Liikettä niveliin

Ajatusten jalostusta luontopolulla ja nokipannukahvit luonto-oppaan opastuksella? Vauhdikasta kisailua moottoriradalla tai leikkimielistä lätkää Pelicans-pelaajien kanssa? Tiimihengen kohotusta puun latvassa? Huipenna kokouspäivä hauskalla ja tiimihenkeä kohottavalla liikuntaelämyksellä!

LIIKU JA VOI HYVIN

 
Yoga Rocks

Joogaa ja mielenrauhaa

Tiivis kokouspäivä on hyvä päättää hetken hiljentymiseen ja ajatusten nollaamiseen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi yksityinen Aerial- tai Hot jooga -tunti?

 
Ladeo

Kiipeä tavoitteeseesi

Kokosimme yhteen vinkit kivoista sisäliikuntapaikoista; seinäkiipeilyhalleista Trampolin Parkiin ja Parkour Akatemiaan. Kaikista paikoista voit varata oman yksityistunnin ryhmällesi.

 
Vierumäki curling

Vierumäki - liikkujan ihmemaa

Euroopan suurin ja monipuolisin liikuntakeskus tarjoaa huikan valikoiman lajeja, harrastuspaikkoja ja yritysasiakkaalle kokoukset liikunnallisine oheisohjelmineen avaimet käteen -periaatteella.

 
4event

4event –
vireämmän elämän puolesta

4event on tavoitteellisten hyvinvointiohjelmien ja innostavien tapahtumien ekspertti. Käytössäsi on laaja asiantuntija- ja valmentajaverkostos  hyvinvointiin ja vapaa-ajan liikkumiseen.

 
Pajulahti

Liikuntakeskus Pajulahti

Pajulahden monipuoliset liikuntatilat ja kymmenien eri lajien kirjo ovat voittamaton yhdistelmä, kun suunnittelet tyky-tapahtumaa tai pientä liikunnallista ohjelmaa kokouksen oheen.

 
Messilä

Messilän kartano

Messilä on paljon muutakin kuin Etelä-Suomen suurin lumikeskus Hollolassa. Kartanomiljöö kodikkaine majoitusaittoineen tarjoaa uniikit puitteet kokoukselle. Messilä Golf, Jump Up Safarit ja Salpausselän upea luonto tekevät paketista täydellisen.

 

MENNÄÄN METSÄÄN

 
Kitetirri

Fatbiken selässä "Selälle"

Valloita Salpausselän fatbikemaastot opastetulla retkellä. Huippuhauskaa ja sopii kaikille.

 
Kitetirri

Suppailemaan!

Mahtavaa ja sopivasti haastavaa hauskanpitoa vaikkapa Päijänteen kirkkailla aalloilla keinuen.

 
Best Lake Nature Adventures

Opastetut luontoretket

Nauti luonnon rauhasta meloen, luontopolulla tai Lahden seudun luontonähtävyyksiä ihaillen koulutetun luonto-oppaan kanssa.

 

VAUHDIN HURMAA

 
Lahti Karting

Lahti Karting Centre

Pistä pystyyn GP-kisat, joista ei vauhtia puutu. Varaa vaikkapa ns. Kokopaketti, joka sisältää GP-kisan, mitalit voittajille, saunan kisan jälkeen sekä ruokailun valitsemasi menun mukaan.

 
Jump Up

Off the road!

Sukella metsään mönkijäsafarille. Taukopaikalla nautitaan nokipannukahvit ja taas matka jatkuu!

 

SOKERINA POHJALLA

 
YogaRocks

Köysilaskeutuminen
Suurmäen huipulta

Tämä homma on vain huimapäille! Laskeudu köyden varassa Lahden Suurmäen huipulta, 65 metrin korkeudesta.

 
Escape room

Room Escape

FellmanniCampuksen Room Escape on hauskan haastava pakopeli, joka sopii hyvin pieneksi ohjelmanumeroksi kokouksen oheen.

 
Isku Areena

Lätkää Pelicansin väreissä

Miten olisi leikkimielinen ottelu Pelicans-pelaajien kanssa Lahden
Isku Areenalla? Yritysottelu-paketti sisältää sisältää varusteet, tuomarit, toimitsijat ja kellotaulun käytön. Isommalla porukalla voitte pistää vaikka turnauksen pystyyn.