Ryhmille

Retkiä ja opastuksia  - tutustu seutuun tarinoiden kautta

Täältä löydät parhaat valmiit retkipaketit ja oheisohjelmat ryhmille. Olemme koonnut oheen joukon valmiita päiväretkipaketteja, jotka sisältävät koko retkiohjelman opastuksineen, ruokailuineen ja sisäänpääsymaksuineen. Paketit eivät sisällä kuljetusta, mutta halutessasi voit varata myös sen kauttamme. Jos valmiista retkistämme puuttuu jotain mikä ryhmääsi kiinnostaa, rakennamme mielellämme myös toiveidenne mukaisen ohjelman.

Kaikkiin retkiin sovelletaan Lahden seutu - Lahti Region Oy:n yleisiä varaus- ja peruutusehtoja. Retkien ja opastusten hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron ja ne ovat alkaen hintoja minimi 31 hengen ryhmille ja voimassa vuoden 2017 loppuun saakka. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Tiedustelut ja varaukset:
p. 0207 281 760
Jätä tarjouspyyntö retkestä
Sähköposti:

TUTUSTU RYHMÄTUOTTEISIIMME

 RETKITARJONTAMME

 

Teemaopastus: Marolan piian matkassa

Hauskat teemaopastukset vievät sinut tarinoiden kautta historiallisille aikamatkoille.

 

5-päivän opastettu melontaretki

Tällä retkellä pääset tutustumaan Lahden seudun parhaisiin melontareitteihin usean järven alueella ja tainion virran reitillä.

 

Päijänteen Helmet alk.
77€/ hlö

Tervetuloa Päijänteelle, jylhien kalliorantojen, hiekkalaguunien, saarimetsien ja aavojen ulapoiden maailmaan.

 

Hyppää kyytiin, jos uskallat!

Nyt ei pönötetä vaan revitellään läpi hämärät kulmat ja kapakat kiertoajelulla, jossa kerrotaan Legendaarisia Tarinoita Lahdesta Chicago -hengessä 1960 -luvulta 1990 -luvulle. Aitoina Chicago-oppaina ovat Mato Valtonen, Joni Heinonen tai Riku Routo.

 

Kuin Herrat ikään alk.
79€/ hlö

Kartanoromantiikkaa ja taide-elämyksiä päijäthämäläisessä maalaismaisemassa. Tutustu kiehtovaan herraskaiselämää.

 

Kahden kanavan vesitie alk. 81€/ hlö

Tutustut idylliseen Vääksyn kanavan seutuun ja Kalkkisten kylään. Risteily Päijänteellä, palkitut tilaviinit ja herkullinen lähiruoka kruunaavat päivän.

 

Kolmen kartanon kierros alk. 78€/ hlö

Matkamme vie Sysmän tunnelmallisiin kartanoihin, joissa kuulet kiehtovia tarinoita itsensä kartanonisäntien kertomana.

 

Kulttuuritie alk. 51€/ hlö

Retki alkaa opastetulla kierroksella Sibeliustalossa jonka jälkeen tutustutaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja matkaa jatketaan kulttuuritietä pitkin kohti Hollolaa.

 

Kirjailijakierros alk. 55€/ hlö

Retkemme vie kirjojen ja kirjailijoiden maailmaan Hartolaan, joka on toiminut monen kuuluisan kirjailijan kotisatamana. Onpa Hartolan rauhassa saanut alkunsa Mika Waltarin Sinuhe egyptiläinenkin.

 

Rokimpi Lahti 66€

Apulanta on yksi maamme valovoimaisimmista bändeitä ja nyt on mahdollisuus tutustua sen historiaan ja muistoihin. Retkeen sisältyy ainutlaatuisia kohteita Lahdesta rokimmalla otteella.

 

Arkkitehtuurikierrokset keskustassa

Lahden kaupunginmuseo järjestävää ryhmille kierroksia keskustassa. Kohteina ovat Puu-Paavola, Jugend-Lahti sekä kiehtovat sisäpihat ja kätketyt portaikot.

 

 

Lahden seudun oppaiden kesäkierrokset ja varaaminen

Lahden seudun oppaiden kesäkierrokset 2017

Huhtikuun 2017 aikana julkaistaan Lahden seudun oppaiden kesän 2017 kierrokset.

Asiantuntevat oppaat: Oppaat: Marja-Leena Ahtiainen, Helli Jalas, Sinikka Koskinen, Jaakko Petäjä, Tuula Santala, Anneli Seppälä, Kyösti Toivonen, Seppo Toivonen

Hinnat

Hinnat: Kävely 5 € (alle 15-vuotiaat lapset maksutta aikuisen seurassa), linja-autokierros 15 €.
Opastukset maksetaan käteisellä oppaalle kierroksen alussa.

Opastusmaksut maksetaan oppaalle käteismaksuna kierroksen alussa. Opastuskieli on suomi, jos erikseen ei ole muuta mainittu. Kierros toteutuu, jos on yksikin osallistuja. Varustaudu kierroksille sään mukaisilla asusteilla ja jalkineilla.

Ilmoittautuminen:
Linja-autokierroksille voi ilmoittautua myös ennakkoon (mieluiten sähköpostilla): seppo.toivonen (at) phnet.fi tai puh 050-309 2232, anneli.seppala (at) gmail.com.
Retkivarauksissa, otathan yhteyttä ryhmämyyntiimme
0207 281 760 tai