Leirintäalueet ja pysähdyspaikat

Majoitu Lahden seudun monipuolisilla leirintäalueilla telttaillen, asuntoautossa tai -vaunussa. Camping-alueemme sijaitsevat luonnonkauniissa ympäristöissä veden äärellä. Hoidetuilla leirintäalueilla on monipuoliset palvelut majoittujille – kesäkauppoja, kahvila- ja ravintolapalveluja, rantapelejä, pyörävuokrausta ja tietenkin hyvät uimarannat.

Leirintäalueet Lahdessa

Leirintäalueet

SFC-Kangaslampi | SF-Caravan Kerava ry

SFC Kangaslammen 8 hehtaarin alue sijaitsee kauniilla paikalla mäntymetsässä pienen metsälammen rannalla kävelymatkan päässä Liikuntakeskus Pajulahden palveluista. Avoinna 1.1.-31.12. Kesällä päivystys, muulloin soittaen isäntä paikalle.

Leirintäalueet

Herrasmannin leirintäalue

Herrasmannin leirintäalue on monipuolinen virkistys- ja retkeilyalue Alasenjärven rannalla, Lahdessa. Herrasmannista löytyy uimaranta, sauna, mökkejä, kahvila, leirintä- ja ulkoilualue.

Teivaan sataman vuokrapaikat

Lahdessa Teivaan satamassa kävelymatkan päässä Lahden keskustasta on vuokrattavana karavaanaripaikkoja.
Paikkoja voi vuokrata satama-alueella toimivasta ravintola Nosturista, Jalkarannantie 23, puh. 010 3414747. Paikkaa ei voi varata etukäteen.
Teivaan satamassa on huoltorakennus karavaanareiden käytettävissä. Tämän käyttö sisältyy vuokrausmaksuun.
Huoltorakennuksessa on suihkut, wc:t ja vaatehuoltotila.

Katso lisätiedot caravanpaikoista

Hartolan leirintäalueet

Leirintäalueet

Gasthaus-Camping Koskenniemi

Gasthaus-Camping Koskenniemi sijaitsee Hartolassa, kauniin Tainionvirran rannalla. Majoitusvaihtoehtoina Koskenniemessä ovat hotelli, lomamökit tai camping-alue. Alueelta löytyy myös upeat ulkoilumaastot sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Leirintäalueet

Krouvin Camping

Krouvin Camping sijaitsee Hartolan kauniilla maaseudulla, Kiviojan tilalla, mahtavien ulkoilumaastojen äärellä. Camping alueella on yhteensä 130 matkailuajoneuvopaikkaa sekä 21 telttapaikkaa. Krouvin camping alue tarjoaa kesäisin viihdykkeeksi lavatansseja, lisäksi ryhmille on mahdollisuus saada tilauksesta ruokailua ja sahtipanimon esittelyä.

Hartola-vinkkejä

Kesäisin kannattaa käydä golfaamassa, aistimassa aitoa tanssilavatunnelmaa Sahtikrouvissa tai kokeilemassa kalaonnea Tainionvirralla.

Tainonvirta river

Tainionvirralla Hartolassa

Hollolassa Camping Messilä

Messilän ympärivuotinen ja monipuolinen leirintäalue ja vierasvenesatama sijaitsevat Vesijärven rannalla, noin vartin ajomatkan päässä Lahdesta. Camping Messilässä on tarjolla matkailuauto, -vaunu ja telttapaikkoja sekä leirintämökkejä ja saunallisia hirsihuviloita.

Lisätiedot Messilästä

Heinolan levähdyspaikat

Leirintäalueet

Vidnäsin Kartano Oy

Vidnäsin Kartano sijaitsee Lusissa, Heinolassa Ala-Rieveli järven rannalla. Kartanon historiaa tunnetaan 1700-luvun loppupuolelta asti. Kartanon alueella on vuokrattavana mökki-, caravan- ja aittamajoitusta. Kartanon alueella on talviasuttavia vuokramökkejä 4 kpl ( 3 x 4 hengen , 1 x 6 hengen) aittahuoneita 5 kpl caravan alue, jossa on järven tuntumassa karavaanareille paikkoja 18 kpl.

Leirintäalueet

Camping Heinäsaari

Heinola Camping Heinäsaari sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Heinolan keskustasta, upealla paikalla kirkasvetisen järven ympäröimänä.

Kesäpäivä Heinolassa

Näkemisen ja kokemisen arvoista Heinolassa on historiallinen miljöö, puutalokorttelit, puistot ja kahvilakulttuuri.

Cafe Kailas

Veden äärellä Heinolassa

Matkailukartta

Löydä alueen leirintäalueet ja muut majoituskohteet, luontokohteet, reitit, nähtävyydet sekä paljon muuta mielenkiintoista matkailukartalta, josta voit samalla katsoa myös kahviloita ja ravintoloita sekä muita palveluita.

Tutustu Matkailukarttaan

Iitin alueen leirintäalueet

Leirintäalueet

Leininranta | SF-Caravan Kaakkois-Häme ry

Leininranta sijaitsee Iitin kunnassa, rinnemaastossa, Kymijoen Leininselän rannalla. Alueelta löytyy yhteensä 83 sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa.

Padasjoen leirintäalue

Leirintäalueet

Mainiemi-Caravan Oy

Mainiemi-Caravan sijaitsee upealla paikalla Päijänteen rannalla. Mainiemen alueella on 200 auto- ja vaunupaikkaa, huonemajoitusta, kokoustilat ja kahvio.

Mitä muuta Padasjoella ja Päijänteen rannalla?

Padasjoki – Päijänteen rannalla on täynnä monipuolisia patikointi- ja retkikohteita. Padasjoella on kolme merkittävää ja suosittua luontokohdetta; Kullasvuoren ulkoilualue, Taruksen retkeilyalue ja Päijänteen kansallispuisto.

Padasjoki laivaranta pyörät

Juotavan puhdas Etelä-Päijänne

Camping Sysmä

Camping Sysmä tarjoaa Päijänteen rannalla, Sysmän keskustassa camping- sekä mökkimajoitusta siistissä hyvinhoidetussa ympäristössä. Alueella on 20 leirintämökkiä, 6 uutta tasokasta hirsimökkiä sekä lomatalo Airola, jossa majoitustilat 10 hlölle.

Lisätiedot Camping Sysmästä

Tutustu alueen luontokohteisiin

Kun olet saanut majoituksen kuntoon niin lähde tutustumaan Lahden seudun monipuolisiin luontokohteisiin. Eväät reppuun ja vuokraa fillari alle niin matka taittuu pidemmällekin rattoisasti tai nauti maisemista vesiltä käsin ja vuokraa SUP-lauta.

Veden muovaama maisema

Makumatkalla Lahden seudulla

Nappaa valmiit vinkit makureiteistä Lahden seudulla pysähdysten oheen.

Tervetuloa makumatkalle

Tutustu myös Lahden seudun mökkivalikoimaan

Täältä löydät Lahden seudun monipuolisen vuokramökkivalikoiman kokonaisuudessaan. Täältä klikkaat myös VisitLahti Online Shopiin, jossa on myynnissä n. 80 vuokramökin valikoima. Tee haku ja hoida lomavaraus saman tien kuntoon!

KAIKKI LAHDEN SEUDUN MÖKIT