Eturivin paikat talvikivan äärellä

Lahden seudulla koetaan ikimuistoisia lomahetkiä myös taiteen ja kulttuurin parissa. Teatterikäynti, museovierailu tai vaikka molemmat. Meillä ei lasketa, paitsi mäkeä Hiihtomuseon mäkihyppysimulaattorissa! Lasten omaa luovuutta tuetaan museoiden toimintapisteissä – nyt saa koskea ja kokeilla.

TEATTERIA JA MUUTA KULTTUURIPUUHAA

 
Tuhkimo

Lahden kaupunginteatteri:
Tuhkimo

Romanttinen komedia tytöstä, joka oppi uskomaan itseensä.  Luvassa on suuria tunteita ja hulvattomia hetkiä, unohtamatta upeiden pukujen säihkettä.

LIPUT 18 € / hlö

 
super teatteri

SUPER teatteri:
Päivänsäde ja menninkäinen

Iki-ihana klassikko nähdään koko perheen tanssiteatteriteoksena SUPER teatterissa 16.3. alkaen.

 
Prinsessa Pikkiriikki

Teatteri Vapaa Vyöhyke:
Prinsessa Pikkiriikki

Prinsessa Pikkiriikki on oman elämänsä bätmän ja kaikkien tuhmuroijien sankari, joka voi taikoa aikuiset vaikka Himpskattiin määräilemästä. Esitys 31.3. Teatteri Vanhassa Jukossa.

LIPUT 12 €

 
Pikku Papun Orkesteri

Pikku Papun Orkesteri

Huippusuosittu lastenorkesteri villitsee koko perheen! Neuvokas kilpikonna Pikku Papu ystävineen on laulujen aiheena, kun Pikku Papun Orkesteri esiintyy Sibeliustalon Finlandia-klubilla 6.4.

LIPUT 19,50 €

 

HAUSKOJA MUSEOITA JA KÄYNTIKOHTEITA

 
Hiihtomuseo

Mäkihyppykisat simulaattorissa Hiihtomuseolla

Koe nostalgiamatka rakastetun hiihtourheilun maailmaan Hiihdon henkeä -näyttelyssä. Museon toimintaosastolla voit kokeilla mm. mäkikotkan siipiäsi hauskassa Mäkihyppysimulaattorissa.

Alle 18-v. vapaa pääsy
Aikuiset 10 € / hlö

 
Radio- ja tv-museo Mastola

Tee oma tv-ohjelma Radio ja tv-museo Mastolassa

Mastolan näyttelyt kertovat suomalaisen radio- ja tv-alan historiasta. Koko perheelle sopivassa näyttelyssä pääset kokeilemaan mm. tv-ohjelman tekoa oikeassa chroma key -studiossa.

Alle 18-v. vapaa pääsy
Aikuiset 10 € / hlö

 
Heinolan lintutarha

Kiehtovia lintutarinoita Heinolan Lintutarhalla

Heinolan lintutarha hoitaa loukkaantuneita luonnonvaraisia lintuja ja palauttaa ne takaisin luontoon. Nähtävillä on sekä luonnosta pelastettuja lintuja että lemmikkejä, kuten värikkäitä papukaijoja.  Avoinna joka päivä.

VAPAA PÄÄSY