Liiku ja voi hyvin Lahden seudulla

Lahden seutu tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet rentoon vapaa-ajanviettoon ja aktiiviseen harrastamiseen. Runsas valikoima liikunta- ja urheilupaikkoja palvelee sekä matkailijoita että asukkaita.

SUOSITTU PYÖRÄILYOPAS ON NYT PÄIVITETTY

 
Lahden parhaat rantamaisemat retkipyöräily

Pyöräilyoppaan suosituimmat reitit vuoden 2020 malliin, ole hyvä!

Reitit karttoineen sivuillamme nyt digimuodossa. Täältä löydät kaupungin katuja ja kyläteitä kulkevia reittivinkkejä sekä uutena nyt myös maastopyöräilyyn soveltuvia reittejä alueeltamme.

Pyörä puuttuu? Pyörävuokraamot löydät täältä.

Vinkki! Salpausselkä Geopark -alue vaihtelevine maastoineen ja maisemineen soveltuu mainiosti pyöräilykohteeksi. Lue lisää Geopark-alueesta täältä.

 

LIIKUNTAA MONEEN MAKUUN

 

Vuokrapyöriä

Aktiiviset liikkujat taittavat matkansa pyörällä, niin arjessa kuin vapaa-ajallakin. Maastot kutsuvat kuntoilijaa luontoreiteille mutta tasaista pyörätietäkin piisaa. Fatbiken tai katupyörän
voit myös vuokrata.

 

Greeniä koko seutu

Aurinkoinen kesäpäivä on mukava viettää golfaamassa leikkimielisesti - tai yleensä ihan tosissaan. Lahden seudulla on tarjolla useita täysmittaisia golfkenttiä. Ei muuta kuin viheriölle!

 

Frisbeegolf sopii kaikille

Frisbeegolfin harrastus kasvaa Lahden seudulla. Eri pituisia ja -tasoisia ratoja moneen makuun ja tasoon on melkein joka paikkakunnalla.

 

Sisäliikuntapaikkoja

Kiipeilyä, boulderointia, skeittailua, voltteja trampoliinilla, keilailua -  hauskaa liikuntaa  perheen tai kaveriporukan kanssa.

 
SUP -lauta Kitetirri

Suppailemaan!

Nauti laineen liplatuksesta suppaillen! Tarjolla myös opastettuja SUP-retkiä ja ohjattuja tunteja SUP-joogasta alkaen.

 
Vierumäki curling

Urheilu- liikunta- ja hyvinvointikeskukset

Meiltä löydät maan ykkösrivin liikuntakeskukset Vierumäen, Pajulahden ja Messilän!