Heinola Travel

Heinola-ekspertti palveluksessasi! Meiltä saat valmiit oheisohjelmat maistelupaketeista saunaelämyksiin ja kesäteatteripaketteihin.

Haluaisitteko viettää kokouspäivän Heinolassa? Vai oliko kyseessä tyhy-päivä, pikkujoulut tai kevätretki? Heinola Travel räätälöi juuri teidän ryhmälle sopivan
oheisohjelmapaketin toiveiden mukaan, tai halutessasi myös kokoustilavaraukset oheisohjelmineen onnistuu Heinola Travelin kautta. Muista myös Heinola Travelin valmiit Kesäteatteri-päiväpaketit ja sisävesiristeilypaketit ryhmille!

Olemme virallinen Salpausselkä Geopark -yhteistyökumppani.

Salpausselkä Geopark partner

Varaa tästä

Esimerkkejä paketeistamme

Uutuus: Tyky- ja virkistyspäivät Heinolan Heinäsaaressa

Heinolan Heinäsaari on upean kuvauksellinen keidas Heinolan keskustan tuntumassa, Tähtisilta-maisemissa.

Lue lisää Heinäsaaresta

Heinäsaaren virkistyspaketteja

Vastuullisia elämyksiä Heinola Travelin kanssa

Heinolan alueella matkailu- ja kokouspalveluja toteutetaan vastuullisesti ja kestävästi. Heinola Travelin toiminta perustuu yhteistyöhön paikallisten toimijoiden kanssa. Yhteistyökumppaneiksi pyritään valitsemaan oheisohjelman tuottajia sekä ravintolatoimijoita, jotka ovat sitoutuneet vastuulliseen toimintaan. Vastuullisuutta ja kestävyyttä myös kehitetään yhdessä. Kumppaneiden valinnassa korostuvat lähiluonnon sekä paikallisen kulttuuriperimän hyödyntäminen kokousohjelmia suunniteltaessa.

Retkietikettioppia ja esteettömiä retkiä

Heinola Travelin luonto-opastuksissa opas kertoo muun muassa suomalaisesta ja paikallisesta retkietiketistä. Retkieväät tulevat paikallisesta lähileipomosta.

Paikallisoppaiden kanssa on suunniteltu esteettömiä opastuksia Heinolan kansallisella kaupunkipuistoalueella.