Suositukset

Tapahtumajärjestäjät kertovat

Miksi tuoda tapahtumasi Lahteen - tapahtumanjärjestäjät kertovat.

 

Janne Leskinen, pääsihteeri
Lahti2017

Ensiluokkaiset tapahtumapaikat
Lahden Urheilu- ja messukeskuksen tarjoamat olosuhteet suurtapahtuman järjestämiseen ovat ensiluokkaiset ja vastaavia on vaikea löytää mistään muualta. Alueen modernit tilat, palvelut ja suorituspaikat palvelevat niin urheilijoiden, katsojien, yritysvieraiden kuin mediankin tarpeita.
Sijainti
Lahden Urheilu-ja messukeskus sijaitsee tunnin matkan päästä Helsinki-Vantaan lentokentältä ja kävelymatkan päässä Lahden kauppatorilta. Kompaktin kokoisessa kaupungissa kaikki on lähellä. Junamatka Pietariinkin vie ainoastaan on 2,5 tuntia.
Perinteet
Lahdessa on vuosikymmenien kokemus urheilutapahtumien  järjestämisestä ja se on nähtävissä kaikkialla kaupungissa. Seudun asukkaille tapahtuma on merkittävä ja vapaaehtoisten määrä kertoo halusta olla myös osana tapahtuman järjestämistä. Täällä on vahvat perinteen joille rakentaa Juhlakisat myös vuonna 2017.
Juhlakisat

Lahden MM-hiihdot ovat satavuotiaan Suomen suurimmat juhlat ja seitsemännet MM-kisat Lahdessa, joten tapahtuma tulee olemaan harvinaista herkkua ja unohtumaton kokemus.

 
 

Inari Fernandez, tuottaja
YlexPop

Miksi valitsitte Lahden YlexPopin järjestämispaikaksi?
Punnitsimme Lahden ja Hämeenlinnan väliltä, mutta valitsimme lopulta Lahden, koska emme olleet ollut siellä suunnalla aikaisemmin, sijainti ja kulkuyhteydet olivat erinomaiset sekä kaupungista tulee paljon meidän profiiliimme sopivia artisteja.

Mitkä olivat tärkeimmät pointit jotka ratkaisivat tämän?
Hyvä yhteistyö Visit Lahden ja Lahden kaupungin edustajien kanssa, kaupungin sijainti suhteessa pääkaupunkiseutuun, Suuri yleisötavoittavuus kehyskunnat mukaan lukien, Torin sijainti ja sopivat fasiliteetit tapahtumalle sekä läheisyys Ylen paikallistoimitukseen.

Suositteletko Lahtea ja millaisille tapahtumille?
Suosittelisin ehdottomasti. Mahdollisuudet ovat varmasti rajattomat, koska kaupungin Tapahtuma- ja markkinointitiimin kanssa on todella helppo tehdä yhteistyötä.