LRCB

Näytä kohteita

Lahti Convention and Event Bureau


Lahden tapahtumayksikkö on täyden palvelun tiski kokousten, kongressien tai tapahtumien järjestäjille, jotka haluavat tehdä tilaisuudestaan ikimuistoisen. Tarjoamme maksutonta neuvontaa ja tukea konferenssin tai tapahtuman suunnittelun ja järjestelyjen aikana.

Saat suunnittelun ajaksi oman yhteyshenkilön, mutta pääset samalla hyödyntämään koko tiimin vankkaa osaamista. Autamme kaikkia järjestäjiä käsittelemään tarjouksia ja valitsemaan parhaat tilat, kumppanit ja palveluntarjoajat sekä markkinoimaan tapahtumiaan. Omien palvelujemme lisäksi Lahden kaupungilla on tapahtumanjärjestäjille erilaisia ystävyystarjouksia, joista voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivat.
Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää palveluistamme tai muuten Lahden seudusta.

VAPAAEHTOISET OVAT LAHDEN TÄRKEIN VOIMAVARA

Lahden seudulla on pitkät perinteet tapahtumien ja kongressien järjestämisessä. Seudulla on pelkkiä urheiluseuroja jo 160, ja niiden jäseninä on tuhansia kielitaitoisia vapaaehtoisia. Sama pätee myös kulttuurin harrastajiin. Kahden ammattikorkeakoulun opiskelijoista löytyy osaavia nuoria vapaaehtoisiksi niin MM-kisojen järjestelytoimikunnan kuin matkailupalvelujenkin tarpeisiin.