Lahti Regionin markkinointi- ja myynninedistämisyhteistyö 2021

Lahden seutu – Lahti Region Oy tarjoaa alueen matkailuyrityksille runsaan valikoiman sekä maksuttomia että maksullisia markkinoinnin ja myynninedistämisen yhteistyömahdollisuuksia.

Tervetuloa mukaan myynti- ja markkinointitoimenpiteisiin

Sibeliustalo kokoustila järvinäkymällä kongressisiipi Koivu-kokoustila Sibelius Hall meeting room with a lake view congress wing

Myyntipaketit kokouskohteille ja oheisohjelmapalveluille

Tarjoaako yrityksesi asiakkaille kokous-, majoitus-, ravintola-, ohjelma- tai kuljetuspalveluja? Onko asiakkaanasi kokouksia, yritystilaisuuksia, henkilöstöpäiviä, johtoryhmä- tai asiakastilaisuuksia järjestäviä yrityksiä? Ostamalla myyntipaketin olet mukana kokousmarkkinointikampanjoissa ja Visit Lahden aktiivisessa myyntisalkussa.

Lahden messut Lahti Fair Centre

Kongressi-messut 14.-15.4.2021

Kongressimessut kokoavat vuosittain yhteen tapahtuma-alan ammattilaiset ja tärkeimmät palveluntarjoajat. Kongressimessujen kävijämäärä on vakiintunut noin kolmeen tuhanteen tapahtumajärjestäjään ja hankintapäättäjään sekä kahteensataan näytteilleasettajaan. Messuilla on näytteilleasettajina tapahtumapaikkoja, ohjelmapalveluja, logistiikkapalveluja, tapahtumatekniikkaa, tapahtumasuunnittelua sekä catering- ja ravintolapalveluita. Kongressimessuille on mahdollista osallistua Visit Lahden yhteisosastolla. Messuosallistumisen hinta XXX € + alv. / yritys. Kysy lisää: Harri Olenius, puh. 0400 922 453, harri.olenius (at) lahtiregion.fi.

Ravintola Voitto Lahti

Ryhmä- ja B2B-myyntitapahtumat sekä tutustumisvierailut

Visit Lahti kiertää monissa kotimaan ryhmä- ja yritystapahtumamyynnin tapahtumissa, kuten Suoma-kiertueella, Rymyssä ja Kokouspisteen messuilla. Järjestämme lisäksi räätälöityjä tutustumisvierailuja Lahden seudun kohteisiin.

Lumikenkäjuoksu järven jäällä

Verkkokauppa ja agenttikanava

Visit Lahti tarjoaa alueen matkailuyritysten käyttöön kanavan saada tuotteensa myyntiin niin kotimaisille kuin kansainvälisille markkinoille sekä kansainvälisten matkanjärjestäjien ja OTA-kanavien myyntiin niin sanotun agenttikanavan kautta. Citybreak-järjestelmään perustuvaan kanavaan pääsee mukaan maksutta, ainoastaan toteutuneista myynneistä veloitetaan komissiota.

Markkinointikanavat

Pulkkilanharju ridge Asikkala Päijänne

Visitlahti.fi ja kuvapankki

Visitlahti.fi-verkkosivut tarjoavat maksutonta näkyvyyttä Lahden seudun matkailuyrityksille. Jokaisella yrittäjällä on mahdollisuus toimittaa kuvausteksti yhteystietoineen sekä kuvia kohde- tai tuote-esittelyä varten. Aineistot voi toimittaa osoitteeseen info(at)lahtiregion.fi. Visit Lahden kuvapankin kuvat ovat käytettävissäsi omissa kanavissasi, kun luot omalta osaltasi viestiä Lahden seudusta houkuttelevana matkailukohteena.

Valoviikko Lahti

Ota jakoon Visit Lahden sosiaalisen median kanavat

Toimitaan kaikki yhdessä Lahden seudun lähettiläinä. Kanavistamme löytyy varmasti sinun yrityksellesi sopiva, jonka sisältöjä voit jakaa omille seuraajillesi. Työstämme parhaillaan somestrategiaa ja jokaisen kanavan sisältöstrategia hioutuu omanlaisekseen. Kanavastrategiasta on tulossa tietopaketti myös yrittäjien käyttöön. Ja muistathan, että tägäämällä omat postauksesi #visitlahti ja @visitlahti_official, löydämme mekin sinun postauksesi helpommin ja voimme jakaa niitä meidän kanavissamme.

Esitekansia broschures

Esitemateriaalit

Visit Lahti tuottaa vuosittain esitemateriaaleja, kuten Guide-vapaa-ajan matkailuesitteen sekä opaskartan. Toimitamme niitä mielellämme sinunkin asiakkaillesi jakoon. Suuremmat määrät pyydämme tilaamaan osoitteesta info(at)lahtiregion.fi.

Palvelutori Lahti-Piste matkailuneuvonta tourist information

Matkailuneuvonta

Matkailuneuvontamme sijaitsee Lahti-Pisteessä, Kauppakeskus Trion 2. kerroksessa Lahden keskustassa.