Citybreak-verkkokauppa

Matkailupalveluiden myynti on voimakkaassa muutosvaiheessa, kun ala digitalisoituu. Pysyäkseen ”hengissä” jokaisen matkailuyrittäjän on oltava digitaalisesti esillä ja saatavilla. Nettisivu- ja somenäkyvyys ovat tärkeä lähtökohta mutta nykyasiakas odottaa, että erityisesti ennakkovarausta vaativat matkailupalvelut ovat varattavissa helposti ja 24/7 – puhelimeen tartutaan enää harvoin. Yrittäjille onkin tarjolla paljon erilaisia verkkokaupparatkaisuja. Lahti Region tarjoaa alueen yrittäjille maksuttoman sellaisen Citybreak-verkkokaupan muodossa.

Käytä hyväksesi Citybreak-verkkokauppa

Lahti Region tarjoaa alueen yrittäjille mahdollisuuden saada matkailupalvelunsa digitaalisen online-kaupan piiriin. Palveluntarjoajien tuotteet, hinnat ja saatavuudet syötetään Citybreak-järjestelmään, josta avataan kanava verkkokauppaan. Verkkokaupassa kuluttaja voi käydä varaamassa ja maksamassa palvelun. Rahaliikenne ja varausvahvistukset kulkevat automaattisesti järjestelmän kautta. Järjestelmässä hyödynnetään Lahden seutu – Lahti Region Oy:n matkanjärjestäjäoikeuksia.

Citybreakiin voit halutessasi lisätä kaikki tuotteesi. Siitä käsin voit myös pyörittää yrityksesi koko onlinevaraustoimintaa Citybreak Microstoren avulla. Citybreakista voi avata saatavuuden erillisellä sopimuksella myös muihin myyntikanaviin, kuten Finnairin Now/Here -alustalle.

Lahden seutu – Lahti Region Oy tekee jokaisen Citybreak -kauppaan mukaan lähtevän yrittäjän kanssa kirjallisen sopimuksen. Kattamaan järjestelmän ylläpitokuluja ja maksujen hallinnointia Lahti Region veloittaa komission (n. 10 %), joka perustuu vain toteutuneisiin varauksiin.

 

Microstore – verkkokauppa omille sivuillesi

Citybreakissa myynnissä olevat tuotteet on nyt mahdollista saada myös yrityksesi omille verkkosivuille. Citybreak Microstore upotetaan yrityksesi nettisivuille, jolloin asiakas tekee varauksensa pysyen koko ajan yrityksesi sivuilla. Tuotteet voivat olla samoja, joita olet antanut myyntiin Lahti Regionille tai niitä voi olla rajattomasti lisää. Maksuliikenne hoituu edelleen Lahti Regionin kautta, jolloin Lahti Region huolehtii maksunhallinnan kuluista ja viivästyneiden maksujen karhuamisesta sekä tilittää varaukset automaattisesti tuottajalle. Kun varaus tulee Microstoren kautta, veloitetaan varauksesta normaali, Lahti Regionin ja tuottajan välisen sopimuksen mukainen komissio. Microstoresta ei siis tule tuottajalle muita kuluja kuin tuo komissio sekä Microstoren perustamiskustannukset.

Kustannus tuottajalle Microstoren rakentamisesta:
500 € (Citybreakin standardi-ilmeen mukainen mallisivu)
800 € (kustomoitu mallisivu)

Esimerkki Microstoresta:
Visit Senja => klikkaa esim. Accommodation niin pääset itse Microstoreen

 

VISIT GROUP PORTFOLIO

 

Citybreak on ruotsalaisen Visit Groupin tuote. Visit Group tarjoaa Citybreakin lisäksi myös BookVisit -varausjärjestelmän hotelleille, matkustajakodeille ja camping-alueille sekä aktiviteettien myynti-, paketointi- ja jakelualusta iTicketin. Molemmista saa avattua kanavat Citybreakiin.

iTicket

iTicket

Sopii isommille aktiviteettituottajille, jotka haluavat hallinnoida koko liiketoimintansa samalla järjestelmällä. iTicket sisältää myös oman verkkokaupan yrityksen sivuille. Varauksesta muodostuu asiakkaalle QR-koodi, jota voidaan käyttää kulunvalvonnassa asiakkaan saapuessa käyttämään varaamaansa tuotetta. iTicket-tuotteet ovat yhdistettävissä Lahti Regionin Citybreak-verkkokauppaan sekä muihin OTA (Online Travel Agent) -myyjiin, kuten TripAdvisoriin, Viatoriin, GetYourGuideen, tms.

Esimerkkejä iTicketiä käyttävistä kohteista:
visitflam.com
stromma.com

 
BookVisit

BookVisit

Online-varausjärjestelmä hotelleille, matkustajakodeille ja camping-alueille. Ominaisuuksina paketointimahdollisuus, kokousmoduuli ja digitaaliset lahjakortit. Mahdollisuus avata kanava muihin OTA (Online Travel Agent) -myyjiin, kuten Booking.comiin, Expediaan, HRS:n, jne.

Esimerkkejä BookVisitiä käyttävistä kohteista:
trolltungahotel.no/nn
gimoherrgard.se
ysb.se
kallhagen.se/sv

 
Solo Sokos Hotelli Lahden Seurahuone

Rajapinnat hyötykäyttöön

Lahti Region on rakennuttanut rajapinnat seuraaviin varausjärjestelmiin:

  • Synxis/Sabre
  • Pegasus
  • Lomarengas / Interhome
  • Novasol
  • CarTrawler (autonvuokraus)

Rajapinnan ansiosta tuotteet, hinnastot ja saatavuudet saadaan suoraan tuottajan varausjärjestelmästä, jolloin kaikki tiedot päivittyvät automaattisesti Citybreakiin, kun tuottaja tekee muutoksia omaan järjestelmäänsä.

Investoinnit uusiin rajapintoihin ovat mahdollisia, kysy lisää!

 

KYSY LISÄÄ!

 

Kerron mielelläni Citybreakin tarjoamista mahdollisuuksista. Ota yhteyttä!

Mirka Syvänen
Asiantuntija, myynti
Puh. 040 142 8444