ELÄMÄ ON YHTÄ JUHLAA

Juhlaan tarvitaan vieraiden lisäksi sopiva tila, ainutlaatuinen tunnelma, hyvää ruokaa ja viihdyttävää ohjelmaa. Saat varattua kauttamme tilat, oheisohjelmat sekä kaikki lisäpalvelut. Uniikkeja, yksilöllisiä ja näyttäviä juhlatiloja seudultamme löytyy erikokoisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin - hae sopivaa tilaa.

Firman omat juhlat. Olipa se gaala, palkitsemistilaisuus tai henkilöstäpäivä, ansaitsee arvoisensa puitteet. Missä sinä haluat järjestää juhlanne: designhuvilalla, entisellä upseerien klubilla, kauniissa kartanossa vai henkeäsalpaavassa salissa? Tai mitäpä jos bileet ovatkin metallinkiiltävien Harlikoiden keskellä tai taidemuseolla? Suuret juhlat asettavat tilan ja palveluiden suhteen omat vaatimuksensa, mutta pieni ja intiimi tilaisuus antaa mahdollisuuksia moneen myös juhlapaikan suhteen.

Museot ja galleriat

Uniikki tila antaa juhliin jotain spesiaalia. Esimerkiksi hiihto-, taide- ja moottoripyörämuseo, miksei pieni galleriakin, sovi inspiroivaksi juhlatilaksi.

 
Villa Rauhala

Huvilat ja kartanot

Ihastuttavan arvokkaat seinät kakluunien ja kynttelikköjen keskellä juhlallistaa tunnelman takuu varmasti.

 
Isku Areena

Salit ja areenat

Lahdesta löytyy tasokkaita konserttisaleja, useita halleja ja isompien tapahtumien areenoja suuriinkin juhliin.

 
Solo Sokos Hotelli Lahden Seurahuone

Juhlat hotellissa

Juhlatila, ravintolat ja majoitus saman katon alla - kuinka kätevää! Kaikki palvelut samasta paikasta tekee asiat todella helpoksi järjestäjälle.

 
Saunailta

Saunat ja saunalliset tilat

Savusauna, saunapaku, panoramasauna, pulahdus uima-altaaseen ja hemmotteluhoidot - sauna on osa suomalaista juhlintaa.

 

Ravintolat, moneen makuun

Pienellä porukalla juhliminen on ehdottomasti kivaa ja vaivatonta viihtyisässä ravintolassa. Makuja kun on monia.