Än, yy, tee, talvikivaa!

Talviloma Lahden seudulla on liikunnan ja leikkimielisen kisailun riemuja täynnä. Hiihtäen ylös ja alas – tai hissi avuksi ylämäessä. Luistimin meillä liidetään keskustan Jäätorilla ja retkireiteillä järven jäällä. Sisäliikunnan hulvattomimmat hetket koetaan kiipeilyn parissa tai aktiviteettipuistoissa irrotellen.

LIIKETTÄ NIVELIIN SISÄLLÄ JA ULKONA

 
Vierumäki

Perhe On Paras-kurssit Vierumäellä

Hauskoja liikuntahetkiä koko perheelle. Toisinaan touhutaan yhdessä ja toisinaan taas vanhemmat liikkuvat muiden aikuisten kanssa samalla kun lapsille on järjestetty omaa puuhaa. Hintaan sisältyy majoitus täysihoidolla sekä liikuntaohjelma.

HINTA alk. 395€ / aikuinen ja alk. 195€ / 5-14-vuotiaat 

 
Vierumäki

Vierumäki Active Hours

Perheen yhteistä aikaa oman aikataulun mukaan sporttaillen, rentoutuen ja yhdessäolosta nautiskellen. Kahden vuorokauden paketti sisältää majoituksen, aamiaiset sekä sporttipassi 2 vrk ja 2 x liikuntalippu / henkilö.

HINTA alk. 250 €
2 aikuista + 2 lasta

 
Pajulahti

Happi Holiday -hiihtoloma Liikuntakeskus Pajulahdessa

Tällä lomalla saa äitikin chillata. Paketit sisältävät ihan kaiken: täysihoidon hotellimajoituksessa ja tukun ohjelmaa koko päiväksi. Valitse lomasi 2–7 vuorokauden paketeista.

HINTA alk. 660 €
2 aikuista + 2 lasta

 

HIIHTOHAUSKAA JA TALVISTA KISAILUA

 
Messilä

Lataa Messilä KeyCard etukäteen

VisitLahden verkkokaupasta saat nyt Messilän hissiliput ilman jonotusta ja pääset pujahtamaan suoraan rinteisiin.

HINTA alk. 24 € / hlö

 
Werneri

Laskettelu haltuun lasten omassa Werneri-koulussa

Messilän Werneri-kursseilla ensikertalaiset oppivat laskettelun ja lumilautailun salat kannustavien opettajien johdolla. Suksiryhmiin ovat tervetulleita 4-12-vuotiaat ja lautaryhmiin 6-12-vuotiaat. Wernerikurssi sisältää 6 tuntia opetusta.

 
Messilä

Messilän Pikkukylä sopii koko perheelle

Pikkukylän rinteestä löytyy oma puoli aloitteleville laskettelijoille ja toinen  pulkkailijoille.   Pikkukylän voi yhdistää myös Kartanon brunssiin. Tarjoamme kaikille brunssin ostaneille asiakkaille lipun Pikkukylään.

HINTA alk. 6 € / hlö
Brunssi 5-22,50 € / hlö

 
Hiihtokoulu

LHS:n hiihtokoulut

Nyt muksut hiihtokouluun! Lahden Hiihtoseuran Tenava-hiihtokoulut sopivat 2-6-vuotiaille ja Lasten hiihtokoulut 6-12-vuotiaille.

Lue lisää:
Tenava-hiihtokoulu
Lasten hiihtokoulu

 
Purnu

Vauhdikas päivä
Hartolan Purnussa

Hiihtokeskus Purnusta löytyy viisi rinnettä, Keskuksessa on rinneravintola ja välinevuokrauskin onnistuu. Purnussa on myös hiihtokoulu, jossa on mahdollista saada opetusta lasketteluun ja lumilautailuun.

 
Camping Messilä

Alppicurlingia ja pulkukelkkailua

Camping Messilän rannassa on hauska pistää pystyyn pieni curlingturnaus tai  potkutella vauhtia jääpotkukelkan kyydissä. Kivaa!

 

JOS VIHMOO RÄNTÄÄ...

 
Tykkimäki Actionpark

Tykkimäki Actionpark

Actionparkista löytyy omat alueet temppuiluun ja scoottaukseen, pelipaikat ja välineet kymmenen eri urheilulajin harrastamiseen sekä perheen pienimmille oma alue  Kustin ja Kertun Yllätysten taloineen.

ETUHINTA alk. 40 €
2 aikuista + 2 lasta
Hinta voimassa vain VisitLahti-verkkokaupassa

 
HopLop

HopLop

Onks teidän perhe sellainen, joka rakastaa kivaa – ripauksella riehumista? Asia selvä, meillä on teille suunnitelma loman villeimmän päivän varalle: HopLopista saa nyt Perhelippuja.

HINTA
3 viikaria 44 €
4 viikaria 54 €
5 viikaria 64 €
Ja aikuisethan villiintyy ihan ilmaiseksi.

 
Trampolin Park

Trampolin Park

Nyt saa hyppiä! Trampolin Parkissa on viikonloppuisin ja loma-aikoina Perhetramppa-tunnit klo 9-10. Tunti on rauhoitettu perheen pienimmille. Ahkeralle pomppijaperheelle suosittelemme 10 kerran korttia, joka on voimassa myös kalliimmilla iltatunneilla.

HINTA
100 € / 10 kerran kortti
Perhetramppatunti 6 €

 
Ladeo

Ladeo

Kiipeilyn ja skeittauksen mekka Lahdessa. 765 neliön halli on jaettu skeittirampeille, boulderointialueelle ja treeniparvelle.

HINTA alk. 6-10 €

 
Leos Leikkimaa

Leo's Leikkimaa

Leos Leikkimaasta löydät aina uusia seikkailuja: kiipeilytelineitä, pallomeri, tunneleita, trampoliineja, polkupyöriä, pallokanuunoita, liukumäkiä ja paljon muuta.

HINTA alk. 16 €

 
Lahden Hohtokeila

Katso myös nämä

Kun taivaalta putoaa räntärätkäleitä tai pakkanen paukkuu ennätyslukemissa, voi olla kiva lämmitellä jäseniä sisäliikuntapaikoissa.