Lahden seutu elokuva- ja tv-tuotantojen kuvauspaikkana 

Lahden seutu tarjoaa monipuoliset kuvauslokaatiot ja erinomaisen alueellisen verkoston kansallisten ja kansainvälisten elokuva- ja tv-tuotantojen käyttöön. Markkinointi- ja matkailuorganisaatio Visit Lahti toimii ensikontaktipintana ja ohjaa elokuvan tai tv-tuotannon sille sopivaan kohteeseen ja sidosryhmään. Tavoitteena on, että Lahden seutu voi toimia entistä aktiivisemmin tv- ja elokuvatuotantojen yhteistyökumppanina saaden alueelle positiivista näkyväisyyttä ja taloudellista hyötyä. Tutustu Lahden seutuun ja palveluihimme ja kysy lisää.

"Vaihtelevia kuvauspaikkoja löytyy, lahtelainen kaikki onnistuu -asenne, hyvät majoitusmahdollisuudet työryhmälle, hyvät liikenneyhteydet Helsinkiin, paljon paikallisia yrityksiä, joita voi lähestyä yhteistyön tiimoilta sekä paikalliset näyttelijät ja avustajat."

- Annika Sucksdorff, tuottaja, Helsinki-filmi Oy

Kuvat: Veljeni vartija / Helsinki-filmi

LAHTEEN ON HELPPO TULLA, TÄÄLLÄ ON HELPPO OLLA

 

Matkakeskus

Helppo tulla

Lahti sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan -lentokentältä. Autolla tai julkisilla kulkuvälineillä Lahteen pääsee nopeasti. Keskustassa kaikki on kävelymatkan päässä. Lahti ja ympäristökunnat tarjoavat monipuolisia ja kuvauksellisia kohteita, hyvät fasiliteetit ja innostuneen ilmapiirin. Lahden seutu toivottaa teidät tervetulleiksi. 

 
Vellamo

Hanke mahdollisti toimintamallin 

Lisää liiketoimintaa elokuva- ja tv-tuotannoilla -hanke sai Päijät-Hämeen Liitolta maakunnan kehittämisrahaa. Hanketta hallinnoi Lahti Region Oy.