Kitetirri Outdoors

Sähköpyöräilyn ekspertti Lahdesta! Nauti Salpausselän upeasta jääkauden muovaamasta luonnosta sähköpyörän selässä.

Sähköpyörän selässä mäkiä ei ole

Aivan totta! Sähköpyörän akku auttaa sinut mäen päälle – jos vain niin haluat. Siksi sähköpyöräily sopii ihan kaikille ja on luontoaktiviteettien ykkönen myös yritysryhmille, joiden joukossa on usein hyvin eritasoista liikkujaa pro-tason urheiluhullusta vähemmän liikkuviin. Sähköpyörän selässä retkestä tulee kaikille yhtä mukava kokemus. Retken aikana saa itse päättää, ottaako hien pintaan vai vain happea upean luonnon keskellä.

Lähellä, mutta totta

Kitetirrin pyörät tuodaan sinulle mihin vain haluat mutta niiden kotipaikkakin on täydellinen. Retken voi aloittaa esimerkiksi Pikku-Vesijärven puistosta tai Lahden Urheilukeskuksesta, jotka sijaitsevat viiden minuutin päässä Lahden kokouspaikoista ja hotelleista. Jo tunnin aikanakin ehtii hyvin tehdä oikein kivan retken. Perehdytyksen ja pyörän testauksen jälkeen ehtii 40 minuutiksi Salpausselälle tai vaikkapa Lahden satamaan ja rantabulevardille kruisailemaan. 

Salpausselkä Geopark partner

Olemme Salpausselkä Geoparkin virallinen kumppani

Salpausselkä Geoparkin upea jääkauden muovaama luonto on Kitetirrin koti. Sähköpyöräretkillämme viemme sinutkin jääkauden jäljille.

Varaa tästä

Vuokraa sähköpyörä tai varaa opastettu retki

UUTUUS! Herkkusuun maastopyöräretki läpi Salpausselän Hollolan Hirven savusaunaan

Yhdistä sähköpyöräretkeen maistuva lähiruokabuffet ja savusaunaelämys Hollolan Hirvessä.

Osallistujamäärä: 10–20 henkeä
Hinta: 1750€ / sisältää 10 hlö – lisähenkilöt 99€ / hlö, maksimi 20 hlö

Lue lisää

Salpausselkä Trails kutsuu

Salpausselällä, vain viisi minuuttia Lahden keskustasta, sijaitsee runsas maastoliikuntapolkuverkosto, jonka merkityt reitit sopivat maastopyöräilyn ympäri vuoden.

Lue lisää

Nautiskele rantabulevardilla

Jos mielit vain kruisailemaan, ota Pikku-Vesijärven puistosta suunta kohti Lahden satamaa. Satamasta matka jatkuu rantaraittia pitkin aina Mukkulan kartanolle asti aivan mahtavissa Vesijärvi-maisemissa. Paluumatkalla voi pysähtyä tankkaamaan sataman ravintoloihin.

Lahden parhaat rantamaisemat -reittiehdotus

Leijasurffauskurssi á la Kitetirri Outdoors

Tule opettelemaan kokeneen kouluttajan johdolla vauhdikas leijahiihto Lahden Vesijärvellä. Kolmen tunnin kurssilla tutustutaan leijan käyttöön. Kurssi sisältää mm. tuulioppia, hiihtoleijan valmistelun ensilennätystä varten, leijan lennätystä, liikkeelle lähdön ja leijan turvallisen alasoton. Kurssin voi toteuttaa myös kokonaan ilman suksia tai lautaa.

Leijahiihto Kitetirri Vesijärvellä

Kitetirrin leijahiihtokurssin hintaan kuuluu hiihtoleijojen, valjaiden, jääruuvien ja kypärän vuokra sekä koulutus. Kurssi järjestetään Lahdessa Vesijärvellä. Tapaamispaikka sovitaan tuulensuunnan mukaan – vaihtoehtoina Mukkulan kartanon ranta, Vesijärven satama tai Messilä Camping.

Hinta alkaen 150 €/3h, max 4 hlöä kerrallaan

Varaa kurssi tästä

Kesällä suppaillaan

Kitetirrin palveluihin kuuluvat myös SUP-lautavuokraus ja opastetut SUP-retket Vesijärvellä.

Lue lisää