Parhaat areenat ja kokouspaikat ovat lähellä

Tärkeimmät tapahtumapaikkamme sijaitsevat lähellä toisiaan mutta myös kävelyetäisyydellä majoituskohteista ja kaupungin palveluista.


Teemapäiviä, talvi- ja kesäpäiviä, promotilaisuuksia ja kick-offeja voidaan järjestää puistoissa, kentillä, kaduilla ja satamissa. Erilaiset urheilun, liikunnan ja musiikin massatapahtumat näkyvät ja kuuluvat Lahden katukuvassa.
Kompakti Lahti toimii niin tapahtuman osallistujille, yleisölle kuin järjestäjällekin. Lahden Urheilu- ja messukeskuksen alue on ainutlaatuinen näyttämö tilaisuuksille ja tapahtumille ympäri vuoden. Uudistunut kauppatori on yleisötilaisuuksien ykköspaikka. Matkustajasataman alue ja uusi Lahti Energia Tapahtumapuisto Mukkulassa toimivat hienosti myös yritystilaisuuksien pitopaikkana. Lahden kaupungin tilat ja alueet ovat varattavissa kaupungin eri toimijoiden kautta.

Autamme sinua löytämään oikeat tahot ja tapahtumallesi sopivin paikka.

KOKOUSKOHTEET

 

Sibeliustalo

Vanha teollisuushistoria yhdistyy moderniin puuarkkitehtuuriin. Metsähallista sekä valoisista erikokoisista kokoustiloista avautuva näkymä luo ainutlaatuiset puitteet kokoukselle ja tapahtumalle.

 

Lahden Messut

Lahden Messukeskuksen neljä hallia, modernit kokoustilat ja korkealuokkaiset tekniset palvelut täyttävät kattavasti suurillekin tilaisuuksille asetettavat tavoitteet. Käytössä on yhteensä n. 20 000 m 2 upean luonnon äärellä.

 

Evento Awards voittaja Lehmonkärki

Lehmonkärjen edustushuvilat huippudesignia, Villa Aurum edustaa skandinaavista tyyliä ja Villa Vellamo on Vertti Kivi & Co:n taidonnäyte. Huvilat sopivat tasokkaiden yritystilaisuuksien, juhlien ja kokouksien järjestämiseen.

 

Pajulahti

Pajulahti tarjoaa monipuoliset olosuhteet yhteishenkeä kohottaviin kokouksiin ja yrityspäiviin. Olympiakomitean virallinen harjoituskeskus sijaitsee noin 20 km päässä Lahden keskustasta.

 

Mukkulan kartano

Mukkulan kartano on uniikki ja hienostunut designkartanohotelli kauniin Vesijärven rannalla Lahdessa. Kartanon ympärillä leviää upea puistoalue ja rannassa on sauna vieraiden käyttöön.

 

Isku Areena

Isku Areenan laadukkaat ravintolapalvelut, Pelicans aitiot, Klubiravintola, Lounge ja Pelicans Aula sekä areena itse luovat avarat ja näyttävät tilat urheilu- ja yritystapahtumille.

 

ULKOTAPAHTUMIEN AREENAT, ERIKOISKOHTEET JA JULKISET ALUEET

 

Urheilukeskus

Lahden Urheilukeskus sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä keskustasta. Alueella sijaitsevat mäkihyppy- ja jalkapallostadion sekä kamppailuareena, hallikokonaisuuden muodostavat Suurhalli ja 3 messuhallia kokoustiloineen. Lisäksi Hiihtomuseo.   

 

Lahden matkustajasatama

Matkustajasatama kuuluu Lahden tärkeimpiin tapahtumapaikkoihin. Vuosittain satamassa järjestetään kymmeniä tapahtumia kuten Kalamarkkinat, Historic Rally, peräkonttikirppiksiä ja Suuret Oluet - Pienet Panimot. 

 

Lahden kauppatori

Lahden Tori toimii nykyään sekä perinteisen toritoiminnan, konserttien että erilaisten tapahtumien keskuksena.
Torin alle rakennettuun toriparkkiin mahtuu yli 600 ajoneuvoa.

 

 

Lahti Energia Tapahtumapuisto

Mukkulan Kartanon läheisyydessä oleva tapahtumapuisto kattaa 2400 malueen ja näin mahdollistaa suurtenkin ulkoilmatapahtumien järjestämisen.

 

Pikku-Vesijärven puisto

Sataman välittömässä läheisyydessä ihastuttava puisto-alue jonne sopii mm. pop up-tapahtumat, puistokonsertit, suppailu- ja kalastustapahtumat.

 

Moottoripyörämuseo

Kokoontumisajot, drive-in elokuvat ja musiikkitapahtumat uniikissa museomiljöössä Vesijärven rannalla, Niemen satamassa.

 

Tuo tapahtumasi Lahden kadulle!

Voittoa tavoittelemattomat yhdistykset, seurat ja muut toimijat voivat varata toimintansa esittelyyn paikan Lahden ydinkeskustan kävelyalueilta ilman katuvuokrauksen lupamaksua.

 
KymiRing

KymiRing

Pohjois-Euroopan suurin moottoriurheilurata KymiRing Iitissä on otettu käyttöön. Rata sijaitsee vain 35 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta.

 

Ulkotapahtumien areenoita

Paikka

Kapasiteetti

Kuvaus

Lahden Urheilukeskus 80 000             Ympärivuotinen monitoimiareena urheilun ja liikunnan    massatapahtumille ja harrastamiseen
Lahden Messu- ja urheilukeskus 10 000 Moderni neljän hallin kokonaisuus, 20 000 m2: messut, näyttely, konsertit
Lahden kauppatori   12 000 Ulkoilmatapahtumat kaupungin keskustassa
Lahden
matkustajasatama
30 000 Markkinat, näyttelyt, konsertit, sirkus, tivoli, risteilyt ja vesiaktiviteetit
Lahti Energia
Tapahtumapuisto
15 000 Uusi tapahtumapuisto Mukkulan alueella: konsertit, festarit, urheilu-, liikunta- ja kulttuuritapahtumat
Launeen keskuspuisto 10 000 Tivoli, sirkus, perhetapahtumat, liikuntatapahtumat
Jokimaan ravirata 8 000 Monikäyttöinen alue, sisä- ja ulkotiloja: ravit,  moottoriurheilu, massa- ja harrastetapahtumat
Radiomäen kenttä 5 000 Urheilu- ja liikuntatapahtumat open-air sports facilities (track and field, football, ice hockey)
Pikku-Vesijärven puisto 3 000 Puistoalueella musikaalinen suihkulähde: pop-up-tapahtumat, puistokonsertit, kalastustapahtumat, SUPpailu
Kisapuiston alue  20 000 Monipuoliset liikuntapaikat (jalkapallo, jääkiekko, luistelu, tennis,koripallo, beach volley), liikunta- ja kuntoilutapahtumat
Fellmannin puisto 20 000 Puistokonsertit, kulttuuritapahtumat
Moottoripyörämuseon
tapahtuma-alue                 
5 000 Kokoontumisajot, drive-in elokuvat,  musiikkitapahtumat