Leppoisia löylyjä ja ihania hoitoja

Saunan lauteilla on hyvä jatkaa kokousasioiden puimista tai tarvittaessa unohtaa ne täydellisesti. Lahden seudulla löylyttelette perinteisessä rantasaunassa, kivikautisessa saunassa tai vaikka sammalsaunassa. Kehon ja mielen hellittelyä tarjoavat myös ihanat spa-hoidot tunnelmallisissa kylpylöissä.

KAIKKI LAHDEN SEUDUN SAUNAT

HEMMOTTELEVIA HOITOJA

 
Hollolan Hirvi

Saunajoogaa
Hollolan Hirvessä

Saunayogassa™ rentoudutaan miedossa noin 50 asteen lämmössä ja nollataan ajatukset. Hollolan Hirven uusi savusauna paljuineen täydentää elämyksen.

 
Kumpeli Spa

Kumpeli Spa Heinolassa

Kumpeli Span saunamaailmassa on infrapuna-, aromi-, perinteinen suomalainen sauna sekä turkkilainen höyrysauna. Pulahda välillä porealtaaseen tai nauti Relax-tilan lämpötuoleista tai suolahuoneen terveellisestä ympäristöstä.


 

 
Nowene

Nowene - Nordic Wellness Experience Heinolassa

Nowenessa voit rentoutua ja voimaantua altailla sekä kokea suomalaisen saunakulttuurin parhaat palat. Hemmottele kehoa ja mieltä hoidoissa, joihin kuuluvat mm. turvehoito, suola-huonehoito sekä kuivavesihieronta.

 
Day Spa Vierumäki

Vierumäki Day Spa

Day Spa sijaitsee Vierumäki Resort Hotellilla. Day Span hoitomenu sisältää valmiita teemoittain koottuja hoitopaketteja, kuten detox, after sport ja relax -paketteja hemmottelevine ja palauttavine hoitoineen, ylellisiä kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja sekä erilaisia hierontoja.

 
Vellamo

Vellamon yrttisauna

Lataa akkusi lauteilla yrttien aromaattisista tuoksuista ja itse sitomasi voimavihdan lämmöstä nauttien. Voit myös varata henkilökohtaisen energisoivan yrttisaunan, joka rentouttaa niin kehoa kuin mieltäsi.

 

 

 

SAVUSAUNAN HÄMÄRÄSSÄ

 
Pitokärki

Pitokärki Padasjoella

Tunnelmallinen savusauna Padasjoen Kellosalmella. Saunasta pääset vilvoittelemaan puhtaan Päijänteen aaltoihin.

 
Lehmonkärki

Lehmonkärki Asikkalassa

Pehmeät löylyt 100-vuotiaassa saunassa Päijänteen rannalla, tasokkaan ja monipuolisen Lehmonkärjen palveluiden äärellä.

 
Hollolan Hirvi

Hollolan Hirvi

Uusi savusauna paljuineen kauniissa peltomaisemissa maaseuturavintola Hollolan Hirven tiluksilla, vain vartin päässä Lahden kokouskohteista.

 
Savusauna Vierumäki

Kalliokammi ja Karhunpesä Vierumäellä

Upeat tilausravintolat luonnon rauhassa Mustalammen rannalla. Niiden tunnelma syntyy kynttilöiden hämyisestä valosta ja paikan päällä viimeisteltävän ruuan tuoksuista. Molempien yhteydestä löytyy oma savusauna.

 
Nowene rantasauna

Nowenen rantasauna Heinolassa

Nauti löylyistä Nowenen historiallisella rantasaunalla Terveyslammen rannalla. Perimätiedon mukaan parantavaa vettä sisältävän Terveyslammen rantasaunoilla (perinteinen ja savusauna) voit nauttia ihanista löylyistä vähän isommallakin porukalla.

 

 

NÄITÄ ET LÖYDÄ MUUALTA

 
Sammalsauna

Sammalsauna Iitissä

Yli-Kaitalasta, Kymijoen Kettujärven rannalta löytyy uusi innovaatiosauna, jossa voit valita tuoksut, äänet ja valot oman fiiliksen mukaan. Laula karaokea tai pistä pystyyn vaikka kisakatsomo. Saunan vieressä poreilee ulkoporeallas.

 
Kullasmarina

Kivikautinen sauna Padasjoella

Tee aikamatka kivikauteen 8000 vuoden päähän, Päijänteen rannalle. Kulje täällä silloin asuneiden jalanjäljissä, maistele heidän ruokiaan ja sauno muinaissaunan pehmeissä löylyissä Päijänteen rannalla.

 
From Dusk till Dawn

From Dusk till Dawn Lahdessa

Nyt on saunassa tunnelmaa! Saluunamainen sisustus sekä seiniä koristavat uniikit elokuvamaalaukset ja valomainokset saavat leukasi loksahtamaan. Sauna sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta.

 
Sibeliustalo

Sibeliustalo Lahdessa

Sauna ylivertaisilla näkymillä Sibeliustalon Metsähallin piippuhyllyllä. Yhdistä sauna vaikkapa Finlandia-klubin keikkailtaan.

 
Lehmonkärki

Lehmonkärjen
saunamaailma Asikkalassa

Lasisauna, aito savusauna, sähkösauna, ulkoaltaat ja allasbaari muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden Päijänteen rannalla. Saunamaailmaan mahtuu saunomaan jopa 100 henkeä.

 

PULAHDA UIMAAN

 
Mukkulan kartano

Mukkulan kartano Lahdessa

Sauno täysin uudistetuissa saunatiloissa Vesijärven rannalla, 10 minuutin päässä keskustasta.

 
Pajulahti

Liikuntakeskus Pajulahti

Iso-Kukkasjärven rannalta löytyy neljä vasta remontoitua saunaa ja lasiseinäinen takkahuone upeilla järvinäkymillä.

 
Tallukka

Hotelli Tallukka Asikkalassa

Tallukan uudistettu sauna- ja allasosasto, jossa 20-metrinen uima-allas, poreallas ja suolahuone, tarjoavat virkistystä kokouspäiviin.