Tervetuloa Lahden seudulle

Poikkeustilanteen aiheuttamien rajoitusten alkaessa keventyä ovat Lahden seudun mökkiyrittäjien varauskirjat alkaneet täyttyä. VisitLahti Online Shopin kautta on myynnissä lähes 80 Lahden seudun lomamökkiä ja -huvilaa >> sekä lukuisa joukko erilaisia aktiviteetteja >>.

Lahden seudun matkailukesään kuuluvat tänäkin vuonna mökkimatkailun lisäksi hyvä ruoka sekä vesillä ja luonnossa liikkuminen.

Toistaiseksi Visit Lahti -sivuston tapahtumatiedot ja tiedot eri tahojen aukioloajoista eivät välttämättä ole ajan tasalla. Tarkistathan ajankohtaiset tiedot matkailuyritysten omilta nettisivuilta/facebookista.

100 syytä lomailla Lahden seudulla

 

Yli yön Lahden seudulla

Mökkiloma Lahden seudulla, vaikka Päijänteen rannalla, piristää. Myös hotellit avaavat oviaan taas kesäkuun alussa.

Visit Lahti Online Shopin kautta voit varata majoituksen pidempää tai lyhyempää vierailua varten.

 

Luontoon ja vesille

Päijänteen kansallispuisto, lukuisat luonnonsuojelualueet, monipuoliset ulkoilureitit, ja luontokohteet sekä mittavat vesistöt luovat upeat puitteet. Patikoi eväät repussa vaikkapa Salpausselällä tai soutele jollakin alueen sadoista järvistä. Melo, suppaille, kalasta tai nauti muuten vain upeasta järviluonnosta.

 

Makuja Lahden seudulla

Lahden seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat nyt makuelämyksiä mm. take away -annoksina ja herkkukasseina. Kesäkuun alusta lähtien on toiveissa päästä ruokailemaan myös sisällä kahviloissa ja ravintoissa. Lähiruokatoreilta ja tilamyymälöistä voi ostaa paikallisia tuotteita.

 

Matkailijoiden neuvonta

 

Lahti Regionissa palvellaan asiakkaita:

- puhelimitse 0207 281 760
- sähköpostitse sales (at) lahtiregion.fi tai katso yhteystiedot
- chat-palvelulla ma-pe klo 9.00-15.30.

Lahden Palvelutorilta Kauppakeskus Triossa (Aleksanterinkatu 18, 2. krs) saa tietoa Lahden seudun matkailupalveluista. Jaossa on esitteitä ja karttoja sekä tietoa seudun liikunta-, ulkoilu-, ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista.

Palvelutori on avoinna ma klo 8-17, ti-pe klo 8-16, la-su suljettu.

Muistetaan kuitenkin turvaetäisyydet ja luontoetiketti

 

Tutustu Suomen Ladun luontoetikettiin tästä >>