingiltä.

 
GoSaimaa

Lappeenrannan ja Imatran seutu

Lappeenrannan ja Imatran seutu sijaitsevat noin tunnin ja vartin päässä KymiRingiltä kuvauksellisen Etelä-Saimaan rannalla.

 

Haluatko tarjota yksityismajoitusta MotoGP-vieraille?

Kaikkien aikojen ensimmäinen KymiRing MotoGP täyttää Lahden seudun ja Kymenlaakson hotellit ja mökit kisavieraista, joten yksityismajoitukselle on suuri kysyntä.

Omaa kotiaan tai kesämökkiään on helppo tarjota majoituskohteeksi erilaisten alustojen kautta. Esimerkiksi AirBnB on vakiinnuttanut asemansa kansainvälisillä yksityismajoitusmarkkinoilla. Sen kautta on voi löytää sopivat majoittujat myös MotoGP:n ajaksi. Mukaan pääsee maksutta, ainoastaan toteutuneista varauksista AirBnB veloittaa komission. Alusta on turvallinen, sillä pääset itse valitsemaan, keitä haluat majoittaa. AirBnB veloittaa varausmaksun asiakkaalta ennen saapumista ja tilittää sen sinulle n. 24 tunnin kuluessa asiakkaan saavuttua.

LUE LISÄÄ AIRBNB:STÄ JA RYHDY MAJOITTAJAKSI

 

SAAPUMINEN KYMIRINGILLE

 

KymiRing sijaitsee Iitin Tillolassa. Lähimmät kaupungit ovat Lahti ja Kouvola - ajomatka Lahteen on 45 minuuttia ja Kouvolaan 15 minuuttia.

Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla kulkuneuvoilla - lähin juna-asema sijaitsee Kouvolassa ja Kouvolasta pääsee MotoGP-busseilla KymiRingille.

Katso kartta MotoGP-parkkipaikoista ja yhteiskuljetuksista KymiRingille täältä.

 

Lähin kylä, Iitin Kausala, sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä.

MENOVINKIT LAHDESSA

 

Syö ja juo Lahdessa

Kurkkaa vinkit kivoista ruokaravintoloista, kahviloista ja illanviettopaikoista Lahdessa.

 

Aktiviteetit Lahden seudulla

Mitäpä jos yhdistäisit MotoGP-viikonloppuun annoksen puhdasta luontoa ja aktiviteetteja? Vaikkapa ohjattu fatbike-retki tai illallisristeily kimmeltävälle Päijänteelle?

 

Suomen Moottoripyörämuseo

Nähtävillä yli 100 moottoripyörää ja niihin liittyvää historiallista rekvisiittaa! Museon löydät Niemen satamasta, vain 5 minuutin päässä Lahden keskustasta. Museon yhteydessä toimii Pohjoismaiden ainoa Ace Corner -ravintola.

 

MENOVINKIT KOUVOLASSA

 

Syö ja juo Kouvolassa

Tuliko nälkä? Ei hätää, meiltä löytyy siihen helpotusta. Kouvolan ravintolat, kahvilat ja illanviettopaikat löydät täältä.

 

Aktiviteetit Kouvolan seudulla

Kouvolassa luonto on lähellä. Tee vaikkapa luontoretki Repoveden kansallispuistoon tai rentoudu Mustilan Arboretumissa.

 

Suunnittele matkasi Kouvolaan

Bongaa täältä parhaat tärpit Kouvolan nähtävyyksistä, tapahtumista ja kulttuurimenoista!

 

 

NÄHTÄVYYKSIÄ ALUEELLA

 

Lahden satama

Vesijärven satama on oikea kesäolohuone runsaine ravintoloineen, kahviloineen ja terasseineen. Täältä hyppäät myös järviristeilyn kyytiin ja tutustut moderniin puuarkkitehtuuriin Sibeliustalossa ja Puuarkkitehtuuripuistossa.

 
Urheilukeskus

Lahden Urheilukeskus

Lahden Urheilukeskus on nähtävä myös kesällä. Suurmäen Näkötornista avautuu upeat maisemat yli kaupungin, Hiihtomuseon Mäkihyppysimulaattorissa pääset testaamaan mäkikotkan siipiäsi ja Maauimalassa taas viilennät MotoGP-tunnelmia.

 
Vääksyn kanava Asikkala

Nähtävyyksiä Lahden seudulla

Vääksyn kuvauksellinen kanava ja sitä ympäröivä ihana Vanha Vääksy tarjoavat tekemistä vaikka koko päiväksi. Heinolasta hyppäät vaikkapa Kimolan kanava -risteilylle, Hollolan keskiaikaisella kirkonkylällä taas menneeseen aikaan.

 

 

Verlan käsityöläiskylä Kouvolassa

UNESCOn Maailmanperintökohde Verla on uniikki kohde, joka toimii entisessä Verlan puuhiomossa ja paperitehtaassa. Alueella pääset tutustumaan lähesä 30 eri kohteeseen tehdasmuseosta patruunan pytinkiin ja myllymakasiiniin. 

 

Tykkimäen huvipuisto Kouvolassa

Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto tarjoaa melkein 40 erilaista laitetta ja hauskaa viihdettä koko perheelle. Puiston yhteydessä toimii myös vesipuisto sekä sisäliikunta-areena Tykkimäki Actionpark.

 

Repoveden kansallispuisto

Repovedeltä löytyy yli 40 kilometriä eri tasoisia reittejä kaiken tasoisille luonnossa liikkujille. Puiston kolme sisäänkäyntiä sijaitsevat Lapinsalmessa, Tervajärellä and Saarijärvellä.

 

 

FAQ - HYVÄ TIETÄÄ

 


Yhteistyössä Visit Lahden kanssa: