Kitetirri

Sähköpyöräilyn ekspertti Lahdesta! Nauti Salpausselän upeasta jääkauden muovaamasta luonnosta sähköpyörän selässä.

Sähköpyörän selässä mäkiä ei ole

Aivan totta! Sähköpyörän akku auttaa sinut mäen päälle – jos vain niin haluat. Siksi sähköpyöräily sopii ihan kaikille ja on luontoaktiviteettien ykkönen myös yritysryhmille, joiden joukossa on usein hyvin eritasoista liikkujaa pro-tason urheiluhullusta vähemmän liikkuviin. Sähköpyörän selässä retkestä tulee kaikille yhtä mukava kokemus. Retken aikana saa itse päättää, ottaako hien pintaan vai vain happea upean luonnon keskellä.

Lähellä, mutta totta

Kitetirrin pyörät tuodaan sinulle mihin vain haluat mutta niiden kotipaikkakin on täydellinen. Retken voi aloittaa esimerkiksi Pikku-Vesijärven puistosta tai Lahden Urheilukeskuksesta, jotka sijaitsevat viiden minuutin päässä Lahden kokouspaikoista ja hotelleista. Jo tunnin aikanakin ehtii hyvin tehdä oikein kivan retken. Perehdytyksen ja pyörän testauksen jälkeen ehtii 40 minuutiksi Salpausselälle tai vaikkapa Lahden satamaan ja rantabulevardille kruisailemaan. 

Salpausselkä Geopark partner

Olemme Salpausselkä Geoparkin virallinen kumppani

Salpausselkä Geoparkin upea jääkauden muovaama luonto on Kitetirrin koti. Sähköpyöräretkillämme viemme sinutkin jääkauden jäljille.

Varaa tästä

Vuokraa sähköpyörä tai varaa opastettu retki

Kitetirri sähkömaastopyörä

Sähköpyörävuokraus

Vuokralla on yli 30 erilaista pyörämallia aloittelijalle sopivista pyöristä pro-tason pyöriin.

Kitetirri sähköpyörä Pikku-Veskulla

Tutustu sähkömaastopyörään -retki

Lähde mukaan sähkömaastopyöräretkelle Lahden upeaan maastoon. Aloitamme retken tunnelmallisesta Pikku-Veskun puistosta Lahdessa tai muusta teille sopivasta lähtöpaikasta, tutustuen yhdessä pyöriin ja oppaan ohjeistaessa niiden käytöstä. Reitti helpoissa maastoissa. Tunnin retken hinta alkaen 59 €/hlö.

Kitetirri sähköpyöräilyä Salpausselällä

Salpausselkä Geopark -retki

Hyppää sähköpyörän selkään ja koe uniikki Salpauselkä Lahdessa. Tällä kahden tunnin opastetulla Geopark-retkellä pääset virkistämään muistiasi koulun maantiedosta ja laajentamaan tietämystäsi alueemme historiasta. Hinta alkaen 79 €/hlö.

Salpausselkä Trails kutsuu

Salpausselällä, vain viisi minuuttia Lahden keskustasta, sijaitsee runsas maastoliikuntapolkuverkosto, jonka merkityt reitit sopivat maastopyöräilyn ympäri vuoden.

Lue lisää

Nautiskele rantabulevardilla

Jos mielit vain kruisailemaan, ota Pikku-Vesijärven puistosta suunta kohti Lahden satamaa. Satamasta matka jatkuu rantaraittia pitkin aina Mukkulan kartanolle asti aivan mahtavissa Vesijärvi-maisemissa. Paluumatkalla voi pysähtyä tankkaamaan sataman ravintoloihin.

Lahden parhaat rantamaisemat -reittiehdotus

Kesällä suppaillaan ja talvella leijahiihdetään

Kitetirrin palveluihin kuuluvat myös SUP-lautavuokraus ja opastetut SUP-retket sekä leijahiihtokurssit Vesijärven jäällä.

Lue lisää