CHEEK – VALOT SAMMUU 24.-25.8.2018
Ohjeita konserttivieraille

Seuraavissa kappaleissa löydätte paljon lisätietoa liittyen Cheekin Valot sammuu -jäähyväiskonsertteihin, jotka järjestetään Lahden Mäkimontussa perjantaina 24.8.2018 ja lauantaina 25.8.2018. Infot koskevat molempia konsertteja.

VALOT SAMMUU -KONSERTTIEN ALUSTAVA AIKATAULU

 

16.00 Tapahtuma-alueen portit avataan
16.00-19.00 Ohjelmaa tapahtumatorilla
18.00 Pääsy konserttialueelle mäkimonttuun
20.00 Cheekin esiintyminen alkaa
22.30 Cheekin esiintymisen arvioitu loppumisaika
22.30-02.00 Viralliset jatkobileet Lahti-hallissa (K-18)

Aikataulu on sama molempina konserttipäivinä. Muutokset aikataulumuutoksiin pidätetään.

KONSERTTIPAIKKA: LAHDEN URHEILUKESKUKSEN MÄKIMONTTU

 

Cheekin Valot sammuu -konsertit järjestetään Lahden urheilukeskuksen mäkimontussa, hyppyrimäkien juurella.

Lahden Mäkimonttu sijaitsee Lahden urheilukeskuksessa. Tapahtuman pääportti sijaitsee osoitteessa Salpausselänkatu 3, Lahti.

RANNEKKEENVAIHTO

 

Ennen saapumista konserttipaikalle kaikkien asiakkaiden tulee vaihtaa konserttilippunsa rannekkeisiin. Tarkemmat tiedot rannekkeenvaihtopisteen sijainnista ja aukioloajoista kerrotaan tapahtuman lähestyessä.

Rannekkeenvaihdon nopeuttamiseksi suosittelemme tulostamaan PDF:nä tilatut liput paperille. Liput voidaan tarvittaessa lukea myös puhelimen näytöltä.

Konserttilipulla/rannekkeella pääsee vain kerran sisään eli tapahtuma-alueelta ei voi poistua ja palata myöhemmin takaisin.

SAAPUMINEN TAPAHTUMA-ALUEELLE

 

Lahteen on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet, joita suosittelemme käyttämään. Ostathan juna- ja bussiliput jo hyvissä ajoin ennen konserttipäivää! Lahden Matkakeskuksesta on 1,5 km eli noin 15 minuutin kävelymatka tapahtuma-alueelle.

JUNALLA

VR:llä on lähiliikenteessä uusi lipputyyppi nimeltä Kimppalippu, jolla 1-5 henkilöä matkustaa VR-lähiliikennejunissa vapaasti koko päivän ajan seuraavaan aamuun klo 6.00. Kimppalippu sopii erittäin hyvin Valot sammuu -keikoille tulevien ystäväporukoiden menopaluulippuna Lähiliikenteen junissa. Hinta 29 €/vrk ja lipun voi ostaa vain VR Lähiliikenne-applikaation kautta. Lisätietoa https://beta.vr.fi/kimppalippu

Lue lisää VR:n junavuoroista täältä.

OMALLA AUTOLLA

Tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä ei ole pysäköintitilaa.

Pyydämme omalla autolla Lahteen matkustavia varaamaan riittävästi aikaa saapumiseen ja autojen pysäköintiin Lahden keskustan parkkipaikoille ja parkkihalleihin. Lahden Pysäköinti Oy

Päivitämme tietoa mahdollisista ylimääräisistä parkkialueista konserttien lähestyessä.

MAKSULLISTA PAIKOITUSTILAA SALPAUSSELÄN KOULUN PIHASSA
aivan konserttipaikan tuntumassa, osoite Hämeenlinnantie 3

Sekä pe 24.8. että la 25.8. Salpausselän koulun pihassa on maksullinen paikoitus noin 100:lle henkilöautolle. Varaathan tasarahan 5 €/auto. Portti avautuu klo 15 ja portti suljetaan paikoitusalueen täytyttyä.

Tuotto Salpausselän peruskoulun oppilaiden hyväksi.

 

Kun tuotte tai viette ystäviänne tai perheenjäseniänne konserttipaikalle, jätättehän heidät kyydistä Lahden keskustassa.

Muistutamme sopimaan tapahtuman jälkeisen noutopaikan riittävän kauaksi konserttipaikasta: Mäkimontun läheisyydessä on odotettavissa ruuhkia, ja osa kaduista on suljettuina liikenteeltä. Mm. vanhan linja-autoaseman kohdalla  (Lahdenkadun, Vapaudenkadun, Aleksanterinkadun, Sibeliuksenkadun, Hollolankadun ja Jalkarannankadun risteyskohta) on käynnissä mittava liikennettä hidastava kadunrakennustyömaa, joka ei valmistune konserttiajankohtaan mennessä.

Lukuisat liikennejärjestelyt Lahden eteläisellä sisääntulotiellä eli maantiellä 167 haittaavat Lahteen suuntautuvaa liikennettä – vaihtoehtoisia reittejä suositellaan.

Mikäli mahdollista, Lahden keskustaan Helsinki-Lahti-moottoritieltä suuntaavia kehotetaan käyttämään Uudenmaankadun sijaan joko Lahden itäistä eli Joutjärven liittymää tai maantietä 140.

Lahden eteläisen kehätien rakennustöistä johtuen tiedossa on lukuisia liikennejärjestelyjä Lahden eteläisellä sisääntulotiellä eli Uudenmaankadulla (maantie 167). Liikennejärjestelyt aiheuttavat merkittävää haittaa sekä ajoneuvo- että kevyelle liikenteelle, ja matka-aikojen pitenemiseen kannattaa varautua.

BUSSILLA

Julkisen liikenteen bussiaikataulut täältä Matkahuolto

Reissu Ruotilla Helsingistä tapahtumapaikalle

Reissu Ruoti järjestää kuljetukset suoraan tapahtumapaikalle Helsingistä:

- Lähtö klo 13.00 Helsingistä, Kiasman turistipysäkki (molempina päivinä)
- Hinta 25 €/hlö, sis. meno-paluu-kuljetukset, maksutapana käteinen

Ilmoittautumislomakkeeseen VAIN sitovat ilmoittautumiset. Lomakkeeseen voitte samalla ilmoittaa ystävänne Muuta huomioitavaa -kenttään.

Ilmoittautumiset:

perjantai 24.8.2018 tästä
lauantai 25.8.2018 tästä

Matkan järjestäjä Bus Travel Oy Reissu Ruoti
 

 

JONOTTAMINEN

 

Monet fanit haluavat tulla jonottamaan sisäänpääsyä jo hyvissä ajoin ennen konsertin alkua. Turvallisuussyistä jonottaminen konserttipaikan välittömässä läheisyydessä on sallittua kummankin konserttipäivän aamuna klo 7.00 alkaen. Tapahtuman järjestäjillä on oikeus poistaa aikaisemmin jonottamaan saapuneet henkilöt tapahtumapaikan läheisyydestä.

Muistattehan viedä jonottaessa syntyvät roskat asianmukaisiin roska-astioihin, joita löytyy mm. tapahtuman portilta.

SAAVU AJOISSA

 

Erityisen tärkeää: saavuthan tapahtumapaikalle hyvissä ajoin ennen konsertin alkamisaikaa.

Tapahtuma on loppuunmyyty ja paikalle on tulossa 30 000 kävijää molempina konserttipäivinä. Portille on odotettavissa ruuhkia, joten aikaisella saapumisella varmistat, että näet konsertin varmasti kokonaan. Samalla ehdit myös tutustua tapahtuma-alueen muuhun ohjelma- ja ravintolatarjontaan.

VIP-ASIAKKAAT

 

VIP-liput ostaneille asiakkaille lähetetään konsertin lähestyessä tarkemmat ohjeistukset sähköpostitse. VIP-kirje toimitetaan sähköpostiosoitteeseen, joka on ilmoitettu VIP-lippujen ostamisen yhteydessä.

VIP-liput ostaneille on sisääntulon yhteydessä oma sisääntulokaista, mutta suosittelemme myös VIP-asiakkaita saapumaan ajoissa.

Sisäänpääsyn yhteydessä saatte VIP-pakettiin kuuluvan tuotepaketin.

VIP-liput ostaneet asiakkaat voivat hyödyntää alueen VIP-ravintolaa (K-18), ja konsertin jälkeen heillä on pääsy konsertin virallisille jatkoille (K-18).

SAAPUMINEN LASTEN KANSSA

 

Muistutamme, että jokaisella konserttivieraalla tulee olla oma konserttilippu eli myöskään pikkulapset eivät pääsee tapahtumaan ilman omaa lippua. Tapahtumapaikalla on todella paljon ihmisiä, joten suosittelemme saapumaan ajoissa ja sopimaan helposti löydettävän kohtaamispaikan, jos sattumalta eksytte toisistanne. Rattaat ja lastenvaunut ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Katsomoissa saattaa olla ruuhkaa ja tungosta, konsertin seuraaminen on lasten kanssa helpompaa ja turvallisempaa hieman sivummalta.

SISÄÄNTULO JA TURVATARKASTUS

 

Tapahtuma-alueen portilla suoritetaan turvatarkastus. Alempana löydät informaatiota kielletyistä esineistä.

Muista vaihtaa pääsylippusi rannekkeeseen ennen saapumista portille.

TAPAHTUMATORI PÄÄPORTIN JÄLKEEN

 

Pääportin jälkeen saavut ensin tapahtumatorille, jossa sijaitsee mm. info-piste, ruokamyyntipisteitä, baareja ja anniskelualueita (K-18), Cheekin fanituotteiden myyntipiste ja wc-alueet.

Tapahtumatorilta löytyy myös toinen esiintymislava, jonka ohjelmisto kerrotaan tapahtuman lähestyessä.

KATSOMOT MÄKIMONTUSSA

 

Varsinainen Mäkimontun konserttikatsomo on jaettu lukuisiin katsomolohkoihin. Pääsylippusi/rannekkeesi oikeuttaa pääsyyn vain lipussa mainittuun osaan katsomoa. Alueella on opastusta ja ohjausta eri katsomoalueille.

Lataa katsomokartta tästä

TÄRKEITÄ ASIOITA MUISTAA TAPAHTUMA-ALUEELLA

 

VALOKUVAAMINEN JA VIDEOINTI | Kuvaaminen kännykkä- ja pokkarikameroilla on sallittua. Järjestelmäkameroiden (määritelmä: irroitettavaa optiikkaa) ja videokameroiden tuominen on kiellettyä.

KÄYTÄ JAKAESSASI SOMESSA | #valotsammuu #cheek #lahti #visitlahti

KORVATULPAT | Ota mukaan korvatulpat. Suojaamalla korvat voit nauttia keikasta turvallisesti. Tapahtumassa on luonnollisesti myös myynnissä korvatulppia.

SADETAKKI | Jos sää vaikuttaa sateiselta niin pakkaa laukkuun sadetakki. Sateenvarjot eivät ole sallittuja turvallisuus- ja näköestesyistä.

EI LATAUSPISTEITÄ - OTA POWER BANK | Tapahtuma kestää useita tunteja, joten puhelimen akku voi loppua. Tapahtumassa ei ole puhelimien latauspistettä. Konsertin aikana puhelinverkko saattaa ajoittain ruuhkautua, joten sovittehan jo etukäteen tapaamispaikan seurueesi kanssa, jos eksytte toisistanne.

HENKILÖLLISYYSTODISTUS | Mikäli olet yli 18-vuotias ja haluat vierailla anniskelualueilla, suosittelemme ottamaan mukaan virallisen henkilöllisyystodistuksen (passi, ajokortti, kuvallinen henkilökortti).

SÄÄNMUKAINEN VAATETUS JA HYVÄT KENGÄT | Konsertti jatkuu myöhäiseen iltaan, joten lämpimät vaatteet ja mukavat kengät takaavat parhaan mahdollisen keikkakokemuksen. Korkokengät eivät sovi mäkimonttuun.

NARIKKA | Sisäänkäynnin yhteydessä palvelee maksullinen ja vapaaehtoinen narikka. Voit halutessasi jättää ylimääräiset kantamukset säilöön konsertin ajaksi. Narikka maksaa 3 €/asiakas.

WC-TILAT | Alueella on useita wc-pisteitä.

TUPAKOINTI | Tupakointi on kiellettyä konsertin katsomoalueilla.

ENSIAPU | Alueella kiertää ensiapuhenkilöstöä. Mikäli sinä tarvitset tai huomaat toisen konserttivieraan tarvitsevan apua, ole välittömästi yhteydessä lähimpään järjestyksenvalvojaan.

JÄTEHUOLTO | Alueella on useita jätepisteitä, muistathan lajitella.

LÖYTÖTAVARAT | Konsertin aikana löytötavaroita voi tiedustella tapahtumatorin info-pisteestä. Konsertin jälkeen arvotavarat toimitetaan Lahden poliisille.

RUOKA & JUOMA

 

Tapahtuma-alueella on monipuolinen tarjonta erilaisia ravintolapalveluita: ruokaa tarjoilevien pop up -ravintoloiden ohella myynnissä on virvokkeita, kahvia ja teetä sekä täysi-ikäisille suunnatuilla anniskelualueilla myös alkoholijuomia.

Tapahtuman ravintolat julkistetaan konsertin lähestyessä. Saatavissa luonnollisesti myös vegaaneille soveltuvia vaihtoehtoja.

OMAT EVÄÄT

 

Voit ottaa konserttiin ”normaalikokoisia eväitä” eli esimerkiksi leipiä, hedelmiä, snackseja, makeisia ja muita vastaavia ruokia. Pyydämme jättämään isokokoiset piknik-korit ja kylmälaukut kotiin.

Voit tuoda myös yhden max. 0,5 litran avaamattoman tai tyhjän virvoitusjuoma- tai vesipullon (pullon oltava kirkas ja läpinäkyvä, tyhjät alkoholipullot eivät ole sallittuja). Myös pienet pahviset pillimehut ovat sallittuja.

Alueella on vesipisteitä, joissa voit täyttää vesipullosi. Alkoholin tuominen tapahtuma-alueelle ei ole sallittua.

ESTEETTÖMYYS

 

Saapuminen tapahtuma-alueelle on tasaista asfalttitietä. Pyörätuolikatsomot ovat helposti saavutettavissa, mutta moniin katsomolohkoihin kuljetaan portaiden kautta. Muistutamme, että pyörätuolikatsomoon pääsee ainoastaan pyörätuolilipulla. Mikäli olet ostanut normaalin konserttilipun ja liikut pyörätuolilla tai olet muutoin liikuntarajoitteinen, pyydämme teitä olemaan pikaisesti yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen:

Konserttipaikan jokaisella wc-alueella on myös invavessoja.

Pyörätuoliasiakkaan avustaja on tervetullut ilman omaa konserttilippua.

KIELLETYT ESINEET

 

Tapatuma-alueelle ei saa tuoda alkoholia, lasipulloja, ampuma- tai teräsaseita (sis. monitoimityökalut), ilotulitteita tai muita vastaavia vaarallisia esineitä. Sateenvarjot ovat kielletty, jotta sateen sattuessa kaikilla olisi mahdollisimman hyvä näkyvyys lavoille. Jätäthän myös retkijakkarat ja lastenrattaat tai -vaunut kotiin. Myös selfie-kepit kuuluvat kiellettyihin esineisiin. Portilla suoritetaan turvatarkastus, ja järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen, että onko jokin esine turvallisuusriski.

Isokokoiset rinkat ja matkalaukut tulee jättää narikkaan. Normaalikokoiset selkäreput, kangaskassit ja käsilaukut ovat sallittuja.

CHEEK – VALOT SAMMUU AFTERPARTY

 

Molempina päivinä pe 24.8. ja la 25.8. konserttien päätyttyä illat jatkuvat virallisten jatkobileiden merkeissä aivan Mäkimontun vieressä sijaitsevassa Lahti-hallissa klo 22.30-02.00. Rajoitettu määrä lippuja nyt myynnissä!

Ohjelma: DJ Vicky & DJ Mumin
Ikäraja: K-18
Liput: ennakkoon Lippupisteestä alk. 12,50 €

Osta liput: www.lippu.fi/cheek

Huom! Valot sammuu -konserttien VIP-paketteihin (Tuhlaajapoika VIP, Mitä tänne jää VIP, Housut roikkuu VIP) sisältyy sisäänpääsy jatkobileisiin.

POISTUMINEN

 

Cheekin esiintymisen arvioitu päättymisaika on molempina konserttipäivinä noin klo 22.30.

Kulkureitit saattavat ajoittain ruuhkautua 30 000 ihmisen poistuessa paikalta samanaikaisesti. Muistutamme liikkumaan rauhassa ja odottamaan kulkuväylien vapautumista.

Ostattehan julkisten liikenteen meno- ja paluuliput jo hyvissä ajoin etukäteen.

Helsingin suuntaan lähtee molempina konserttipäivinä ylimääräiset paluujunat, joiden liput ovat nyt myynnissä. Lähtöaika Lahdesta klo 23.50 (IC622). Lue lisää täältä.

Lähiliikenteen junissa ei ole mahdollista ostaa lippua junasta, ja junien lähdön aikaan Matkakeskuksen lipunmyyntiautomaatit saattavat ruuhkautua.

Ylimääräinen Z-juna Lahdesta Helsinkiin lähtee klo 0.02.
Tampereen suuntaan pääsee Lahdesta klo 23.40 lähtevällä taajamajunalla.

Mikäli teitä tullaan noutamaan autolla, sovittehan tapaamispaikan riittävän kauaksi konserttialueesta. Portin läheisyyteen ei pääse ajamaan autolla ja osa lähialueen kaduista suljetaan tapahtuman ajaksi.

MAJOITTUMINEN

 

Suurin osa Lahden hotellikapasiteetista on loppuunmyyty. Tutustu muihin majoitusvaihtoehtoihin osoitteessa visitlahti.fi/majoitus

LIIKUNTAKESKUS PAJULAHDESSA Lahdessa on vapautunut majoitusta Cheekin Valot Sammuu -konserttiviikonloppuna pe-la 24.-25.8.2018 / la-su 25.-26.8.2018. Vapaana hotelli- sekä opistotason majoitusta.
Hotelli 65 € / hlö 2 hengen huoneessa, opisto 45 € / hlö 2 hengen huoneessa sisältäen aamiaisen.
Varaukset ja tiedustelut:

MUKKULAN KARTANO
Majoitu viehättävässä kartanohotellissa kauniissa ympäristössä Vesijärven rannalla.
Huonehintaan sisältyy aamiaisbuffet ja majoituksen voit varata suoraan:
, p. 0600 550 149 (0,8 €/min+pvm/mpm) tai
Anu Kärkkäinen, p.040 828 4210,
Katso lisätietoja hotellista mukkulankartano.fi

CARAVAN-PAIKAT | SF Caravan Lahden seutu on järjestänyt Caravanparkin urheilukeskuksen tuntumaan - paikkoja on Lahden satamassa (sähköllisiä) ja Teivaanmäellä (sähköttömiä). Varaa paikkasi tästä.


LISÄTIETOA LAHDESTA

 

Konserttikaupungista Lahdesta sekä Lahden seudulta löytyy paljon tekemistä, joten suosittelemme saapumaan paikalle jo hyvissä ajoin ennen konserttia.

Lisätietoa Lahdesta ja alueen palveluista löytyy osoitteesta: visitlahti.fi

APTEEKKI | Apteekkeja löytyy Lahden keskustasta. Yliopiston Apteekki palvelee ma-pe klo 7-23, la-su 8-23, osoite Aleksanterinkatu 13, torin laidalla.

PANKKIAUTOMAATIT | Tapahtuma-alueella urheilukeskuksessa ei ole pankkiautomaattia. Automaatteja löytyy Lahden keskustasta, lähin Danske Bankista osoitteesta Aleksanterinkatu 8, torin laidalla.

RUOKAKAUPPOJA | Lähimmät ruokakaupat ovat K-Market Kartano, Kartanonkatu 1 (Lahden vanha linja-autoasema) ja S-Market Mascot, Vapaudenkatu 3, sekä S-Market Sokos tavaratalon alakerrassa, Aleksanterinkatu 19-21.

PÄIVITTYVÄT KONSERTTI-INFOT

 

Päivitämme tällä sivustolle tarkentuvia lisätietoja konsertin lähestyessä. Lippukauppa Lippupiste lähettää kaikille lippuja ostaneille sähköpostikirjeet, jossa kerromme lisää tietoja Cheekin jäähyväiskonserteista.

Mahdollisia päivityksiä voit seurata myös tapahtuman virallisesta Facebook-eventistä

KYSYTTÄVÄÄ?

 

Pyydämme lähettämään kaikki tarkentavat kysymykset sähköpostitse osoitteeseen

Lippuihin liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun

Konsertit järjestää Fullsteam Agency Oy
www.fullsteam.fi

Tiedot päivitetty 16.8.2018 | Info-sivuston tietoja täydennetään ja päivitetään kesän aikana.