Miksi Lahti?

Mistä on hyvä kokouskaupunki tehty? Ainakin laadukkaista kokoustiloista, nopeista kulkuyhteyksistä, mieleenpainuvasta oheisohjelmasta, edullisesta hintatasosta ja avuliaasta kokoushenkilökunnasta. Lahti on kaikkea tätä ja enemmän, alle tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Lahden seutu vakuuttaa kokeneetkin kokousjärjestäjät palkituilla kongressitiloillaan. Voit järjestää tilaisuutesi Suomen parhaassa kokous- ja konserttikeskuksessa, legendaarisessa urheilupyhätössä, herraskaisessa kartanomiljöössä sekä monessa muussa erikoiskohteessa.  Kansainvälisen tason tapahtumapaikat, majoituskohteet ja kaupungin palvelut ovat kaikki kävelyetäisyydellä - tule käymään niin aloitetaan suunnittelu!

Useita syytä tuoda tapahtuma Lahteen

1. Lahdessa kaikki on lähellä. Suurin osa hotelleista on keskustan tuntumassa, ja keskustasta on 15 minuutin kävelymatka Sibeliustalolle, Lahden messukeskukseen, satamaan ja urheilukeskukseen.

2. Helppo tulla, helppo olla. Lahteen pääsee kaikista ilmansuunnista. Junamatka Helsinki-Vantaan lentoasemalta kestää 50 minuuttia. Kun saavut keskustaan, huomaat, että kaikki on kävelymatkan päässä -matkakeskus, tapahtumapaikat, ravintolat, ostoskadut ja suurin osa hotelleista tuntuvat olevan nurkan takana.

3. Kaikkien vuodenaikojen maisemat. Lahti on portti Suomen toiseksi suurimman järven Päijänteen alueelle. Lahden satamasta pääsee kanavia pitkin risteillen vaikka Heinolaan tai Jyväskylään Keski-Suomeen asti. Päijänteen kansallispuistossa vieraat pääsevät ihastelemaan Suomen kansallismaisemia.

4. Vihreän osaamisen arvot. Lahti on sitoutunut vihreisiin arvoihin. Kaupunki on yksi Pohjoismaiden tärkeimmistä ympäristöosaamisen ja -yritysten keskittymistä. Lahden seutu tunnetaan myös maailmalla kierrätysosaamisestaan ja tehokkaasta veden ja maaperän puhdistuksesta.

5. Palvelut yhdestä paikasta. Me autamme auttaa sinua järjestämään ikimuistoisen kongressin, kokouksen tai tapahtuman. Saat meiltä kaikki tarpeelliset tiedot, ja autamme sinua löytämään parhaat kuljetus- ja majoitusvaihtoehdot, oheisohjelmat ja tapahtumapaikat.