Liiku ja voi hyvin Lahden seudulla

Lahden seutu tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet rentoon vapaa-ajanviettoon ja aktiiviseen harrastamiseen. Runsas valikoima liikunta- ja urheilupaikkoja palvelee sekä matkailijoita että asukkaita.

LIIKUNTAPAIKKOJA JOKAISELLE LIIKKUJALLE

 
Hiihtolatuja Lahden seudulla

Hiihtoladut Lahden seudulla

Salpausselän upea latuverkosto kutsuu hiihtämään. Juuri nyt pääset jo nauttimaan ensilumen laduista.

 

Vuokrapyöriä

Aktiiviset liikkujat taittavat matkansa pyörällä, niin arjessa kuin vapaa-ajallakin. Maastot kutsuvat kuntoilijaa luontoreiteille mutta tasaista pyörätietäkin piisaa. Fatbiken tai katupyörän
voit myös vuokrata.

 

Greeniä koko seutu

Aurinkoinen kesäpäivä on mukava viettää golfaamassa leikkimielisesti - tai yleensä ihan tosissaan. Lahden seudulla on tarjolla useita täysmittaisia golfkenttiä. Ei muuta kuin viheriölle!

 

Frisbeegolf sopii kaikille

Frisbeegolfin harrastus kasvaa Lahden seudulla. Eri pituisia ja -tasoisia ratoja moneen makuun ja tasoon on melkein joka paikkakunnalla.

 

Liikunta-areenoja

Urheilu- futis- ja tenniskentät, nurmi- ja hiekkakentät, koulujen kentät ja stadionit ja muut ulkoliikuntapaikat kutsuvat liikkumaan oman aikataulun mukaan.

 

Sisäliikuntapaikkoja

Kiipeilyä, boulderointia, skeittailua, voltteja trampoliinilla, keilailua -  hauskaa liikuntaa  perheen tai kaveriporukan kanssa.

 

Liikunta-aktiviteetteja ryhmille

Täältä löytyy liikunta-aktiviteetteja ryhmille. Kaikki ohjelmat ovat ohjattuja ja niitä voidaan räätälöidä erikoikoisille ryhmille. Tarjolla on luontoretkistä kiipeilyyn ja melonnasta lipunmetsästykseen.

 

Moottoriurheilua

KymiRingin valmistumista odotellessa voi kokeilla kartingia sisällä tai ulkona, kesällä mönkijäajelua tai talviaikaan moottorikelkkailua.

 

 

 

Ratsastusta

Heppahöperöt löytävät ratsastuskouluja eri puolilta Lahden seutua. Tarjolla on ratsastustunteja, - leirejä ja toimintaa.

 

 

OPAS PYÖRÄILYYN

 

Pyöräilyopas

Lue ja lataa Ina Ruokolaisen Pyöräilyopas - Kotiseutupyöräilyä Lahden seudulla (2014)