Heinola Travel

Heinola-ekspertti palveluksessasi! Meiltä saat valmiit oheisohjelmat maistelupaketeista saunaelämyksiin ja kesäteatteripaketteihin.

Haluaisitteko viettää kokouspäivän Heinolassa? Vai oliko kyseessä tyhy-päivä, pikkujoulut tai kevätretki? Heinola Travel räätälöi juuri teidän ryhmälle sopivan
oheisohjelmapaketin toiveiden mukaan, tai halutessasi myös kokoustilavaraukset oheisohjelmineen onnistuu Heinola Travelin kautta. Muista myös Heinola Travelin valmiit Kesäteatteri-päiväpaketit ja sisävesiristeilypaketit ryhmille!

Olemme virallinen Salpausselkä Geopark -yhteistyökumppani.

Salpausselkä Geopark partner

Varaa tästä

Esimerkkejä paketeistamme

Heinolan Harjupaviljonki kesäkahvila vohvelikahvila jugend cafe

Heinola-kaupunkikierros

Bongaa Heinolan kiinnostavimmat nähtävyydet autorisoidun oppaan johdolla.

Heinolan Heila local delicacies shop

Heilan maistelupaketit ja muut teemakierrokset

Heila-lähiruokatorilla pääset maistelemaan aitoja lähituottajien makuja sekä pienpanimotuotteita panimokauppa Hilpeän tastingeissä.

Yleisöä katsomossa Heinolan kesäteatterissa

Kesäteatteripaketit

Heinolan kesäteatterissa nähdään kesällä 2021 komedia Riemurahat, jonka rooleissa ovat mm. Katariina Kaitue, Carl-Kristian Rundman, Ulla Tapaninen ja Taisto Oksanen.

Nature Escape kellunta

Aktiviteetteja ja elämyksiä

Miltä kuulostaisi elämyskellunta, human foosball, luontopakopeli tai luontoretki Pirunkirkolle?

Uutuus: Tyky- ja virkistyspäivät Heinolan Heinäsaaressa

Heinolan Heinäsaari on upean kuvauksellinen keidas Heinolan keskustan tuntumassa, Tähtisilta-maisemissa.

Lue lisää Heinäsaaresta

Heinäsaaren virkistyspaketteja

Talvinen sauna Heinolan Heinäsaaressa

Saunailta pidemmän kaavan mukaan

Saunapaketti alkaen 59 €/hlö sisältäen tilaussaunan kahdeksi tunniksi, valitsemanne saunamenun, saunasnacksit ja monitoimitilan neljäksi tunniksi. Minimi 6 hlöä, max 15 hlöä.

Relax-kyltti Heinolan Heinäsaaren rantasaunan kaiteella

Saunailta hieman pienemmin

Paketti sisältää Heinäsaaren tilaussaunan kahdeksi tunniksi 2-15 hengelle. Hinta alkaen 39€/henkilö, minimilaskutus 4 henkilön mukaan. Löylyjen jälkeen voitte jatkaa iltaa päärakennuksen yhteydessä olevassa kahvila/vastaanottotilassa ja nauttia herkullisen, paikallisen yhteisyökumppanin maistuvan saunapalan tai vaihtoehtoisesti nauttia sen rennosti saunottelun lomassa.

Heinolan Heinäsaari ja Tähtisilta talvimaisemissa

Lumikenkäretki Heinäsaaresta

Opastettu tunnin kestävä lumikenkäilyretki Heinolan Heinäsaaresta Tähtisillan ja Tähtihovin maisemiin. Helppo reitti. Hintaan sisältyy välineet, opastus ja kuumaa mehua taukopaikalla. Hinta alkaen 50€/hlö, 2-8 hlöä.

Vastuullisia elämyksiä Heinola Travelin kanssa

Heinolan alueella matkailu- ja kokouspalveluja toteutetaan vastuullisesti ja kestävästi. Heinola Travelin toiminta perustuu yhteistyöhön paikallisten toimijoiden kanssa. Yhteistyökumppaneiksi pyritään valitsemaan oheisohjelman tuottajia sekä ravintolatoimijoita, jotka ovat sitoutuneet vastuulliseen toimintaan. Vastuullisuutta ja kestävyyttä myös kehitetään yhdessä. Kumppaneiden valinnassa korostuvat lähiluonnon sekä paikallisen kulttuuriperimän hyödyntäminen kokousohjelmia suunniteltaessa.

Retkietikettioppia ja esteettömiä retkiä

Heinola Travelin luonto-opastuksissa opas kertoo muun muassa suomalaisesta ja paikallisesta retkietiketistä. Retkieväät tulevat paikallisesta lähileipomosta.

Paikallisoppaiden kanssa on suunniteltu esteettömiä opastuksia Heinolan kansallisella kaupunkipuistoalueella.