Liikettä niveliin

Lumihuveja jäällä tai rinteissä? Vauhdikasta kisailua moottoriradalla tai leikkimielistä lätkää Pelicans-pelaajien kanssa? Huipenna kokouspäivä hauskalla ja tiimihenkeä kohottavalla liikuntaelämyksellä. Tarjolla on myös perinteisempiä retkiä muun muassa marjastuksen, sienestyksen ja pilkkimisen merkeissä.

LUONTOON

 
Lapakisto

Inspiraatiota
ja uusia ideoita luonnosta

Lahden seudun luontokohteet ovat lähellä, jopa vain 5 minuutin päässä kokouskohteista. Opastetulla luontoretkellä ajatukset jalostuvat huippuideoiksi.

 
melonta

Melontaretkelle

Päijänne, Vesijärvi ja muut Lahden seudun kirkasvetiset järvet kutsuvat melomaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä opastetulla melontaretkellä pääset jyvälle tekniikasta.

 
kalastus

Kalamiehen juttuja

Päijänteen ja Vesijärven puhtaat vedet tarjoavat mahtavia ottipaikkoja kalamiehille. Miltä kuulostaisi kalaretki, joka tutustuttaa jigikalastuksen saloihin ammattilaisen opastuksella?

 

LIIKU JA VOI HYVIN

 
Yoga Rocks

Joogaa ja mielenrauhaa

Tiivis kokouspäivä on hyvä päättää hetken hiljentymiseen ja ajatusten nollaamiseen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi yksityinen Aerial- tai Hot jooga -tunti?

 
Ladeo

Kiipeä tavoitteeseesi

Kokosimme yhteen vinkit kivoista sisäliikuntapaikoista; seinäkiipeilyhalleista Trampolin Parkiin ja Parkour Akatemiaan. Kaikista paikoista voit varata oman yksityistunnin ryhmällesi.

 
Pajulahti

Liikunta-aktiviteetit ryhmille

Laskuvarjohyppy- tai leijahiihtokurssit, parkour-treenit, yleisurheilukoulut, FC Lahti -liigapäivät ja monet muut ryhmille sopivat liikunta-aktiviteetit löydät täältä.

 
4event

4event –
vireämmän elämän puolesta

4event on tavoitteellisten hyvinvointiohjelmien ja innostavien tapahtumien ekspertti. Käytössäsi on laaja asiantuntija- ja valmentajaverkostos  hyvinvointiin ja vapaa-ajan liikkumiseen.

 
Pajulahti

Liikuntakeskus Pajulahti

Pajulahden monipuoliset liikuntatilat ja kymmenien eri lajien kirjo ovat voittamaton yhdistelmä, kun suunnittelet tyky-tapahtumaa tai pientä liikunnallista ohjelmaa kokouksen oheen.

 
Messilä

Messilä – talviliikuntaparatiisi

Etelä-Suomen suurin hiihtokeskus tarjoaa liikunnalliseen kokouspäivään upeat laskettelurinteet, Salpausselän laajan latuverkoston sekä kelkka- ja mönkijäsafareita.

 

KAIKKI LIIKUNTA-AKTIVITEETIT LAHDEN SEUDULLA

VAUHDIN HURMAA

 
Pippo

Bottaksen jalanjäljillä Pippossa

Lahden FK:n kotirata Pippossa, Lahden kupeessa tarjoaa mainiot puitteet omille formulakisoille. Täältä se Valtteri Bottaskin kiihdytti maailmalle!

 
Lahti Karting

Lahti Karting Centre

Pistä pystyyn GP-kisat, joista ei vauhtia puutu. Varaa vaikkapa ns. Kokopaketti, joka sisältää GP-kisan, mitalit voittajille, saunan kisan jälkeen sekä ruokailun valitsemasi menun mukaan.

 
Lehmonkärki

Off the road!

Viiletä moottorikelkalla järven jäällä tai sukella metsään mönkijäsafarille. Taukopaikalla nautitaan nokipannukahvit ja taas matka jatkuu!

 

SOKERINA POHJALLA

 
YogaRocks

Köysilaskeutuminen
Suurmäen huipulta

Tämä homma on vain huimapäille! Laskeudu köyden varassa Lahden Suurmäen huipulta, 65 metrin korkeudesta.

 
Escape room

Room Escape

FellmanniCampuksen Room Escape on hauskan haastava pakopeli, joka sopii hyvin pieneksi ohjelmanumeroksi kokouksen oheen.

 
Isku Areena

Lätkää Pelicansin väreissä

Miten olisi leikkimielinen ottelu Pelicans-pelaajien kanssa Lahden
Isku Areenalla? Yritysottelu-paketti sisältää sisältää varusteet, tuomarit, toimitsijat ja kellotaulun käytön. Isommalla porukalla voitte pistää vaikka turnauksen pystyyn.