Markkinointi - ja myynninedistämisyhteistyö 2020

Lahti Region Oy:n kumppanina pääsette mukaan aktiiviseen Visit Lahti -verkostoon sekä kotimaisiin että kansainvälisiin markkinointitoimenpiteisiin.

Yhtiön toiminnallisia kokonaisuuksia ovat sekä kotimaassa että kansainvälisesti: matkailun markkinointi, matkailullisen imagon rakentaminen, matkailupalveluiden myynninedistäminen, myynti ja välittäminen sekä uusien tapahtumien hankinta. Lisäksi matkailun kehittäminen yhtiön hallituksen erikseen määrittelemän strategian ja päätösten mukaisesti.

Yhtiön toiminta-ajatuksen pohjana ovat Lahden kaupunkiseudun kilpailukykystrategia sekä maakunnallinen matkailustrategia. Lisää yhtiöstä >>

Pyrimme etsimään kustannustehokkaita, innovatiivi­sia ja oivaltavia tapoja brändimarkkinointiimme - tavoittamaan asiakkaat viestillämme oikeaan aikaan sekä kotimaan että kansainvälisillä markkinoilla.

MARKKINOINTI- JA MYYNNINEDISTÄMISYHTEISTYÖ 2020

 

Tutustu markkinointi- ja myynnninedistämistoimenpiteisiimme ja ota yhteyttä, mikäli haluat tehdä kanssamme yhteistyötä. Lahti Region Oy tekee yhteistyötä omistajakuntiensa ja niiden aluella toimivien matkailuyritysten ja matkailusidonnaisten toimijoiden kanssa. Omistajakunnat 1.1.2019 alkaen: Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Lahti, Padasjoki ja Sysmä.

MARKKINOINTI- JA MYYNNINEDISTÄMISYHTEISTYÖ 2020, VISITLAHTI selailuversio

MARKKINOINTI- JA MYYNNINEDISTÄMISYHTEISTYÖ 2020, VISITLAHTI, pdf

DIGITAALINEN MARKKINOINTI JA MYYNTI

 

Yhteistyöhön pääsee nopeasti ja maksutta mukaan verkkosivusisältöjen ja Citybreak-verkkokauppamme kautta.

Kysy lisää:

mirka.syvanen (at) lahtiregion.fi
kirsti.simola (at) lahtiregion.fi
Lisätietoa Citybreakista

KAUPUNGIN MAINOSPAIKAT TAPAHTUMILLE

 

Kaupungin mainospaikat tapahtumille löyyvätt Ammattilaiset-sivuston tapahtumajärjestäjä-osiosta.