Än, yy, tee, talvikivaa!

Talviloma Lahden seudulla on liikunnan ja leikkimielisen kisailun riemuja täynnä. Hiihtäen ylös ja alas – tai hissi avuksi ylämäessä. Luistimin meillä liidetään keskustan Jäätorilla ja retkireiteillä järven jäällä. Sisäliikunnan hulvattomimmat hetket koetaan kiipeilyn parissa tai aktiviteettipuistoissa irrotellen.

HIIHTOHAUSKAA JA TALVISTA KISAILUA

 
Messilä

Messilä - Etelä-Suomen suurin

Messilän hauskat rinteet kutsuvat - vain tunnin päässä pääkaupunkiseudulta! Messilän rinteet uppoavat niin teineihin kuin perheen pienimpiin.

 

 
Werneri

Laskettelu haltuun lasten omassa Werneri-koulussa

Messilän Werneri-kursseilla ensikertalaiset oppivat laskettelun ja lumilautailun salat kannustavien opettajien johdolla. Kursseja tarjolla koko talven ajan sekä viikonloppu- että arkiryhminä.

HINTA alk. 70 € / hlö
Sis. opetuksen ja hissilipun tuntien ajaksi

 
Messilä

Messilän Pikkukylä sopii koko perheelle

Pikkukylän rinteestä löytyy oma puoli aloitteleville laskettelijoille ja toinen  pulkkailijoille.

HINTA alk. 6 € / hlö

 
Messilä Pizzaperjantai

Messilän Pizzaperjantai ja Friday Night Fever

Mikäpä sen makeampaa kuin aloittaa viikonloppu rinteessä ja herkutella Bistron pizzalla. Pizzaperjantai-lippu sisältää iltalipun klo 16-20 sekä pizzan juomalla. Messilässä koetaan myös perjantai-illan kuumetta hyvän musan ja kisailun muodossa. Friday Night Fever järjestetään kuudesti kauden aikana.

HINTA
Pizzaperjantai alk. 35 € / hlö
Friday Night Fever 19 €/hlö

 
Hiihtokoulu

LHS:n hiihtokoulut

Nyt muksut hiihtokouluun! Lahden Hiihtoseuran Tenava-hiihtokoulut sopivat 2-6-vuotiaille ja Lasten hiihtokoulut 6-12-vuotiaille.

Lue lisää:
Tenava-hiihtokoulu
Lasten hiihtokoulu

 
Purnu

Vauhdikas päivä
Hartolan Purnussa

Hiihtokeskus Purnusta löytyy viisi rinnettä, Keskuksessa on rinneravintola ja välinevuokrauskin onnistuu. Purnussa on myös hiihtokoulu, jossa on mahdollista saada opetusta lasketteluun ja lumilautailuun.

 

VIILETÄ JÄÄLLÄ

 
Lahden Jäätori luistelu

Jäätorilla luistellaan

Lahden kauppatorilla pääsee liitelemään Lahti Energia Jäätorin jäällä - ihan ilmaiseksi! Paikan päällä luistinvuokrausta sekä keskiviikkoisin myös ilmainen luistelukoulu.

 
Vierumäki luistelu

Vierumäen Jäähalli avoinna ympäri vuoden

Vierumäellä pääsee luistelemaan ympäri vuoden sekä mailattomilla että mailallisilla yleisöluisteluvuoroilla. Jos omat luikkarit jäivät kotiin, luistimia voi vuokrata Vierumäkihallissa sijaitsevasta
Sportif Proshopista.

 

 LIIKUNNALLISIA MAJOITUSPAKETTEJA

 
Cronin's Cafe & Guesthouse talvilomanen

Talvilomanen Cronin's Cafe & Guesthousessa ja pulikointia uimahallissa

Hauska talvilomanen koko perheen kera Cronin'sin irlantilaishenkisessä majatalossa, Heinolassa. Kahden vuorokauden pakettiin sisältyy herkkukori, liput uimahalliin sekä yksityinen saunavuoro majatalon saunassa.

HINTA alk. 276 € / perhe
(2 aik. + 2 lasta)

 
Vierumäki curling

Perhe on paras Vierumäellä

Vierumäen Perhe on paras -paketti on äitien suosikki; se sisältää majoituksen ja hauskan liikuntaohjelman lisäksi täysihoidon. Tiskivuoroja ei siis tarvitse jaella. Liikuntamenusta löytyy niin volttiareenaa, dance mixiä, kaupunkisotaa, ohjattuja lumipelejä ja kaikkea hauskaa - sekä lapsille ja aikuisille yhdessä että erikseen.

HINTA alk. 220 €/hlö/2vrk

 
Pajulahti talvi lumienkelit

Koko perheen liikuntalomat Pajulahdessa

Liikuntakeskus Pajulahden liikuntalomat ovat helppo valinta - ne sisältävät kaiken täysihoitomajoituksesta monipuoliseen liikuntakattaukseen. Ohjelmassa vaikkapa Dodgeballia, Pajubattlea, akrobatiaa, ulkoleikkejä, mailapelejä ja paljon muuta hauskaa.

HINTA alk. 610 €/perhe/2vrk
(2 aik. + 2 lasta)

 

JOS VIHMOO RÄNTÄÄ... TAI LUMET SULAA...

 
HopLop

HopLop

Onks teidän perhe sellainen, joka rakastaa kivaa – ripauksella riehumista? Asia selvä, meillä on teille suunnitelma loman villeimmän päivän varalle: HopLopista saa nyt Perhelippuja.

HINTA
alk. 18 € / yli 2-v. lapsi
Aikuisethan villiintyy ihan ilmaiseksi!

 
Trampolin Park

Trampolin Park

Nyt saa hyppiä! Ahkeralle pomppijaperheelle suosittelemme 10 kerran korttia, joka on voimassa myös kalliimmilla iltatunneilla.

HINTA
alk. 10 € / h / hlö
1-6 -vuotiaat 6 € / h
10 kerran kortti 100 €

 
Ladeo

Ladeo

Kiipeilyn ja skeittauksen mekka Lahdessa. 765 neliön halli on jaettu skeittirampeille, boulderointialueelle ja treeniparvelle. Ladeoon on juuri avattu huimasti lisää kiipeilytilaa - sitä löytyy nyt 550 neliön verran ja erilaisia reittejä 76! Yksi seinistä on myös pyhitetty kokonaan lasten seinäksi, jolta löytyy paljon reittejä perheen pienimmille.

HINTA alk. 8-10 €

 
Leos Leikkimaa

Leo's Leikkimaa

Leos Leikkimaasta löydät aina uusia seikkailuja: kiipeilytelineitä, pallomeri, tunneleita, trampoliineja, polkupyöriä, pallokanuunoita, liukumäkiä ja paljon muuta.

HINTA alk. 16 € / hlö
Aikuiset 0 €

 
Pincade retropeliluola

Retropeliluola Pincade

Lahden keskustasta löytyy pelisali täynnä oikeita flippereitä ja arcade-pelikoneita eri aikakausilta. Miten olisi erät Donkey Kongia tai Ghostbustersia?

HINTA alk. 5-10€/hlö

 
Lahden Hohtokeila

Katso myös nämä

Kun taivaalta putoaa räntärätkäleitä tai pakkanen paukkuu ennätyslukemissa, voi olla kiva lämmitellä jäseniä sisäliikuntapaikoissa.

 

VOITA VIERUMÄEN LAHJAKORTTI!

 
Osallistu arvontaan. Voita Vierumäen lahjakortti.

Kerro meille, mikä on teidän perheelle parasta talvikivaa!

Arvomme 16.2.2020 mennessä vastanneiden kesken 100 euron lahjakortin Vierumäelle.