Tekemistä koko perheelle

Lahden seutu on täynnä edullista ajanvietettä lapsiperheille. Launeen perhepuisto Lahdessa ja monipuoliset sisäleikkipaikat ja uimahallit ovat käytössä ympäri vuoden. Kesäaikaan lasten suosikkeja ovat muun muassa hurjat seikkailuradat Pajulahdessa, suloiset eläimet seudun kotieläinpuistoissa, Launeen perhepuiston skeittipaikat ja tuhansien norsujen kokoelma Willa Fantissa. Supermarsu-elokuvan myötä myös Lahden hyppyrimäet saavat lasten silmissä uuden näkökulman.

HAPPI FAMILY - SYYSKIVAA LAHDEN SEUDULLA

 
Happi Family

Odotetuinta syyskivaa

VisitLahti kokosi yhteen parhaat vinkit syksyisistä aktiviteeteista, luontoretkistä, kulttuurimenoista ja tapahtumista.

Lue lisää >>

 

KIVAA TEKEMISTÄ KOKO PERHEELLE

 
Sisäleikki

Hauskoja sisäleikkipaikkoja perheen pienimmille

Kun ulkona jyllää koiranilma, on kiva suunnata sisäleikkipuistoon purkamaan energiaa.

 
Ladeo

Kiipeilyä, trampoliineja ja liikuntaa sisäliikuntapuistoissa

Hohtokeilaa, parkouria, trampoliineja, kiipeilyä ja paljon muuta hauskaa sisäliikuntaa. Katso vinkit kivoista paikoista täältä.

 
Mastola

Kiehtovia museoita

Esimerkiksi Radio- ja tv-museo Mastola tarjoaa lapsille paljon mukavaa katseltavaa ja puuhaa. Hiihtomuseossa taas pääset kokeilemaan mäkikotkan siipiäsi Mäkihyppysimulaattorissa.

 
Perhepuisto

Kivoja koko perheen nähtävyyksiä

Willa Fantti tuhansine norsuhahmoineen, Puksu-kaupunkijuna, Pajulahden Seikkailupuisto, Launeen Perhepuisto. Eikä tässä vielä kaikki. Kokosimme parhaat vinkit yhteen - lue lisää ja ihastu.

 

Retkiä luontoon

Lahden seutu on ulkoilijan ihmemaa, joka tarjoaa luonnon ystäville kansallispuiston, lukuisia luonnonsuojelualueita ja reittejä monen mittaiselle retkelle.

 
Heinolan lintutarha

Pelastettuja lintuja ja suloisia kotieläimiä

Lahden seudun kotieläinpuistot ja Heinolan lintutarha ovat eläinystävän must-kohteita. Tule ihailemaan pehmoisia alpakoita, suloisia possuja ja värikkäitä lintuja.

 

 

 

Tutustu superveteen | Supermarsu #lahtileffassa

Tiesitkö, että Supermarsun neuvonantaja Jättiläismarsu asuu Lahdessa hyppyrimäkien juurella? Peräti 80 metrin korkeudella sijaitseva Lahden suurmäen huippu on talvella avoinna tilauksesta. Kesäisin se on avoinna säännöllisemmin ja sen alastulorinteessä sijaitsee Lahden maauimala. Hyppyrimäet ovat olennainen osa Lahden maisemaa.
Supermarsu on koko perheen komediallinen elokuva. Päähenkilö Emilia saa lemmikkimarsunsa pureman jälkeen salaisia supervoimia. Supervoimat tulevat esille, kun Emilia nauttii Supervettä, joka tulee Päijänteestä. Elokuvassa Emilia saa apua kokeneelta ja viisaalta Jättiläismarsulta, Supermarsujen johtajalta, joka asuu Salpausselällä, Lahden mäkimontussa.

Elokuvaa on kuvattu Lahdessa joulukuussa 2016 ja talvella 2017. Lisäksi elokuvasta tehty musiikkivideo on kuvattu Lahden mäkimontussa. Elokuva perustuu vapaasti Paula Norosen vuoden 2009 Finlandia-junior -ehdokaskirjaan Emilian päiväkirja - Supermarsu pelastaa silakat. VisitLahti on sekä elokuvan että musiikkivideon yhteistyökumppani. Katso elokuvan traileri tästä>>