Varaa kalenteristasi päivä hyvän hapen kokoukselle

Hyvä happi tekee kokouksesta kaikin puolin paremman: yhteistyö sujuu, ideoita irtoaa ja mikä tärkeintä, tuloksia syntyy. Hyvän hapen loihtima positiivinen vire näkyy, kuuluu ja tuntuu niin kokouspäivän aikana kuin sen jälkeen.

Lahden seutu on hapekkaiden kokousten seutua. Meillä riittää puhdasta ja raikasta happea ihan kaiken kokoisille ryhmille – niin kokouspäivän aivotyöhön kuin vapaamuotoisiin aktiviteetteihin. Esimerkiksi rentouttavia saunoja, herkullisia ruokaelämyksiä, piristäviä liikuntamahdollisuuksia ja kiehtovia kulttuurikokemuksia riittää moneen makuun.

Järjestä siis kokouksesi Lahden seudulla ja varmista tilaisuuden täydellinen onnistuminen. Nyt on mainio hetki varata kokouspaketti esimerkiksi talven ja kevään suunnittelupäiviä silmällä pitäen.

Tutustu Lahden seudun kokouskohteisiin TÄÄLLÄ

 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

| p. 0207 281 760 ryhmämyynti

Hapekkaat ohjelmapaketit esitellään syyskuussa!

 

Leppoisia löylyjä

Saunan lauteilla on hyvä jatkaa kokousasioiden puimista tai tarvittaessa unohtaa ne täydellisesti.

 

Elämyksellisiä makuja

Tee kokouksesta hapekkaampi lisäämällä agendaan vierailu viinitilalla tai kahvipaahtimossa.

 

Liikettä niveliin

Huipenna kokouspäivä hauskalla ja tiimihenkeä kohottavalla kisailulla tai liikuntaelämyksellä.

 

Kulturelleja kokemuksia

Kokouksesta konserttin tai muiden estradien eteen - siinäpä mukava suunnitelma.

 

TOIMIVAT KULJETUKSET KOKOUKSEESI

 
Reissu Ruoti

Reissu-Ruoti

Palvelemme koko Päijät-Hämeen alueella ja pääkaupunkiseudulla. Reissu Ruotin uutuus on TopClass S -sarjan Setra, joka on tyylikäs lisä kokousmatkaan. Olet ehkä jo bongannutkin bussin katukuvassa – ”Leijona-bussin” tunnistaa jääkiekkomaajoukkuen teippauksista.

 
Lahtimäki

Lehtimäki Tilausajot

Yli sadan auton moderni kalusto palveluksessasi. Monipuoliseen valikoimaan kuuluu Comfort-normaalibusseja, kokousbusseja sekä uusia tyylikkäitä mustia Premium-busseja laadukkailla lisäpalveluilla.

 
Lahden aluetaksi

Lahden Aluetaksi

Aluetaksien myyntipalvelu auttaa mielellään tapahtumajärjestäjää kuljetuksissa. Ota yhteyttä, kun tarvitset apua suurten tilausten kuljetusten järjestelyihin tai haluat varmistaa taksien saatavuuden tilaisuutesi päätteeksi.

 

 

Tervetuloa hyvän hapen kokoukseen Lahden seudulle!