Kesäteatterit 2018

Kesäteatteria kesällä 2018

Lahden seudun kesä tarjoaa kartanoromantiikkaa ja historiallista draamaa. Monipuolisesta tarjonnasta on jo julkistettu muutamia tulevan kesän kappaleita.

Seuraa päivityksiämme kevään aikana.

Mokullan Maria

Mukkulan kartanoteatteri: Mokullan Maria

Näytelmä kertoo Mokullan, Mukkulan kartanon omistajasuvun von Hausenin elämästä 1870-luvulla, kun kartanonherra Arndt von Hausenin kuoltua kartanoa ryhtyy ylläpitämään hänen leskipuolisonsa Maria Edelheim. Esitykset 28.6.-10.7.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

 
Ainopuiston teatteri

Ainopuiston teatteri:
Viipurin Reippaat

Kantaesitys vie katsojat välirauhan vuosiin 40-41, jolloin kaupunkiin saapui tuhansia suomalaisia luovutetusta Karjalasta. Näytelmä Viipurin Reippaat kertoo viipurilaisesta naisvoimistelijajoukkueen jäsenistä, jotka yrittävät sopeutua uuteen kotikaupunkiinsa. Esitykset 21.7.-5.8.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

 
Urajärven kartanoteatteri

Urajärven kartanoteatteri:
Kuolematon neiti Lilly

Kantaesitys vie katsojat 150 vuoden takaiseen kartanoromantiikkaan, jonka päähenkilönä on kartanonneiti Lilly. Kappale kertoo Lillyn nuoruudenrakkaudesta, toiveista ja pettymyksistä ja luo samalla ajankuvaa Urajärvestä ja kylästä 1860-luvulla. Esitykset heinäkuussa 2018.

 

Jätinpesän kesäteatteri: Zorro

Orimattilan teatteri esittää kesällä 2018 Jätinpesän kesäteattterissa Ari Wahlstenin käsikirjoittaman Zorron. Esitys on koko perheelle soveltuva seikkailu, josta ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Miekkojen kalinaa, tulisia tunteita ja kavioiden kopsetta on taatusti luvassa. Esityksen ohjaa Suvi Vanhalakka. Pääparina nähdään Jori Lahtinen ja Minni Lilja. Esitykset 30.6.-1.8.

 
Saksalan maisteri

Anttilanmäen-Kittelän kyläteatteri:
Saksalan maisterin omenatarha

Kaupunginosateatteri esittää näytelmän kuuluisasta Saksalan maisterista. Näytelmäteksti pohjautuu vastikään julkaistuun ”Anttilanmäki elää. Eläköön Anttilanmäki!” -historiateokseen ja sen muistelma-aineistoon. Esitykset Anttilanmäellä
9.-12.8.

 

ENNAKKOTIETOA KESÄN OHJELMISTOISTA

 

Padasjoen harrastajateatteri
Teatteri esittää näytelmän Kuin tuhka tuuleen (Rauli Jokelin ja Panu Raipia).
Ensi-ilta sunnuntaina 1.7.2018 Lisätietoa tulossa kevään aikana.

Iitin harrastajateatteri
Teatteriin on tulossa koko perheelle sopiva esitys Pekka Töpöhäntä. Esitykset 29.6.- 22.7.2018. Lisätietoa tulossa kevään aikana.