Ryhmille

Retkiä ja opastuksia  - tutustu seutuun tarinoiden kautta

Täältä löydät parhaat valmiit retkipaketit ja oheisohjelmat ryhmille. Olemme koonnut oheen joukon valmiita päiväretkipaketteja, jotka sisältävät koko retkiohjelman opastuksineen, ruokailuineen ja sisäänpääsymaksuineen. Paketit eivät sisällä kuljetusta, mutta halutessasi voit varata myös sen kauttamme. Jos valmiista retkistämme puuttuu jotain mikä ryhmääsi kiinnostaa, rakennamme mielellämme myös toiveidenne mukaisen ohjelman. 

RETKITARJONTAMME

 

Lahden Huiput alk.
56€/ hlö

Lahden Huiput! -päiväretki esittelee parhaat palat urheilun, kulttuurin rakastajan tai vaikkapa shoppailijan näkökulmasta.

 

Kivoja luokkaretkikohteita monen ikäisille

Seikkailupuisto, elämysmuseot, kiipeilykeskus, kotieläimet - meillä lukuisia hauskoja kohteita luokkaretkellenne.

 

Päijänteen Helmet alk.
77€/ hlö

Tervetuloa Päijänteelle, jylhien kalliorantojen, hiekkalaguunien, saarimetsien ja aavojen ulapoiden maailmaan.

 

Kuin Herrat ikään alk.
79€/ hlö

Retki tarjoaa kartanoromantiikkaa ja taide-elämyksiä päijäthämäläisessä maalaismaisemassa. Retken aikana näet kiehtovaa herraskaista elämää.

 

Kahden kanavan vesitie alk. 81€/ hlö

Tutustut idylliseen Vääksyn kanavan seutuun ja Kalkkisten kylään. Risteily Päijänteellä, palkitut tilaviinit ja herkullinen lähiruoka kruunaavat päivän.

 

Kolmen kartanon kierros alk. 78€/ hlö

Matkamme vie Sysmän tunnelmallisiin kartanoihin, joissa kuulet kiehtovia tarinoita itsensä kartanonisäntien kertomana.

 

Kulttuuritie alk. 51€/ hlö

Retki alkaa opastetulla kierroksella Sibeliustalossa jonka jälkeen tutustutaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja matkaa jatketaan kulttuuritietä pitkin kohti Hollolaa.

 

Kirjailijakierros alk. 55€/ hlö

Retkemme vie kirjojen ja kirjailijoiden maailmaan Hartolaan, joka on toiminut monen kuuluisan kirjailijan kotisatamana. Onpa Hartolan rauhassa saanut alkunsa Mika Waltarin Sinuhe egyptiläinenkin.

 

Rokimpi Lahti 66€

Apulanta on yksi maamme valovoimaisimmista bändeitä ja nyt on mahdollisuus tutustua sen historiaan ja muistoihin. Retkeen sisältyy ainutlaatuisia kohteita Lahdesta rokimmalla otteella.

 

Lahden seudun oppaiden kesäkierrokset ja varaaminen

Lahden seudun oppaiden kesäkierrokset 2017

Huhtikuun 2017 aikana julkaistaan Lahden seudun oppaiden kesän 2017 kierrokset.

Asiantuntevat oppaat: Helli Jalas, Sinikka Koskinen, Niko Niemi, Sisko Ojanperä, Päivi Oksanen, Jaakko Petäjä, Tuula Santala, Anneli Seppälä, Kyösti Toivonen, Seppo Toivonen, Elena Kranikovskaya, Almira Lagerblom, Nelly Lensu, Natalja Sarvi, Julia Udalova

Hinnat (v.2016 hinnat, päivitetään 4/2017)

Kävelykierros 5 € (alle 15-vuotiaat lapset maksutta aikuisen seurassa)
Linja-autokierros 15/20 €
Opastukset maksetaan käteisellä oppaalle kierroksen alussa.

Opastuskieli on suomi, jos ei erikseen ole muuta mainittu. Kierros toteutuu, jos on yksikin osallistuja. Varustaudu kierroksille sään mukaisilla asusteilla ja jalkineilla.

Ilmoittautuminen:
Linja-autokierroksille voi ilmoittautua myös ennakkoon (mieluiten sähköpostilla): tuulasantala (at) hotmail.com tai seppo.toivonen (at) phnet.fi tai puh 050-309 2232.
Retkivarauksissa, otathan yhteyttä ryhmämyyntiimme
0207 281 760

  

Kaikkiin retkiin sovelletaan Lahden seutu - Lahti Region Oy:n yleisiä varaus- ja peruutusehtoja. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat ovat alkaen hintoja minimi 31 hengen ryhmille ja voimassa vuoden 2017 loppuun saakka. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään