Suomen MotoGP™ – osakilpailu on peruttu

Ratamoottoripyöräilyn MM-sarjaan kuuluva Suomen MotoGP™-osakilpailu on peruttu. Kansainväliset ratamoottoripyöräilyn MM-kilpailuoikeudet omistava Dorna Sports, IRTA sekä FIM ovat peruneet heinäkuuksi suunnitellun KymiRingin MotoGP-osakilpailun. Suomen MM-osakilpailu oli tarkoitus ajaa heinäkuun 10. päivä, mutta koska rata ei vastaa järjestäjän kilpailutoiminnalle asettamia edellytyksiä, on tapahtuma peruttu. Toistaiseksi ei ole tiedossa korvataanko KymiRingin osakilpailu jollain toisella Grand Prix’llä vuoden 2022 kilpailukalenterissa. MotoGP-osakilpailu ajetaan mahdollisesti Suomessa kesällä 2023.

Saapuminen KymiRingille

KymiRing sijaitsee Iitin Tillolassa. Lähimmät kaupungit ovat Lahti ja Kouvola – ajomatka Lahteen on 45 minuuttia ja Kouvolaan 15 minuuttia.

Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla kulkuneuvoilla – lähin juna-asema sijaitsee Kouvolassa. Shuttle bus yhteydet julkaistaan myöhemmin täällä.  Katso Matkahuollon reittiopas. Täältä VR:n aikataulut ja liput juniin.

Lähin kylä, Iitin Kausala, sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Lisätiedot paikoitusalueista julkaistaan myöhemmin täällä.

KymiRing sijainti

Varaa majoitus suoraan kohteista

Seurahuone Loft House

Majoituskohteet Lahden seudulla

Lahden seudulta löytyy majoitusvaihtoehtoja tasokkaista keskustahotelleista edullisempiin hostelleihin, B&B-paikkoihin ja järvenrantamökkeihin.

Kouvola Hotelli Vaakuna

Majoituskohteet Kouvolan seudulla

Kouvolasta on vartin matkan KymiRingille. Katso monipuoliset majoitusvaihtoehdot.

Gasthaus-Camping Koskenniemi

Leirintäalueet Lahden seudulla

Lahden seudun hyvinhoidettuja ja monipuolisia leirintäalueita telttailijoille ja matkailuautoilla – ja vaunuilla liikkuville löydät täältä.

Iso-Naappilan Loma vuokramökki lomamökki Päijänne järvi Asikkala rental cottage lake

AirBnB

Yksityismajoitus on hyvä majoitusvaihtoehto vaikkapa perheelle tai kaveriporukalle. Etsi täältä sopiva kohde.

Scandic Lahti City Superior Family

Majoituskohteet Kotka-Haminan seudulla

Kotkaan ja sen lähikaupunki Haminaan ajaa vain tunnin verran KymiRingiltä.

Seurahuone Supreme Solo

Majoituskohteet Lappeenrannan ja Imatran seudulla

Lappeenrannan ja Imatran seutu sijaitsevat noin tunnin ja vartin päässä KymiRingiltä kuvauksellisen Etelä-Saimaan rannalla.

Camping Messilä

Pop-up camping KymiRingin läheisyydessä

Katso täältä tilapäiset teltta- ja leirintäalueet Kymiringin läheisyydessä.

Parhaat vinkit Lahden seudulle

Käy Lahdessa ainakin Suomen Moottoripyörämuseossa, piipahda Urheilukeskuksessa ja maauimalassa ja nautiskele Lahden satamassa.

Täältä löydät parhaat käyntikohteet ja aktiviteetit.

Katso kaikki kohteet

Suosittelemme Kouvolassa

Tykkimäen huvipuisto, Repoveden kansallispuisto vai UNESCON maailmanperintökohde Verla? MotoGP-reissuun yhdistät helposti muutakin tekemistä. Katso lisätiedot kohteista ja palveluista ja ala suunnittelemaan sopivaa kokonaisuutta.

VisitKouvola