LOPPUVUOSI ON YHTÄ JUHLAA

Suomen 100-vuotisjuhlavuosi on pian loppusuoralla ja se huipentuu monenlaisiin juhlallisuuksiin. Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi 2017 on sukupolvemme merkittävin juhlavuosi ja sitä kannattaa juhlia yhdessä. Juhlaan tarvitaan vieraiden lisäksi sopiva tila, ainutlaatuinen tunnelma, hyvää ruokaa ja viihdyttävää ohjelmaa. Saat varattua kauttamme tilat, oheisohjelmat sekä kaikki lisäpalvelut. Uniikkeja, yksilöllisiä ja näyttäviä juhlatiloja seudultamme löytyy erikokoisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin - hae sopivaa tilaa.

Firman omat juhlat. Olipa se gaala, palkitsemistilaisuus, henkilöstäpäivä tai pikkujoulut, ansaitsee arvoisensa puitteet. Missä sinä haluat järjestää juhlanne: designhuvilalla, entisellä upseerien klubilla, kauniissa kartanossa vai henkeäsalpaavassa salissa? Tai mitäpä jos bileet ovatkin metallinkiiltävien Harlikoiden keskellä tai taidemuseolla? Suuret juhlat asettavat tilan ja palveluiden suhteen omat vaatimuksensa, mutta pieni ja intiimi tilaisuus antaa mahdollisuuksia moneen myös juhlapaikan suhteen.

Museot ja galleriat

Uniikki tila antaa juhliin jotain spesiaalia. Esimerkiksi hiihto-, taide- ja moottoripyörämuseo, miksei pieni galleriakin, sovi inspiroivaksi juhlatilaksi.

 
Villa Rauhala

Huvilat ja kartanot

Ihastuttavan arvokkaat seinät kakluunien ja kynttelikköjen keskellä juhlallistaa tunnelman takuu varmasti.

 
Isku Areena

Salit ja areenat

Lahdesta löytyy tasokkaita konserttisaleja, useita halleja ja isompien tapahtumien areenoja suuriinkin juhliin.

 
Solo Sokos Hotelli Lahden Seurahuone

Juhlat hotellissa

Juhlatila, ravintolat ja majoitus saman katon alla - kuinka kätevää! Kaikki palvelut samasta paikasta tekee asiat todella helpoksi järjestäjälle.

 

Musiikkiklubit

Lahti on musiikkikaupunki. Klubeista on mainittava Finlandia-klubi Suomen eturivin rockbändeineen. Vaihtoehtoina on monia pikkuklubeja intiimimpään tunnelmaan.

 
Metsästymaja_Lehmonkärki

Uniikit erikoiskohteet

Etsitkö todella erikoista tilaa? Vesitorni, Upseerikerho, Metsästysmaja tai  satoja vuosi vanha navetta? Täältä löydät tilat jolla ylllätät vieraasi.

 
Saunailta

Saunat ja saunalliset tilat

Savusauna, saunapaku, panoramasauna, pulahdus uima-altaaseen ja hemmotteluhoidot - sauna on osa suomalaista juhlintaa.

 

Ravintolat, moneen makuun

Pienellä porukalla juhliminen on ehdottomasti kivaa ja vaivatonta viihtyisässä ravintolassa. Makuja kun on monia.

 

Pikkujoulu -kemujen aika

Tiukkaa tykitystä, vauhdikas show, stand up -keikka, vai teatteripaketti. Joka iikka voi miettiä miten haluaa kemuilla, remuilla ja missä.

 

Rakkaudesta juhliin -tapahtuma 3.-4.2.

Upea Lahden Sibeliustalo toimii helmikuussa huikeana näyttämönä, kun juhlien järjestämisen parhaat asiantuntijat ja palveluntarjoajat kokoontuvat esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan.