Kokoonnutaan brunssille

Brunssi tarkoittaa kiireettömyyttä, yhdessä syömistä, nautiskelua ja suussa sulavia makuja. Kun etsit viikonloppubrunssia, tässä suosittelumme!

Puro Cafe

Puro Café

Puro Café on kasvispainotteinen kahvila, jossa on tarjolla myös täysin gluteenitonta ja maidotonta syötävää sekä tarjontaa vegaaneille. Brunssi on tarjolla lauantaisin klo 11-14.

 

Messilä

Kartanoravintolan herkullinen sunnuntaibrunssi on tarjolla koko talvikauden ajan aina sunnuntaisin klo 11.30-15.00. Brunssi aikuisilta 20 €, alle 12-vuotiailta lapsilta 10 € ja alle 4-vuotiailta 5 €.

 

Asemapäällikkö

Asemapäällikkö on viehättävä kahvila kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa talossa. Brunssit ovat erittäin suosittuja ja täyttyvät nopeasti -seuraa ilmoittelua Facebookissa.

 

Casseli

Kävely sataman kupeeseen ja Casselin todella runsas brunssi toimii kiireettöminä lauantaipäivinä täydellisesti. Brunssi  katetaan lauantaisin 12-16. Tustustu menuun Casselin Facebook-sivuilla

 

Café Charlotta

Raikkaus ja suussa sulavat maut kuvaavat hyvin Café Charlotan brunssia, joka on tarjolla joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Matkalaisille oiva valinta sijaintinsa vuoksi.

 

Ekokahvila Mea Manna -luomua!

Kaupunkikylä-yhteisön luotsaaman  luomuravintola MeaMannan brunssi katetaan taas. Kattaukset lauantaina 20.1., 10.2., 10.3., 24.3., 14.4. ja 19.5.2018 klo 10-12 ja 12-14.

 

 

Ravintola Roux

Ihanat Ravintola Rouxin blinibrunssit ovat täällä taas! Vanhan apteekin miljöö ja upea makusinfonia; niihin erityisiin sunnuntaipäiviin - tarjolla 25.3.2018 saakka klo 12.00-17.00.

 

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

'Seuriksella' saat todella upean hotellibrunssin kaikkine paikallisherkkuineen. Täällä voisi viettää useamman tunnin viikonloppuaamuisin. Solo-aamiainen on loistava tapa aloittaa uusi päivä.