Eturivin paikat syyskivan äärellä

Lahden seudulla koetaan ikimuistoisia lomahetkiä myös kulttuurin parissa. Meiltä löytyy kikatuttava teatterielämys, museoiden hauskoja toimintaosastoja ja lasten suosikkinähtävyyksiä Lintutarhasta retropeliluolaan.

LASTENTEATTERIA

 
Aarresaari

Lahden kaupunginteatteri:
Aarresaari

Hiio-hoi arkajalat ja maakravut! Nyt on luvassa myrskyä ja merirosvousta, seikkailuja ja aarrejahtia! Mauri Kunnaksen kirjaan pohjautuva hurja merirosvoseikkailu nähdään nyt kantaesityksenä Lahdessa. Esitykset jatkuvat toukokuulle 2020 asti.

 
Just ja Hups

SUPER teatteri:
JUST ja HUPS

Uusi hauska lastennäytelmä vastakohtaisuuksista lasten omassa SUPER teatterissa. Syksyn 2019 esitykset ovat nyt ohi mutta Just ja Hups palaa jälleen keväällä 2020.

 
SUPER teatteri

SUPER teatteri:
Aikakapseli

Sorasen perhe kolmessa sukupolvessa kokoontuu tyhjentämään muuttoa suunnittelevan isoäidin ullakkoa. Aikakapseli on ikäpolvia, aikaa ja perhettä käsittelevä näytelmä koko perheelle. Ensiesitys 18.10.2019.

 
No onkos tullut kesä?

SUPER teatteri:
No onkos tullut kesä?

Postiylitonttu Per Erik Olof Andersson Svensson seikkailee jälleen! Esitykset SUPER teatterissa 23.11.-15.12.

 
Pormestarin uudet vaatteet

Ainopuiston teatteri:
Pormestarin uudet vaatteet

Joulusatu Lahden kaupungintalon tunnelmallisella sisäpihalla. Esitykset 30.11.-15.12.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

 

HAUSKOJA MUSEOITA

 
Hiihtomuseo

Mäkihyppykisat simulaattorissa Hiihtomuseolla

Koe nostalgiamatka rakastetun hiihtourheilun maailmaan Hiihdon henkeä -näyttelyssä. Museon toimintaosastolla voit kokeilla mm. mäkikotkan siipiäsi hauskassa Mäkihyppysimulaattorissa.

Alle 18-v. vapaa pääsy
Aikuiset 10 € / hlö

 
Radio- ja tv-museo Mastola

Tee oma tv-ohjelma Radio ja tv-museo Mastolassa

Mastolan näyttelyt kertovat suomalaisen radio- ja tv-alan historiasta. Koko perheelle sopivassa näyttelyssä pääset kokeilemaan mm. tv-ohjelman tekoa oikeassa chroma key -studiossa.

Alle 18-v. vapaa pääsy
Aikuiset 10 € / hlö

 

KOKO PERHEEN NÄHTÄVYYKSIÄ

 
Heinolan lintutarha

Kiehtovia lintutarinoita Heinolan Lintutarhalla

Heinolan lintutarha hoitaa loukkaantuneita luonnonvaraisia lintuja ja palauttaa ne takaisin luontoon. Nähtävillä on sekä luonnosta pelastettuja lintuja että lemmikkejä, kuten värikkäitä papukaijoja. 

VAPAA PÄÄSY

 
Koirakikka

Huskyfarmilla
koiramaista menoa

Kettuja, pupuja, poroja, kyyhkysiä, hukkia sekä – tottahan toki – siperianhuskyjä! Opastettuun kierrokseen Koira Kikan huskyfarmilla,  Heinolassa, sisältyy kahvi, mehu ja pulla.

LIPUT alk. 10-15 €/hlö

 
Launeen perhepuisto

Hauskaa tekemistä
Launeen perhepuistossa

Riemunkiljahdukset ovat iso osa tätä koko perheen puuhapaikkaa! Puistossa on mm. liukumäkiä ja kiipeilytelineitä, liikennekaupunki,  skeittiramppeja ja
parkour-rata.

VAPAA PÄÄSY

 
Pincade

Retropelisali Pincade

Lahden keskustasta löytyy pelisali täynnä oikeita flippereitä ja arcade-pelikoneita eri aikakausilta. Miten olisi erät Donkey Kongia tai Ghostbustersia?

LIPUT alk. 5-10 €/hlö

 
Vääksyn liikennepuisto

Kurvailua liikennepuistossa

Mikä sen turvallisempi tapa harjoitella liikennesääntöjä kuin polkuautoilla liikennepuistossa? Vääksystä ja Padasjoelta löydät puistot ihan keskustan tuntumasta.

VAPAA PÄÄSY

 

LISÄÄ SYYSKIVAA