Kuvauspaikat

Lahden seutu tarjoaa monipuolisia kuvauspaikkoja erilaisiin tarpeisiin. Lahti oli mm. Supermarsulle luonteva kuvauspaikka, sillä päähenkilön neuvonantaja Jättiläismarsu asuu hyppyrimäkien alla Lahden mäkimontussa. Veljeni vartija -elokuvassa Lahti näyttäytyy rouheana hiphop-musiikin kasvukaupunkina. Seudun moninaiset luontokohteet mm. Kiikunlähde ja kuvauksellinen Pulkkilanharju tarjoavat ainutlaatuisia maisemia ja tunnelmia jaettavaksi ja koettavaksi. Lahden seutu on myös tunnettu viehkoista, historiallisista kartanoistaan. Autamme löytämään parhaimmat ja tarkoituksenmukaisimmat kuvauskohteet. Voit vierailla myös Visit Lahden kuvapankissa.  

Luontokohteet

Kansallispuistot, luontoreitit, eri metsätyypit ja upeat Salpausselän harjut -monipuolinen luonto tarjoaa parastaan.

 

Nähtävyydet

Majesteettiset hyppyrimäet, historialliset radiomastot - lukuisat nähtävyydet tarjoavat mielenkiintoisia kuvakulmia. Seudulla on lukuisia erikoiskohteita ja museoita.

 

 

Urbaani kaupunki

Urbaani kaupunki täyttyy tapahtumista ja kaupunkilaisista. Kaupunki elää kellon ympäri. Rouheuden lisäksi Lahden kaupunkimaisemassa on paljon kauneutta. 

 
Vääksyn kanava

Ympäristökunnat

Lahden ympäristökunnat Hartola, Iitti, Padasjoki, Asikkala, Hollola, Orimattila ja Sysmä tarjoavat erilaisia miljöitä kuvauksiin.

 

Vesistöt

Lahti on rantakaupunki ja portti Järvi-Suomeen. Vesijärvi yhdistyy Päijänteeseen Asikkalassa, missä sijaitsee myös kuvan-kaunis Pulkkilanharju. 

 

Tapahtumapaikat

Tapahtumapaikat, areenat, puistot ja kentät ovat vain kävelymatkan päässä majoituskohteista ja kaupungin palveluista. Kerro meille, millaista tilaa tarvitset.