Palvelut 

Tarjoamme apuamme kansallisille ja kansainvälisille tv- ja elokuvatuotannoille kuvauspaikkojen etsintään, kuvausjärjestelyihin, paikallisten AV-osaajien rekrytointiin ja avustajien etsimiseen. Autamme erilaisissa hallinnollisissa ja lupa-asioissa sekä tuotantojen tehokkaassa käytännön järjestelyissä alueella. Saat meiltä kaikki tarpeelliset tiedot järjestelyihin, myös kuljetus- ja majoitusvaihtoehdot sekä oheisohjelman. Business Finlandin kautta myönnettävä Audiovisuaalisen alan Tuotantokannustin takaa sekä suomalaisille että kansainvälisille tuotannoille jopa 25 % maksuhyvityksen Suomessa toteutetun tuotannon kuluista. Lue lisää Business Finlandin sivuilta. 

"Vaihtelevia kuvauspaikkoja löytyy, lahtelainen kaikki onnistuu -asenne, hyvät majoitusmahdollisuudet työryhmälle, hyvät liikenneyhteydet Helsinkiin, paljon paikallisia yrityksiä, joita voi lähestyä yhteistyön tiimoilta sekä paikalliset näyttelijät ja avustajat." 

- Annika Sucksdorff, tuottaja, Helsinki-filmi Oy

Kuvat: Veljeni vartija / Helsinki-filmi

TARJOAMME SEURAAVIA PALVELUITA:

 

- Location scouting, kuvauspaikkojen etsintä
- Asiantuntemus alueesta, alueelliset yhteydet, lupa-asiat
- Yhteydet AV-alan verkostoon
- Palveluntarjoajien välitys, sis. mm. majoitus-, ravitsemus-, autonvuokraus
- Oppilaitosyhteistyö (mm. Lahden ammattikorkeakoulu, Koulutuskeskus Salpaus)
- Studio- ja tuotantotilojen kartoitus
- Yhteistyökumppanuuksien ja yritysyhteistyön välittäminen
- Avustajayhteistyön rakentaminen

Lahden seudulla toimii kymmenkunta aktiivista harrastajateattereita. Tuotantoihin on tarjolla suuri määrä innokkaita ja kokeneita avustajia. Lahden lauantainäyttämö ry toimii alueen koordinaattorina ja välittää tietoa eteenpäin. Kysy lisää: