Kokoonnutaan brunssille

Brunssi tarkoittaa kiireettömyyttä, yhdessä syömistä, nautiskelua ja suussa sulavia makuja. Kun etsit viikonloppubrunssia, tässä suosittelumme!

Asemapäällikkö

Asemapäällikkö on viehättävä kahvila kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa talossa. Brunssit ovat erittäin suosittuja ja täyttyvät nopeasti -seuraa ilmoittelua Facebookissa.

 

Casseli

Kävely sataman kupeeseen ja Casselin todella runsas brunssi toimii kiireettöminä lauantaipäivinä täydellisesti. Brunssi  katetaan lauantaisin 12-16. Tustustu menuun Casselin Facebook-sivuilla

 

Café Charlotta

Raikkaus ja suussa sulavat maut kuvaavat hyvin Café Charlotan brunssia, joka on tarjolla kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Matkalaisille oiva valinta sijaintinsa vuoksi.

 

Ekokahvila Mea Manna -luomua!

Kaupunkikylä-yhteisön luotsaama ja luomuravintola MeaMannan brunssi katetaan taas. Syksyn brunssipäivät ovat lauantaisin 23.9., 14.10., 11.11. ja 2.12. Kattaukset klo 10-12 ja 12-14.

 

 

Ravintola Roux

Fantastiset Ravintola Rouxin sunnuntaibrunssit ovat top! Vanhan apteekin miljöö ja käsittämätön makusinfonia; niihin ihaniin ja erityisiin sunnuntaipäiviin - tarjolla 12.00-17.00.

 

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

'Seuriksella' saat todella upean hotellibrunssin kaikkine paikallisherkkuineen. Täällä voisi viettää useamman tunnin viikonloppuaamuisin. Solo-aamiainen on loistava tapa aloittaa uusi päivä.